reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

AAA kupiłam jednak ten kombinezonik z Biedronki-no nie mogłam sobie odmówić…..
Wzięłam zielony-będzie pasował do koloru wózka -zielonego X-Landera :-)
Na zmianę mamy inny kombinezonik czerwony :-)

A ja w koncu zrezygnowalam. Bo mam kombinezon do wozka jeszcze po Julce, welurkowy i gruby, z tymze nie bedzie pasowal chyba do fotelika, bo nie ma "nog", ale dostalam od znajomej kombinezon "z nozkami" po jej coreczce, wiec stwierdzilam ze bez sensu kupowac. Ten do wozka jest niebieski, ale Julka sie nie obrazila, wiec ta mala chyba tez sie nie obrazi ;-)

reklama
Mi został do kupienia spirytus:) Już siebie widzę jak turlam się po monopolowym i proszę o ćwiartkę spirytusu. Może mi prawa rodzicielskie jeszcze przed porodem odbiorą:) Tfu, tfu..
Kasiula, kocyk fajny, ja mam jednak już kocyków przesyt. Mam 5, plus rożki.

Oj poszlałam na allegro, ale po dzisiejszej nieprzespanej nocy uznałam że nalezy mi się rekompensata.
Najważniejszy zakup to dywan do pokoju juniora o taki :
SHAGGY 1.4x1.9 kolorowy WŁOCHACZ - dywaneo (790909583) - Aukcje internetowe Allegro

trochę psychodeliczne te kolorki ale sprawdziły sie u starszego synka w pokoju to i juniorowi musza pasować.

Poza tym koszulka do karmienia (taka najmniej babciowata moim zdaniem) :
MUZZY Koszula nocna kopertowa do karmienia RED M (777672661) - Aukcje internetowe Allegro

pytanie do dziewczyn z uk: czy wy kupowalyscie te angielskie podklady czy zalatwialyscie sobie te z belli?
bo kupilam ostatnio paczke angielskich w wilkinsonie i one wygladaja jak dlugasne podpaski bez skrzydelek. wedlug mnie troche waskie. mialam dzisiaj isc do bootsa i ich kupic i porownac,ale bedac na miescie zapomnialam:zawstydzona/y:
Ja też kupiłam te wilkinsona "maternity pads",ale one sa jak kłębki waty i bez skrzydełek.I stwierdziłam że dokupie sobie jeszcze w razie czego takie alwaysy ze skrzydełkami na noc.Myśle że to wystarczy;-)

Mi został do kupienia spirytus:) Już siebie widzę jak turlam się po monopolowym i proszę o ćwiartkę spirytusu. Może mi prawa rodzicielskie jeszcze przed porodem odbiorą:) Tfu, tfu..
Kasiula, kocyk fajny, ja mam jednak już kocyków przesyt. Mam 5, plus rożki.

ja nie kupiłąm ćwiartki, kupiiłam setkę, spoko wystarczy, w każdym razie do pępka :cool2:

Iza, pokrzyżowałaś mi plany... Myślałam, że w majestacie potrzeby nabędę więcej, a jak zostanie to się nie zmarnuje;)
Powiem Ci, że nie widziałam 100 ml. ALe też może za mocno nie szukałam:tak:

reklama
Do góry