reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

super ciuszki :tak:

Ja kupilam uzywana za 50 zl, a myslalam ze sie bardziej oplacalo po tym jak na allegro znalazlam taka sama za 190 zł :szok: A teraz znalazlam ten link z normalna cena i nowa karuzela :sorry2:

A co do montazu to jutro rano porobie zdjecia i to przemysle, bo A montowal, a tez troche sie nameczyl, bo nie mielismy instrukcji :-D Jutro wszystko Ci napisze ;-):-D

Moja 5-latka wazy 16 kg, a Twoj 2-latek 14 kg :eek: a moj braciszek wazy 11kg i jeszcze nie raczkuje ;-) I wszyscy maja nadzieje, ze zacznie,bo on jest nauczony do noszenia na reku :sorry2: chyba, ze wrodzil sie w moja Julie, ktora nie raczkowala, tylko rowno miesiac przed urodzinami zaczela po prostu chodzic - wtedy wspolczuje mojej mamie :-D
czekam na foty bo sobię sprawię tą karuzelkę tylko się zastanawiam czy ją przymocuje do turystycznego więc bardzo proszę o zdjęcie tego mechanizmu:-)

ja myslę, ze do 9 kg wystarczy spokojnie. 10 kg maluch to już raczkkuje raczej i nie będzie chciał w leżaczku leżeć.Mój 2 latek wazy 14 a jest wyjątkowo wyrośniętym chłopcem

ja chuste mam lnianą WOMBATI ale cięzko mi ja platać ale będę kupowac teraz na dniach elastyczną. Z tym, ze nie żadną firmówkę. Kupie polska na allegro. Myslałam o czymś takim
Pentelka Chusta elastyczna CZEKOLADKA TANIO! 58cm (862410014) - Aukcje internetowe Allegro
ja bwiem ale jak mi synuś w takim tempie przybiera to szkoda mi kasy (ponad 6 kg spokojnie już waży) a dla porówniania moja 8 latka waży 20kg:tak:
a ta chusta elastyczna to musi być fajna:) szkoda że wcześniej nie widziałam

reklama
Aga nie wiem czy przymocujesz do turystycznego :eek:
Wiec wyglada to tak:

Tak to jest na lozeczku, przykreca sie tym kolem, a z gory jest taka "blokada" zeby karuzela sie sama nie obnizala:
Zobacz załącznik 191550
Mozna ta blokade regulowac na kilka wysokosci dzieki czemu karuzela moze byc wyzej lub nizej np:
Zobacz załącznik 191551Zobacz załącznik 191552
A tak to wyglada wszystko osobno:
Zobacz załącznik 191553

Sa jeszcze dwie zaslepki, ktorymi zaslepiasz wejscie na palak i wejscie tam gdzie jest blokada z "gwintem" - palak wyciagasz, blokade odkrecasz i przykrecasz zaslepki. W ten sposob masz lusterko z roznymi melodiami do zabawy.

A tutaj obiecane wczorajsze wyprzedażowe zdobycze na 3-6 m-ce :-):-):-)
(troche niewyraźne te zdjęcia wyszły no ale mniej wiecej widać co jest co)

Załączniki

• DSCN3861.jpg
    DSCN3861.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 35
  • DSCN3862.jpg
    DSCN3862.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 35
  • DSCN3863.jpg
    DSCN3863.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 35
  • DSCN3864.jpg
    DSCN3864.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 36
  • DSCN3865.jpg
    DSCN3865.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 33
  • DSCN3866.jpg
    DSCN3866.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 33
  • DSCN3868.jpg
    DSCN3868.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 35
  • DSCN3867.jpg
    DSCN3867.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 36
  • DSCN3869.jpg
    DSCN3869.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 33
  • DSCN3870.jpg
    DSCN3870.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 33
No to Mary zaszalalas :-D a te spiochy rozowe z kubusia puchatka to mam chyba identyczne na 74 - kupilam przed swietami w auchan (bylo 50 % taniej, takze zamiast 30zl zaplacilam polowe).

Aga nie wiem czy przymocujesz do turystycznego :eek:
Wiec wyglada to tak:

Tak to jest na lozeczku, przykreca sie tym kolem, a z gory jest taka "blokada" zeby karuzela sie sama nie obnizala:
Zobacz załącznik 191550
Mozna ta blokade regulowac na kilka wysokosci dzieki czemu karuzela moze byc wyzej lub nizej np:
Zobacz załącznik 191551Zobacz załącznik 191552
A tak to wyglada wszystko osobno:
Zobacz załącznik 191553

Sa jeszcze dwie zaslepki, ktorymi zaslepiasz wejscie na palak i wejscie tam gdzie jest blokada z "gwintem" - palak wyciagasz, blokade odkrecasz i przykrecasz zaslepki. W ten sposob masz lusterko z roznymi melodiami do zabawy.
DZIĘKI WIELKIE:) ŚLICZNA TA KARUZELA
KAŚKA POKAŻ JAK TWÓJ M ZAMONTOWAŁ TĄ KARUZELKĘ BO MÓJ ZDĄŻYŁ JUŻ JEDNĄ ZŁAMAĆ:confused:
MARY ŚLICZNE CIUSZKI:-)

reklama
ja po wizycie tesciowej musze zakupic jakies nosidelko... chusta u mnie odpada przynajmniej na zime....
czekam az jakas dobra cena na aukcji sie trafi.... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jestem wsciekla bo nie chcialam nigdy kupowac takiego nosidelka :wściekła/y: no ale chyba nie bedzie wyjscia
klaudzia
a moze leżaczek?
Sonia pokochała leżaczek, bawi sie miśkami, słucha muzyczki i ogląda co sie dzieje naokoło niej :tak: postawisz sobie go tam gdzie w danym momencie bedziesz, ze będziesz ją miała na oku i mozesz w każdej chwili do neij podejsc no i wogóle fajna sprawa :tak:
A co do upominania sie o uwagę;
Było kilka dni ze Sonia bardzo sie upominała ale kiedy za każdym razem kiedy marudziła w łózeczku podeszłam do neij pogłaskałam, pogadałam i poszłam więc przekonała sie ze jestem w pobliżu - przestała płakać i zajela sie sobą :tak:

Do góry