reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Oj, a ja mam nowy dylemat kombinezonowy.. Dziś dostałam od koleżanki roz. 68 (ale jest większy - na 74 chyba). I teraz pytanie, czy kupować mniejszy?
ten co dostalas moze faktycznie byc za duzy??:cool::cool:
Jeśli chodzi o kombinezon to ja miałam taki sam dylemat jak Ty. W końcu kupiłam taki za grosze na 56:
Zobacz załącznik 171027

i jestem z niego zadowolona, nie jest za gruby, ani za cienki i w sam raz dla maluszka i bedzie sie dobrze zapinal w foteliku i niech tam sobie z niego wyrasta, bo na potem to mam pełno kombinezonów i tym podobnych. Chcialam miec cos tylko na wyjsie ze szpitala i na te pierwsze tygodnie, dałam za niego na allegro 15zł + przesyłka. idzie znaleść coś taniego.
super ten kombinezon..ja mam taki bialy maly:-)
słyszałam, ze od przyszłego tygodnia maja byc przymrozki i opady sniegu. Chyba gruube ubranko trzeba od razu przygotowac :eek:
tez o tym slyszalam az mnie ciarki przelecialy bo myslalam ze zima raczej lekka bedzie w tym roku(Ludzilam sie:zawstydzona/y:)

Myślałam, że sprzedawcy z allegro to ludzie w miarę rozumni ale nie wszyscy..
5.10 zrobiłam przelew za łóżeczko (netem), więc na 100% kasa musiała już dojść.Wczoraj piszę maila do sprzedawcy co i jak, odzewu żadnego.Więc dzwonię dziś.A on mi mówi że jeszcze nie sprawdzał w banku, że mail doszedł z opoznieniem:-D, no zgroza, że może dziś wyśle a jak nie to w poniedziałek dopiero.

Myślałam, że sprzedawcy z allegro to ludzie w miarę rozumni ale nie wszyscy..
5.10 zrobiłam przelew za łóżeczko (netem), więc na 100% kasa musiała już dojść.Wczoraj piszę maila do sprzedawcy co i jak, odzewu żadnego.Więc dzwonię dziś.A on mi mówi że jeszcze nie sprawdzał w banku, że mail doszedł z opoznieniem:-D, no zgroza, że może dziś wyśle a jak nie to w poniedziałek dopiero.

czyli pewnie wysle w poniedzialek, czyli ze spokojną głową możesz się we wtorek spotykać w gronie warszwskich listopadówek :-D

czyli pewnie wysle w poniedzialek, czyli ze spokojną głową możesz się we wtorek spotykać w gronie warszwskich listopadówek :-D
Jak kupie buty bo ma być 7 stopni podobno, moze sie zaraz wybiore tylko gdzie??? i jakie??? nog mi wczoraj spuchly jeszcze bardziej, juz mam dosyc chce rodzic!!!!! chce sie normalnie ubierac, we wszystko zmiescic buuuuuu :-(

Jak kupie buty bo ma być 7 stopni podobno, moze sie zaraz wybiore tylko gdzie??? i jakie??? nog mi wczoraj spuchly jeszcze bardziej, juz mam dosyc chce rodzic!!!!! chce sie normalnie ubierac, we wszystko zmiescic buuuuuu :-(

hehe to masz tj ja tez chce rodzic gdzies ok 20pazdziernika..tez chce juz normalne ubrania nosic..zima idzie a ja nie mam nic cieplego bo sie nie oplaca wygawac kase skoro w przeciagu mca sie rozpakuje!!chce juz tak wygladac...to ja z poczatku ciazy

hehe to masz tj ja tez chce rodzic gdzies ok 20pazdziernika..tez chce juz normalne ubrania nosic..zima idzie a ja nie mam nic cieplego bo sie nie oplaca wygawac kase skoro w przeciagu mca sie rozpakuje!!chce juz tak wygladac...to ja z poczatku ciazy
ale chudzinka jesteś:):) ja też bym już chciała ciuchy sprzed ciąży założyć i buty zresztą też:(
CLEO a jakie łóżeczko sobie kupiłaś??

no ja 24-go rodzę :-) i też liczę na to, że wyjdę ze szpitala w normalnych ubraniach. Porównalam nasze suwaczki.. jesteś w starszej ciąży o 2 dni, a suwaczek pokazuje Ci więcej dni do końca... hmmm...

reklama
Ale laseczka , brzuszek jak modelka:)
Ide zaraz kupic jakies buty , tylko jakie nie wiem, czy zimowe czy jakie?mam jedne spodnie ciążowe rybaczki, na koniec juz rzeczywiscie sie nie opłaca kupowac ubrań, podobają mi się kozaczki takie z miśkowatego materiału ale jak ja będę wyglądać nie wiem, jak kot w butach chyba:-(albo słoń w butach...
A rurki leżą w szafie i czekają ....obcisłe i sexy ....buuuuuu....ale się uzalam wiem...:-(a dzidzi sie ze mnie smieje i mnie szturcha no :-)

Do góry