reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Ale mnie zestresowałaś tym postem bo ja też kupiłam łóżeczko turystyczne i raz rozłożyłam i dalej stoi zapakowane a jak się okaże że trzeba będzie reklamować (a mam zamiar je rozłożyć dopiero przed samym porodem-albo zrobi to M ja będę w szpitalu) to będą jaja:szok:

oczywiście nie chciałam żadnej zestresować ;-) ale proponuję sprawdzić, w razie awarii, jeczcze troszkę czasu na wymianę mamy. Ale wierzę, ze u Ciebie z łóżeczkiem wszystko oki. Tylko ja mam po prostu zazwyczaj pecha hehehehe

reklama
poprosze lineczka...moze zgapie bo tez nad monitorkiem mysle....;-)

a wiec przetestowalam i jest SUPERRRRR!!!! naprawde polecam. Idealny obraz i odbior. zgrabny i lekutki monitorek. a wszystko widac super dokladnie :tak::tak:
wklejam linka VIDEO BABY MONITOR ★ Night Vision ★ 100M Range★ Colour on eBay (end time 09-Oct-09 08:32:08 BST)

jak sama widzisz kosztuje dosc sporo bo 50 funciakow ale jest najtanszy ze wszystkich tych monitorkow na ebayu i wogole w sklepach, bo wiekszosc jest od 89.99 w gore :dry:
Uzywane na ebayu schodza razem z przesylka nie raz wiecej niz 50/60 funtow. (ogladalam chyba kazda aukcje)
A wiesz jak to jest czasem z uzywanym sprzetem, no i nie raz pewnie sprzedaja bo nie dzialal tak jak sie spodziewali itp.
sprzedawca pisze ze mozesz zwrocic produkt i nawet nie tlumaczyc z jakiego powodu, nie podoba ci sie i tyle ;-) takze mozna wyprobowac i odeslac w razie czego ;-)
Naprawde POLECAM!

:sorry:A ja jeszcze nie mam łóżeczka:eek:.
Mój B. stwierdził,że jak zacznę rodzić albo jak już urodzę to poleci i kupi.. :crazy:
Tak samo jest z kosmetykami dla malucha...:shocked2: "Marto, jak zaczniesz rodzić to wskoczymy do apteki i się kupi potrzebne rzeczy do szpitala:eek:"

heh jak ja bym miala sie sluchac tak samo mojego K to nie mialabym jeszcze nic :tak: w przesady nie wierze i praktycznie wyprawke zaczelam robic od pierwszego dnia kiedy dowiedzialam sie ze jestem w ciazy....
no ale niestety niektorych facetow nie przekonasz hehe

Kasiula to pierwsze łóżeczko fajne, ale cena faktycznie mało zachęcająca, moim zdaniem to drugie jest równie ładne i cenowo atrakcyjniejesze :tak: Ja za moje łóżeczko zapłaciłam 259 zł

Jedyne do czego mogłabym się doczepić w moim łóżeczku, to do przewijaka, w miejscach gdzie przechodzi rurka mocująca, oprócz materiału mogłaby być pokryta jakąś gąbką, ale myślę, że mały kocyk polarowy rozwiąże sprawę.

Ostatnia edycja:
mi takie strasznie sie podoba ale cena powala
SWEETY łóżeczko MELODY Espiro ALUMINOWE+PAŁĄK (762008664) - Aukcje internetowe Allegro i co do czego to szkoda mi tyle kasy bo mozna kupic tez dobre i tansze i osttanio zastanawialam sie z mezem nad tym
MAMTU KOJEC PANDA 2xDNO PRZEW+WIBRA+PŁOZY+EFEKTY (758309392) - Aukcje internetowe Allegro
to pierwsze ma moja koleżanka i jest zachwycona:) z tym że ono jest niewymiarowe i materac byś musiała do niego na zamówienie robić a o drugim nic nie słyszałam ale cena fajna:)

to pierwsze ma moja koleżanka i jest zachwycona:) z tym że ono jest niewymiarowe i materac byś musiała do niego na zamówienie robić a o drugim nic nie słyszałam ale cena fajna:)

no wlasnie w tym 1 to na gornym poziomie materac jest ok 120 na 60 ale na dole jak lezy to juz luzy ma i chyba bedzie te drugie cena fajna a ma wszytskie pierdoly... zobaczymy najwyzej bede załowala pozniej :)

no wlasnie w tym 1 to na gornym poziomie materac jest ok 120 na 60 ale na dole jak lezy to juz luzy ma i chyba bedzie te drugie cena fajna a ma wszytskie pierdoly... zobaczymy najwyzej bede załowala pozniej :)
słuchaj cena jest o 1/2 niższa więc zawsze będziesz mogła coś pokombinować albo jak to nie będzie to to zwrócić:-)
Katrenki zapomnialam o jeszcze jednym pozytywnym szczegole. Monitorek mozesz podpiac pod telewizor i obraz odbierac na TV :-)
piękna ta twoja niania i fajowy ten monitorek:)

Dziewczyny czy któraś z was używa kremu na rozstępy PHARMACERIS?? ja używam FISSAN ale mi się kończy i właśnie się nad tym zastanawiam opinie na necie są super acha i mają jeszcze z tej serii taki balsam po porodzie żeby skóra szybciej wracała do poprzedniego stanu:):):):)

reklama
Dziewczyny czy któraś z was używa kremu na rozstępy PHARMACERIS?? ja używam FISSAN ale mi się kończy i właśnie się nad tym zastanawiam opinie na necie są super acha i mają jeszcze z tej serii taki balsam po porodzie żeby skóra szybciej wracała do poprzedniego stanu:):):):)
Aga o kremach była rozmowa na wątku "zadbana mama" zajrzyj:-)

Do góry