reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Dziewczyny a wy macie cesarki?? że już wiecie??
a tak pozatym to cały czas nie mogę kupić kombinezonu bo to co mi się podoba na allegro podoba się też większości osób bo w ostatnich minutach licytują jak szaleni:(:( a tylko to mi zostało do kupienia

reklama
Jakie szczeście, że nie jestem sama w swych pragnieniach powrotu do 'starych' ubran... Juz sie nie moge doczekac, tylko ze niestety bede musiała pare kg zrzucic.

A propos ubran, to juz nie chciałam nic kupowac. Śmigam w dresach i adidasach, a tu sie okazuje, że za dwa tyg mamy rodzinny obiad w restauracji (18-tka siostrzeńca) no i w spodniach dresowych przeciez nie pojde. Mierzyłam jeansy w h&m, ale na tyle kupowac ciuch za 180zł to przegiecie. W używanej odziezy tez szukalam ale ciezko... Cop robic???

Jakie szczeście, że nie jestem sama w swych pragnieniach powrotu do 'starych' ubran... Juz sie nie moge doczekac, tylko ze niestety bede musiała pare kg zrzucic.

A propos ubran, to juz nie chciałam nic kupowac. Śmigam w dresach i adidasach, a tu sie okazuje, że za dwa tyg mamy rodzinny obiad w restauracji (18-tka siostrzeńca) no i w spodniach dresowych przeciez nie pojde. Mierzyłam jeansy w h&m, ale na tyle kupowac ciuch za 180zł to przegiecie. W używanej odziezy tez szukalam ale ciezko... Cop robic???
a jakas sukieneczka??nie myslalas o czyms takim??
no ja 24-go rodzę :-) i też liczę na to, że wyjdę ze szpitala w normalnych ubraniach. Porównalam nasze suwaczki.. jesteś w starszej ciąży o 2 dni, a suwaczek pokazuje Ci więcej dni do końca... hmmm...

ja mam termin na 9listopada a ten suwaczek zawsze pod koniec tyg przeskakuje o tydz do przodu:-)a skad wiesz ze 24rodzisz??ja tez chce:-)

Dziewczyny a wy macie cesarki?? że już wiecie??
nie, ale planować można :-D i są sposoby, żeby przyspieszyć akcję :tak:

Mierzyłam jeansy w h&m, ale na tyle kupowac ciuch za 180zł to przegiecie. W używanej odziezy tez szukalam ale ciezko... Cop robic???
załozyć długą spódnicę z dzianiny na gumce. Ja zakłądam taką, pod brzuchem. RObi się bardzo długa i wygląda nieźle. Najlepiej wygląda wąska.. Do tego szeroka długa bluzka i git :-) np coś takiego: 2 x spódnica z dzianiny (757849512) - Aukcje internetowe Allegro
albo taka zawse taniej niz te dżinsy : SPÓDNICA CIĄŻOWA - JEANS SUPER JAKOŚĆ ROZMIA (757399298) - Aukcje internetowe Allegro

płakac bede na porodówce:-D

oczywi scie z radości :-)

ja mam termin na 9listopada a ten suwaczek zawsze pod koniec tyg przeskakuje o tydz do przodu:-)a skad wiesz ze 24rodzisz??ja tez chce:-)

dziwny suwaczek ;-) a 24 - dzidzia donoszona, będzie już skorpionem, no i sobota, to korków nie będzie, a to ważne, bo do szpitala mam 22 km alei Jerozolimskich ....... odstawię nospę, magnez, umyję okna, pójdę na zakupy, sama je przyniosę na 3 piętro i pójdę na energiczny spacer, sama zniosę torbę szpitalną do samochodu i szybki seks. :tak: powinno wystarczyć:cool2:

reklama
dziwny suwaczek ;-) a 24 - dzidzia donoszona, będzie już skorpionem, no i sobota, to korków nie będzie, a to ważne, bo do szpitala mam 22 km alei Jerozolimskich ....... odstawię nospę, magnez, umyję okna, pójdę na zakupy, sama je przyniosę na 3 piętro i pójdę na energiczny spacer, sama zniosę torbę szpitalną do samochodu i szybki seks. :tak: powinno wystarczyć:cool2:
Iza ja przez Twoje posty to chyba zaraz zaczne rodzić:-D:-D:-Dnie mogę ze smiechu , bijesz na głowe wszystkich:-D:-D:-Djest niemożliwa

Do góry