reklama
ten co dostalas moze faktycznie byc za duzy??Oj, a ja mam nowy dylemat kombinezonowy.. Dziś dostałam od koleżanki roz. 68 (ale jest większy - na 74 chyba). I teraz pytanie, czy kupować mniejszy?

super ten kombinezon..ja mam taki bialy maly:-)Jeśli chodzi o kombinezon to ja miałam taki sam dylemat jak Ty. W końcu kupiłam taki za grosze na 56:
Zobacz załącznik 171027
i jestem z niego zadowolona, nie jest za gruby, ani za cienki i w sam raz dla maluszka i bedzie sie dobrze zapinal w foteliku i niech tam sobie z niego wyrasta, bo na potem to mam pełno kombinezonów i tym podobnych. Chcialam miec cos tylko na wyjsie ze szpitala i na te pierwsze tygodnie, dałam za niego na allegro 15zł + przesyłka. idzie znaleść coś taniego.
tez o tym slyszalam az mnie ciarki przelecialy bo myslalam ze zima raczej lekka bedzie w tym roku(Ludzilam siesłyszałam, ze od przyszłego tygodnia maja byc przymrozki i opady sniegu. Chyba gruube ubranko trzeba od razu przygotowac![]()

Kasiiula
mamusia Pawełka :)
ja mam gruby na 68 ale uwazam za duzy i kupilam uzywany za grodze 56 w poniedziałek pewnie przyjdzie bo na 62 mialam dwa ale bardziej na wiosne sredniej grubosci wiec wole kupic grubszy mniejszy uzywany za grosze
C
Cleo1981
Gość
Myślałam, że sprzedawcy z allegro to ludzie w miarę rozumni ale nie wszyscy..
5.10 zrobiłam przelew za łóżeczko (netem), więc na 100% kasa musiała już dojść.Wczoraj piszę maila do sprzedawcy co i jak, odzewu żadnego.Więc dzwonię dziś.A on mi mówi że jeszcze nie sprawdzał w banku, że mail doszedł z opoznieniem
, no zgroza, że może dziś wyśle a jak nie to w poniedziałek dopiero.
5.10 zrobiłam przelew za łóżeczko (netem), więc na 100% kasa musiała już dojść.Wczoraj piszę maila do sprzedawcy co i jak, odzewu żadnego.Więc dzwonię dziś.A on mi mówi że jeszcze nie sprawdzał w banku, że mail doszedł z opoznieniem

Myślałam, że sprzedawcy z allegro to ludzie w miarę rozumni ale nie wszyscy..
5.10 zrobiłam przelew za łóżeczko (netem), więc na 100% kasa musiała już dojść.Wczoraj piszę maila do sprzedawcy co i jak, odzewu żadnego.Więc dzwonię dziś.A on mi mówi że jeszcze nie sprawdzał w banku, że mail doszedł z opoznieniem, no zgroza, że może dziś wyśle a jak nie to w poniedziałek dopiero.
czyli pewnie wysle w poniedzialek, czyli ze spokojną głową możesz się we wtorek spotykać w gronie warszwskich listopadówek

C
Cleo1981
Gość
Jak kupie buty bo ma być 7 stopni podobno, moze sie zaraz wybiore tylko gdzie??? i jakie??? nog mi wczoraj spuchly jeszcze bardziej, juz mam dosyc chce rodzic!!!!! chce sie normalnie ubierac, we wszystko zmiescic buuuuuu :-(czyli pewnie wysle w poniedzialek, czyli ze spokojną głową możesz się we wtorek spotykać w gronie warszwskich listopadówek![]()
Jak kupie buty bo ma być 7 stopni podobno, moze sie zaraz wybiore tylko gdzie??? i jakie??? nog mi wczoraj spuchly jeszcze bardziej, juz mam dosyc chce rodzic!!!!! chce sie normalnie ubierac, we wszystko zmiescic buuuuuu :-(
hehe to masz tj ja tez chce rodzic gdzies ok 20pazdziernika..tez chce juz normalne ubrania nosic..zima idzie a ja nie mam nic cieplego bo sie nie oplaca wygawac kase skoro w przeciagu mca sie rozpakuje!!chce juz tak wygladac...to ja z poczatku ciazy
A
aga4444
Gość
ale chudzinka jesteśhehe to masz tj ja tez chce rodzic gdzies ok 20pazdziernika..tez chce juz normalne ubrania nosic..zima idzie a ja nie mam nic cieplego bo sie nie oplaca wygawac kase skoro w przeciagu mca sie rozpakuje!!chce juz tak wygladac...to ja z poczatku ciazy
CLEO a jakie łóżeczko sobie kupiłaś??
hehe to masz tj ja tez chce rodzic gdzies ok 20pazdziernika..tez chce juz normalne ubrania nosic..zima idzie a ja nie mam nic cieplego bo sie nie oplaca wygawac kase skoro w przeciagu mca sie rozpakuje!!chce juz tak wygladac...to ja z poczatku ciazy
no ja 24-go rodzę :-) i też liczę na to, że wyjdę ze szpitala w normalnych ubraniach. Porównalam nasze suwaczki.. jesteś w starszej ciąży o 2 dni, a suwaczek pokazuje Ci więcej dni do końca... hmmm...
reklama
C
Cleo1981
Gość
Ale laseczka , brzuszek jak modelkahehe to masz tj ja tez chce rodzic gdzies ok 20pazdziernika..tez chce juz normalne ubrania nosic..zima idzie a ja nie mam nic cieplego bo sie nie oplaca wygawac kase skoro w przeciagu mca sie rozpakuje!!chce juz tak wygladac...to ja z poczatku ciazy
Ide zaraz kupic jakies buty , tylko jakie nie wiem, czy zimowe czy jakie?mam jedne spodnie ciążowe rybaczki, na koniec juz rzeczywiscie sie nie opłaca kupowac ubrań, podobają mi się kozaczki takie z miśkowatego materiału ale jak ja będę wyglądać nie wiem, jak kot w butach chyba:-(albo słoń w butach...
A rurki leżą w szafie i czekają ....obcisłe i sexy ....buuuuuu....ale się uzalam wiem...:-(a dzidzi sie ze mnie smieje i mnie szturcha no :-)