reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

do mojej konieczne są szczebelki.
A mata? Są maty z karuzelką chyba fiisher price dżungla :confused: czy jakoś tak albo fotelik z karuzelka. Ja mam pałąk do wózka tiny love, co prawda się nie kręci ale grzechodze i gra jak maluch trąci

reklama
do mojej konieczne są szczebelki.
A mata? Są maty z karuzelką chyba fiisher price dżungla :confused: czy jakoś tak albo fotelik z karuzelka. Ja mam pałąk do wózka tiny love, co prawda się nie kręci ale grzechodze i gra jak maluch trąci

ja tez mam zawieszkę co gra jak się pociągnie i jest super kolorowa i lusterko ma, ale chodzi mi o coś co się samo rusza i ja nie będę musiała pociągac, a widze jak małej się podoba moje pociąganie :tak: bujaczek mam z daszkiem ze światełkami, ale to nie to samo, bo chodzi o wodzenie oczkami. Z tymi matami to ciekawe, ale podejrzewam że drogo będzie...

dziewczyny, jak myśłicie, możnaby zamontować karuzelkę do wózka? nie mam łóżeczka, a marzy mi się, że mnie coś odciąży od machania zabaweczkami przed nosem Gai :tak: czy moglaby któraś z Was przymierzyć? :-)

Ja tez szukam, ale machacza grzechotkami :baffled: Asia ma ulubiona grzechotke misia, a ja juz nie mam sily nim jej machac :zawstydzona/y:

no właśnie... :-( znalazłam tańszą, niemarkową, ale przy tej fisher price taka pusta si wydaje ;-)MATA EDUKACYJNA + KARUZELA z POZYTYWKĄ - PROMOCJA (866223678) - Aukcje internetowe Allegro

Ja juz sie dawno przekonalam, ze im mniej kolorowych pierdół tym lepiej dzieci sie bawia, nie maja za duzo "atrakcji", potrafia lepiej sie skupic na okreslonej rzeczy, nie maja nadmiaru wrazen:tak:. Ta mata jest bardzo ladna, ma fajne kolorki (nie jest za mdla) i mi sie osobiscie podoba :tak:

etna - dzięki :-D Pawełek Ci spać nie pozwolił? bo pora o jakiej wysłałaś maila taka, ze nie wiadomo, czy jesczze się nie położyłaś, czy może już wstałaś ;-)

dziunka - :-) kup karuzelkę, zdejmij oryginalne zabawki, zaczep ulubioną grzechotkę, może Asia sie zadowoli;-)

Ostatnia edycja:
etna - dzięki :-D Pawełek Ci spać nie pozwolił? bo pora o jakiej wysłałaś maila taka, ze nie wiadomo, czy jesczze się nie położyłaś, czy może już wstałaś ;-)

dziunka - :-) kup karuzelkę, zdejmij oryginalne zabawki, zaczep ulubioną grzechotkę, może Asia sie zadowoli;-)

Raczej nie bo mis musi grzechotac, a karuzela wolno sie krecac temu zadaniu nie sprosta :-D

no co ty to nasza stala pora na nadrabianie zaleglosci na bb :sorry2::sorry2:
a Pawelek sie przy:sorry2: okazji zalapuje na pierwsze nocne karmienie ;-)
Je o 20 i ok 4, a potem co 2,3 godzinki
Teraz sie spokojnie naje ja nie przysypiam, odbije i tak po godzince idziemy dalej spac, a nastepne karmienia juz w lozku na lezaco :cool2:

reklama
a ja zupełnie z innej beczki zakupowej, ale w koncu to zakup dla mnie czyli mamusi :-) - kupilam wczoraj zmywarke :-):-):-):-) i juz sie bardzo ciesze mimo, ze z poowodu remanentu przyjdzie dopiero po niedzieli. Nie znosze zmywac. Zbieralam sie z tym od dawna. Wczoraj dostalam kase z ubezpieczenia i od razu zainwestowalam :-):-)

Do góry