reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

a mi przyszla niania (monitorek + kamerka) :-):-):-) jestem szczesliwa bo to przedostatni zakup jaki planowalam.
Wyglada superancko, nie tak tandetnie jak na zdjeciu ktore wrzucilam kilka dni temu :tak: teraz tylko baterie musze podladowac i poszukac... az 8 potrzebuje :szok: i zobaczymy jak działa :)

reklama
a mi przyszla niania (monitorek + kamerka) :-):-):-) jestem szczesliwa bo to przedostatni zakup jaki planowalam.
Wyglada superancko, nie tak tandetnie jak na zdjeciu ktore wrzucilam kilka dni temu :tak: teraz tylko baterie musze podladowac i poszukac... az 8 potrzebuje :szok: i zobaczymy jak działa :)
poprosze lineczka...moze zgapie bo tez nad monitorkiem mysle....;-)

Kurczaki pieczone, ależ jestam zła, chodzi o łóżeczko dla Maluszka.
Kupiliśmy je już w sierpniu, owszem rozłożyliśmy i sprawdziliśmy czy jest ok............. No i wydawało się wszytsko w porządku. W poniedziałek postanowiłam je rozłożyć juz tak na stałe, i cooo sie okazałooo .............
materiał w 2 miejscach sie rozszedł :szok: niby malutkie rozejścia, wiec moze wcześniej nie zauważyłam. Wczoraj oddaliśmy je do reklamacji, mają na nią 2 tygodnie. Najgorsze jest to, ze tych łóżeczek może już po prostu nie być i wtedy zwrócą nam gotówkę, a to łożeczko tak nam się podobało :sorry: Więc w najgorszym wypadku pozostanie nam od nowa szukać łóżeczka ehmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Kupiliśmy je już w sierpniu, owszem rozłożyliśmy i sprawdziliśmy czy jest ok............. No i wydawało się wszytsko w porządku. W poniedziałek postanowiłam je rozłożyć juz tak na stałe, i cooo sie okazałooo .............
materiał w 2 miejscach sie rozszedł :szok: niby malutkie rozejścia, wiec moze wcześniej nie zauważyłam. Wczoraj oddaliśmy je do reklamacji, mają na nią 2 tygodnie. Najgorsze jest to, ze tych łóżeczek może już po prostu nie być i wtedy zwrócą nam gotówkę, a to łożeczko tak nam się podobało :sorry: Więc w najgorszym wypadku pozostanie nam od nowa szukać łóżeczka ehmmmmmmmmmmmmmmmmmm

a przypomnij jakie to lozeczko kupilas?

Ale mnie zestresowałaś tym postem bo ja też kupiłam łóżeczko turystyczne i raz rozłożyłam i dalej stoi zapakowane a jak się okaże że trzeba będzie reklamować (a mam zamiar je rozłożyć dopiero przed samym porodem-albo zrobi to M ja będę w szpitalu) to będą jaja:szok:

Ale mnie zestresowałaś tym postem bo ja też kupiłam łóżeczko turystyczne i raz rozłożyłam i dalej stoi zapakowane a jak się okaże że trzeba będzie reklamować (a mam zamiar je rozłożyć dopiero przed samym porodem-albo zrobi to M ja będę w szpitalu) to będą jaja:szok:

dziewczyny bylabym wdzieczna za linki jakie lozeczka kupiliscie albo nazwy bo tez kupuje turystyczne a co do czego to wielki dylemat mam jakie :eek:

dziewczyny bylabym wdzieczna za linki jakie lozeczka kupiliscie albo nazwy bo tez kupuje turystyczne a co do czego to wielki dylemat mam jakie :eek:
ja byłam zachwycona łóżeczkiem espiro luna (szaro pomarańczowym) takim:
Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://cokupic.pl/i/c_big1484078.jpg ale już go nie produkują i nie ma szans na jego dostanie obdzwoniłam wszystko łącznie z przedstawicielami a kupiłam w końcu takie:
Baby Design Dream
napisz na czym ci zależy to może ci pomogę bo ja wybierałam to łóżeczko z tydzień

:sorry:A ja jeszcze nie mam łóżeczka:eek:.
Mój B. stwierdził,że jak zacznę rodzić albo jak już urodzę to poleci i kupi.. :crazy:
Tak samo jest z kosmetykami dla malucha...:shocked2: "Marto, jak zaczniesz rodzić to wskoczymy do apteki i się kupi potrzebne rzeczy do szpitala:eek:"

reklama
Do góry