A
aga4444
Gość
tak tak dzięki znalazłam na temat kremów poporodowych ale na temat tego na rozstępy nikt nic nie pisał więc może nikt nie używałAga o kremach była rozmowa na wątku "zadbana mama" zajrzyj:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak tak dzięki znalazłam na temat kremów poporodowych ale na temat tego na rozstępy nikt nic nie pisał więc może nikt nie używałAga o kremach była rozmowa na wątku "zadbana mama" zajrzyj:-)
fajny....cena faktycznie nie najgorsza zwlaszcza. ze ma monitorek....musze poczekac az sie te wszystkie moje sprawy wyjasnia i wtedy chyba sie skusze....a wiec przetestowalam i jest SUPERRRRR!!!! naprawde polecam. Idealny obraz i odbior. zgrabny i lekutki monitorek. a wszystko widac super dokladnie
wklejam linka VIDEO BABY MONITOR ★ Night Vision ★ 100M Range★ Colour on eBay (end time 09-Oct-09 08:32:08 BST)
jak sama widzisz kosztuje dosc sporo bo 50 funciakow ale jest najtanszy ze wszystkich tych monitorkow na ebayu i wogole w sklepach, bo wiekszosc jest od 89.99 w gore![]()
Uzywane na ebayu schodza razem z przesylka nie raz wiecej niz 50/60 funtow. (ogladalam chyba kazda aukcje)
A wiesz jak to jest czasem z uzywanym sprzetem, no i nie raz pewnie sprzedaja bo nie dzialal tak jak sie spodziewali itp.
sprzedawca pisze ze mozesz zwrocic produkt i nawet nie tlumaczyc z jakiego powodu, nie podoba ci sie i tyle ;-) takze mozna wyprobowac i odeslac w razie czego ;-)
Naprawde POLECAM!
fajny....cena faktycznie nie najgorsza zwlaszcza. ze ma monitorek....musze poczekac az sie te wszystkie moje sprawy wyjasnia i wtedy chyba sie skusze....![]()
Pamietamy tą kołderkę co Twoja mam uszyła:-)a ja planuje przykrywac kolderka ktora uszyla moja mamuska w