reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Oj mozna się zdołowac można.
Dlatego ja się wkurzyłam i kupiłam ten , który mi się podobał od początku :-)

to co mam kupic ten co mi sie podoba od poczatku czylu BUZZA:-)a jak kiedys dawno dawno temu zobaczylam buzza to pomyslalam "FUU jakie brzudactwo"":-p:-p:-p:-p:-p

reklama
Nie wiem czy masz kupić. Potem mnie znajdziesz i zafundujesz mi lanie na goły tyłek :-)
Musisz sama podjąć decyzję.

nie no co Ty nie bede cie bic:-)chodz mieszkamyw tym samym miescie hehe:-)dobrze ze mam jeszcze troche czasu...musze sie w weekend wynrac do tego Askotu na Braniborska:-)wiesz jakie tam jaka marki wozkow??oprocz x-landera i quinny??

Załączniki

• 0B73FCCF60B44C8E85B215E1C16C8EA2.jpg
    0B73FCCF60B44C8E85B215E1C16C8EA2.jpg
    9,8 KB · Wyświetleń: 26
  • 2AC0D4FA15A046E1B84A83EE7F52213E.jpg
    2AC0D4FA15A046E1B84A83EE7F52213E.jpg
    8,9 KB · Wyświetleń: 24
  • CB17D82DF50A4851BCCA1A0228F0F0DC.jpg
    CB17D82DF50A4851BCCA1A0228F0F0DC.jpg
    8,4 KB · Wyświetleń: 23
  • FB1182802FF944E59F62677F8BF1AABA.jpg
    FB1182802FF944E59F62677F8BF1AABA.jpg
    10,5 KB · Wyświetleń: 24
Ostatnia edycja:
Wiem, że są Mutsy i te Quinny a na resztę nie patrzyłam , bo cały czas bawiłam się X landerem :)

Ale tu jest wymienione jakie wózki są w poszczególnych Askotach
ASKOT - dziecięce centra handlowe: Wrocław, Legnica - wózki, łóżeczka, rowerki, ubranka, zabawki, pieluchy, kosmetyki, pościel, produkty dla dzieci

AAA no i są Stokke :) Kosmiczne wózki za kosmiczną cenę.
Widzialyscie je?

widzialam te stokke ale w ogole mi sie nie podobaja po za tym nigdy nie dam za wozek tyle kasy to auto mozna za to kupic:p

Ola a mutsy Ci sie nie podobaly??

Moja koleżanka ma Mutsy, ale chciałam z wózkiem zmieścić się w cenie do 2000zł razem z fotelikiem.

Mutsy kosztowałm około 3 000 zł.

Fajnie się go prowadzi bo jeżdziłam z jej córką tym wozkiem.
Fotelik rozklada się calkiem na plasko-to też zaleta.
Mają zielony Mutsy Urban Rider.
Czterokołowy-tylne koła skrętne.

Moja koleżanka ma Mutsy, ale chciałam z wózkiem zmieścić się w cenie do 2000zł razem z fotelikiem.

Mutsy kosztowałm około 3 000 zł.

Fajnie się go prowadzi bo jeżdziłam z jej córką tym wozkiem.
Fotelik rozklada się calkiem na plasko-to też zaleta.
Mają zielony Mutsy Urban Rider.
Czterokołowy-tylne koła skrętne.

no wlasnie mutsy maja fajna ta os skretna:-)ale drogie sa:-(

Powiedzcie mi drogie mamy, kiedy najwcześniej można sprawić dziecku spacerówkę?
U mnie szykuje się problem natury logistycznej - mieszkam w wieżowcu i nie każdy wózek bliźniaczy zmieści mi się do windy. Jestem skazana na wózek typu jeden po drugim, a takich głębokich właściwie nie ma. Nieliczne, jakie udało mi się znaleźć, to takie z zakładanymi fotelikami (potem zmienia się na spacerówkę), ale ceny takich wózków zaczynają się od 2 500 zł, a to jest dla mnie trochę za drogo... Zastanawiałam się, czy nie zainwestować na początek tylko w dwa foteliki samochodowe (nosidełka), a potem kupić o wiele tańszą spacerówkę. Jeśli jesień będzie zimna, to i tak za bardzo na spacery nie będę chodzić, więc może foteliki wystarczą? Co o tym myślicie?

Powiedzcie mi drogie mamy, kiedy najwcześniej można sprawić dziecku spacerówkę?
U mnie szykuje się problem natury logistycznej - mieszkam w wieżowcu i nie każdy wózek bliźniaczy zmieści mi się do windy. Jestem skazana na wózek typu jeden po drugim, a takich głębokich właściwie nie ma. Nieliczne, jakie udało mi się znaleźć, to takie z zakładanymi fotelikami (potem zmienia się na spacerówkę), ale ceny takich wózków zaczynają się od 2 500 zł, a to jest dla mnie trochę za drogo... Zastanawiałam się, czy nie zainwestować na początek tylko w dwa foteliki samochodowe (nosidełka), a potem kupić o wiele tańszą spacerówkę. Jeśli jesień będzie zimna, to i tak za bardzo na spacery nie będę chodzić, więc może foteliki wystarczą? Co o tym myślicie?

Bura moj znajomy wlasnie kupil taki wozek jeden za drugim i powiem ci ze jest ogromny wielki i ciezko sie prowadzi do tego ciezko jest wsadzic dwie gadole do samochodu
nasze malenstwa urodza sie w listopadzie wiec zaraz i grudzien styczen luty i marzec i zacznei cieplej sie robic spacerówke mysle ze od 5-6 miesaca w zaleznosci od tego czy dziecko siedzi chociaz spacerowke mozesz rozłozyc bardziej na płasko a jak chłopdniej bedzie to sa spiworki albo pokrowce na nozki
musisz z mezem pogadac czy te głębokie wózki wam sie przydadza czy dacie se rade przez ten okres z fotelikami samymi... w sumie nawet jak idziesz na zakupy do wiekszego sklepy teraz sa specjalne wozki dla niemowlat to nie bedziesz ciagneła nosidełek w rekach :)

reklama
Ja muszę mieć jeden po drugim, głęboki i spacerówkę - inny mi się nie zmieści do windy, ani do piwnicy. Ja będę rodzić najpóźniej w połowie października, więc jest jeszcze szansa na ciepłe dni. Ale z drugiej strony, jeśli będą wcześniaki, to będą musiały siedzieć w domu... Sama nie wiem... z jednej strony trudno coś teraz planować, a z drugiej wolę wcześniej zaplanować wydatki (i tak podwójne).

Do góry