reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Ale mnie zestresowałaś tym postem bo ja też kupiłam łóżeczko turystyczne i raz rozłożyłam i dalej stoi zapakowane a jak się okaże że trzeba będzie reklamować (a mam zamiar je rozłożyć dopiero przed samym porodem-albo zrobi to M ja będę w szpitalu) to będą jaja:szok:

oczywiście nie chciałam żadnej zestresować ;-) ale proponuję sprawdzić, w razie awarii, jeczcze troszkę czasu na wymianę mamy. Ale wierzę, ze u Ciebie z łóżeczkiem wszystko oki. Tylko ja mam po prostu zazwyczaj pecha hehehehe

reklama
poprosze lineczka...moze zgapie bo tez nad monitorkiem mysle....;-)

a wiec przetestowalam i jest SUPERRRRR!!!! naprawde polecam. Idealny obraz i odbior. zgrabny i lekutki monitorek. a wszystko widac super dokladnie :tak::tak:
wklejam linka VIDEO BABY MONITOR ★ Night Vision ★ 100M Range★ Colour on eBay (end time 09-Oct-09 08:32:08 BST)

jak sama widzisz kosztuje dosc sporo bo 50 funciakow ale jest najtanszy ze wszystkich tych monitorkow na ebayu i wogole w sklepach, bo wiekszosc jest od 89.99 w gore :dry:
Uzywane na ebayu schodza razem z przesylka nie raz wiecej niz 50/60 funtow. (ogladalam chyba kazda aukcje)
A wiesz jak to jest czasem z uzywanym sprzetem, no i nie raz pewnie sprzedaja bo nie dzialal tak jak sie spodziewali itp.
sprzedawca pisze ze mozesz zwrocic produkt i nawet nie tlumaczyc z jakiego powodu, nie podoba ci sie i tyle ;-) takze mozna wyprobowac i odeslac w razie czego ;-)
Naprawde POLECAM!

:sorry:A ja jeszcze nie mam łóżeczka:eek:.
Mój B. stwierdził,że jak zacznę rodzić albo jak już urodzę to poleci i kupi.. :crazy:
Tak samo jest z kosmetykami dla malucha...:shocked2: "Marto, jak zaczniesz rodzić to wskoczymy do apteki i się kupi potrzebne rzeczy do szpitala:eek:"

heh jak ja bym miala sie sluchac tak samo mojego K to nie mialabym jeszcze nic :tak: w przesady nie wierze i praktycznie wyprawke zaczelam robic od pierwszego dnia kiedy dowiedzialam sie ze jestem w ciazy....
no ale niestety niektorych facetow nie przekonasz hehe

Kasiula to pierwsze łóżeczko fajne, ale cena faktycznie mało zachęcająca, moim zdaniem to drugie jest równie ładne i cenowo atrakcyjniejesze :tak: Ja za moje łóżeczko zapłaciłam 259 zł

Jedyne do czego mogłabym się doczepić w moim łóżeczku, to do przewijaka, w miejscach gdzie przechodzi rurka mocująca, oprócz materiału mogłaby być pokryta jakąś gąbką, ale myślę, że mały kocyk polarowy rozwiąże sprawę.

Ostatnia edycja:
mi takie strasznie sie podoba ale cena powala
SWEETY łóżeczko MELODY Espiro ALUMINOWE+PAŁĄK (762008664) - Aukcje internetowe Allegro i co do czego to szkoda mi tyle kasy bo mozna kupic tez dobre i tansze i osttanio zastanawialam sie z mezem nad tym
MAMTU KOJEC PANDA 2xDNO PRZEW+WIBRA+PŁOZY+EFEKTY (758309392) - Aukcje internetowe Allegro
to pierwsze ma moja koleżanka i jest zachwycona:) z tym że ono jest niewymiarowe i materac byś musiała do niego na zamówienie robić a o drugim nic nie słyszałam ale cena fajna:)

to pierwsze ma moja koleżanka i jest zachwycona:) z tym że ono jest niewymiarowe i materac byś musiała do niego na zamówienie robić a o drugim nic nie słyszałam ale cena fajna:)

no wlasnie w tym 1 to na gornym poziomie materac jest ok 120 na 60 ale na dole jak lezy to juz luzy ma i chyba bedzie te drugie cena fajna a ma wszytskie pierdoly... zobaczymy najwyzej bede załowala pozniej :)

no wlasnie w tym 1 to na gornym poziomie materac jest ok 120 na 60 ale na dole jak lezy to juz luzy ma i chyba bedzie te drugie cena fajna a ma wszytskie pierdoly... zobaczymy najwyzej bede załowala pozniej :)
słuchaj cena jest o 1/2 niższa więc zawsze będziesz mogła coś pokombinować albo jak to nie będzie to to zwrócić:-)
Katrenki zapomnialam o jeszcze jednym pozytywnym szczegole. Monitorek mozesz podpiac pod telewizor i obraz odbierac na TV :-)
piękna ta twoja niania i fajowy ten monitorek:)

Dziewczyny czy któraś z was używa kremu na rozstępy PHARMACERIS?? ja używam FISSAN ale mi się kończy i właśnie się nad tym zastanawiam opinie na necie są super acha i mają jeszcze z tej serii taki balsam po porodzie żeby skóra szybciej wracała do poprzedniego stanu:):):):)

reklama
Dziewczyny czy któraś z was używa kremu na rozstępy PHARMACERIS?? ja używam FISSAN ale mi się kończy i właśnie się nad tym zastanawiam opinie na necie są super acha i mają jeszcze z tej serii taki balsam po porodzie żeby skóra szybciej wracała do poprzedniego stanu:):):):)
Aga o kremach była rozmowa na wątku "zadbana mama" zajrzyj:-)

Do góry