reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
hehe wiem ze kilolek tez tym sie bawi jak kiedys zaczelam pozniej rzucilam w kat i znalazlam fajny wzor i wyhaftowalam dla synka juz metryczke jeszcze pozniej inna ladniejsza znalazlam wiec tez zrobie :) a dzis zaczne matke boska haftowac jak skoncze tez pokaze
No dobra to się chwalę moimi hafcikami (chociaż to nie ten watek :zawstydzona/y: ale słowo się rzekło...

bardzo ładne:-):-) zazdroszczę cierpliwości bo ja straszny nerwus jestem i jeden krzyżyk nie tam gdzie trzeba to od razu by było potargane:tak:
Bardzo ladne :-)

Ja kupuje takie, ale jeszcze nie teraz;-) Chce takie ze wzgledu na mozliwosc rozlozenia na stolik i krzeslo.
KRZESEŁKO DO KARMIENIA STOLICZEK +KRZESEŁKO (872868987) - Aukcje internetowe Allegro

Super! Zdolna jestes ;-):-)
fajne też to twoje krzesło mi zależało na tym żeby po złożeniu mało miejsca zajmowało, a jak Igor podrośnie to mu kupię biurko odrazu:tak: Patrysia ma swoje to on też będzie miał co prawda kosztem mojej sypialni ale czego się nie robi dla dzieci:-D:-D

Kamcia twoje krzesełko też bardzo ładne- dobrze że nie tylko ja robię zakupy przyszłościowe:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No dobra to się chwalę moimi hafcikami (chociaż to nie ten watek :zawstydzona/y: ale słowo się rzekło...

Pieknie! Jestem pelna podziwu :tak:

bardzo ładne:-):-) zazdroszczę cierpliwości bo ja straszny nerwus jestem i jeden krzyżyk nie tam gdzie trzeba to od razu by było potargane:tak:

fajne też to twoje krzesło mi zależało na tym żeby po złożeniu mało miejsca zajmowało, a jak Igor podrośnie to mu kupię biurko odrazu:tak: Patrysia ma swoje to on też będzie miał co prawda kosztem mojej sypialni ale czego się nie robi dla dzieci:-D:-D

Kamcia twoje krzesełko też bardzo ładne- dobrze że nie tylko ja robię zakupy przyszłościowe:tak:

No fakt, to moje bedzie duzo miejsca zajmowac :sorry2: Julia ma od poczatku biurko, bo jak kupowalismy meble to od razu wszystko, ale biurko jej sluzy do przechowywania pierdół :wściekła/y: nie ma tam miejsca nawet zeby polozyc dlugopis, a co sprzatne to znowu balagan :wściekła/y: za to zabiera swoje male krzeselko plastikowe i idzie z nim do mojej pokojowej lawy i na niej rysuje :sorry2:

reklama
Do góry