reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

a mi przyszla niania (monitorek + kamerka) :-):-):-) jestem szczesliwa bo to przedostatni zakup jaki planowalam.
Wyglada superancko, nie tak tandetnie jak na zdjeciu ktore wrzucilam kilka dni temu :tak: teraz tylko baterie musze podladowac i poszukac... az 8 potrzebuje :szok: i zobaczymy jak działa :)

reklama
a mi przyszla niania (monitorek + kamerka) :-):-):-) jestem szczesliwa bo to przedostatni zakup jaki planowalam.
Wyglada superancko, nie tak tandetnie jak na zdjeciu ktore wrzucilam kilka dni temu :tak: teraz tylko baterie musze podladowac i poszukac... az 8 potrzebuje :szok: i zobaczymy jak działa :)
poprosze lineczka...moze zgapie bo tez nad monitorkiem mysle....;-)

Kurczaki pieczone, ależ jestam zła, chodzi o łóżeczko dla Maluszka.
Kupiliśmy je już w sierpniu, owszem rozłożyliśmy i sprawdziliśmy czy jest ok............. No i wydawało się wszytsko w porządku. W poniedziałek postanowiłam je rozłożyć juz tak na stałe, i cooo sie okazałooo .............
materiał w 2 miejscach sie rozszedł :szok: niby malutkie rozejścia, wiec moze wcześniej nie zauważyłam. Wczoraj oddaliśmy je do reklamacji, mają na nią 2 tygodnie. Najgorsze jest to, ze tych łóżeczek może już po prostu nie być i wtedy zwrócą nam gotówkę, a to łożeczko tak nam się podobało :sorry: Więc w najgorszym wypadku pozostanie nam od nowa szukać łóżeczka ehmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Kupiliśmy je już w sierpniu, owszem rozłożyliśmy i sprawdziliśmy czy jest ok............. No i wydawało się wszytsko w porządku. W poniedziałek postanowiłam je rozłożyć juz tak na stałe, i cooo sie okazałooo .............
materiał w 2 miejscach sie rozszedł :szok: niby malutkie rozejścia, wiec moze wcześniej nie zauważyłam. Wczoraj oddaliśmy je do reklamacji, mają na nią 2 tygodnie. Najgorsze jest to, ze tych łóżeczek może już po prostu nie być i wtedy zwrócą nam gotówkę, a to łożeczko tak nam się podobało :sorry: Więc w najgorszym wypadku pozostanie nam od nowa szukać łóżeczka ehmmmmmmmmmmmmmmmmmm

a przypomnij jakie to lozeczko kupilas?

Ale mnie zestresowałaś tym postem bo ja też kupiłam łóżeczko turystyczne i raz rozłożyłam i dalej stoi zapakowane a jak się okaże że trzeba będzie reklamować (a mam zamiar je rozłożyć dopiero przed samym porodem-albo zrobi to M ja będę w szpitalu) to będą jaja:szok:

Ale mnie zestresowałaś tym postem bo ja też kupiłam łóżeczko turystyczne i raz rozłożyłam i dalej stoi zapakowane a jak się okaże że trzeba będzie reklamować (a mam zamiar je rozłożyć dopiero przed samym porodem-albo zrobi to M ja będę w szpitalu) to będą jaja:szok:

dziewczyny bylabym wdzieczna za linki jakie lozeczka kupiliscie albo nazwy bo tez kupuje turystyczne a co do czego to wielki dylemat mam jakie :eek:

dziewczyny bylabym wdzieczna za linki jakie lozeczka kupiliscie albo nazwy bo tez kupuje turystyczne a co do czego to wielki dylemat mam jakie :eek:
ja byłam zachwycona łóżeczkiem espiro luna (szaro pomarańczowym) takim:
Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://cokupic.pl/i/c_big1484078.jpg ale już go nie produkują i nie ma szans na jego dostanie obdzwoniłam wszystko łącznie z przedstawicielami a kupiłam w końcu takie:
Baby Design Dream
napisz na czym ci zależy to może ci pomogę bo ja wybierałam to łóżeczko z tydzień

:sorry:A ja jeszcze nie mam łóżeczka:eek:.
Mój B. stwierdził,że jak zacznę rodzić albo jak już urodzę to poleci i kupi.. :crazy:
Tak samo jest z kosmetykami dla malucha...:shocked2: "Marto, jak zaczniesz rodzić to wskoczymy do apteki i się kupi potrzebne rzeczy do szpitala:eek:"

reklama
Do góry