reklama
Gosiu musialam trochę nad mężem popracować, w sumie sam stwierdził, że w tym co mamy mała może sie początkowo utopić :-)
Ale kupię tylko pod warunkiem, że ten kombinezon z Biedronki będzie duzo mniejszy.
Nie wiem czy rajstopki są, ale wiem , że beda lada moment body za 9,99
Ale kupię tylko pod warunkiem, że ten kombinezon z Biedronki będzie duzo mniejszy.
Nie wiem czy rajstopki są, ale wiem , że beda lada moment body za 9,99
C
Cleo1981
Gość
Poszłam kupic sobie te podkłady poporodowe bella...jezu jakie to wielkie
Myślałam , ze tego jest dużo a tu raptem 10 szt.Jak ja mam to nosić
A nie można zwykłych podpasek tylko tych większych na noc np.always ???
Na tych podkładach jest napisane że to pieluszki dla dzieci też mi pielucha
Kupiłam też smoczek Nuk slikonowy z Krecikiem a co
C
Cleo1981
Gość
Fajny ten kombinezonik:-)
Ja coś takiego zlicytowałam na allegro i powinno przyjść na dniach
Załączniki
R
rouż
Gość
Ja wlasnie zamowilam ta 5czesciowa posciel od tato-mamo serduszka w blekicie co ciocia sponsoruje w ramach prezentu dla maluszka, ze stelazem, dodatkowo dokupilam zaslonki, rozek i 2 samochodowe rogaliki dla moich chlopakow, bo z doswiadczenia pamietam jak zalowalam ze nie mam dla Maciejka jak byl malutki. To teraz bedzie mial i Alanek i Maciejek choc jest wiekszy, ale na pewno sie przydadza
Ja zamiast kupować muszę zrobić miejsce w pokoiki dzidka i pozbyć się 3 kartonów zbędnych ciuchów... Najgorsze jest to, że nie umiem tak po prostu je wywalić... W sobotę jest u nas organizowana tzw. wymiana ciuchów ale będę musiała pojechać z jakąś koleżanką bo tych rzeczy jest zbyt dużo...
D
dziunka24.
Gość
Poszłam kupic sobie te podkłady poporodowe bella...jezu jakie to wielkie
Bo te podklady mozna wkladac w pampersa, bo na poczatku w kazdej pieluszce bedzie smolka i niby taka oszczednosc itd. Ale ja tam wole nie. Dasz rade, zobaczysz ;-) nie Ty pierwsza i nie ostatnia z czyms takim miedzy nogami ;-)
madziek
listopadówka 2009 :)
Bo te podklady mozna wkladac w pampersa, bo na poczatku w kazdej pieluszce bedzie smolka i niby taka oszczednosc itd. Ale ja tam wole nie. Dasz rade, zobaczysz ;-) nie Ty pierwsza i nie ostatnia z czyms takim miedzy nogami ;-)
A mi kuzynka powiedziała, że może lepiej ligninę sobie podkładać, bo ona powietrze przepuszcza i będę się szybciej goić. Ale i tak kupię te podkłady bella.
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
wiecie co to glupie jak w szpitalach nie mozna nawet tych majtek jednorazowych toz to cienkie i delikatne i wiecej wietrza krocze niz te grube podklady :]
reklama
wiecie co to glupie jak w szpitalach nie mozna nawet tych majtek jednorazowych toz to cienkie i delikatne i wiecej wietrza krocze niz te grube podklady :]
podkłady pomagają wietrzyć krocze dlatego, że łatwo się ich pozbyć wietrzenie jest wtedy jak się w kroczu nic nie ma ja w ogóle majtek nie kupiłam, nie wiem do czego miałyby się przydać