MONIA-AREK
Fanka BB :)
No ja tez tak czekam do konca, ale teraz tak sobie dalam wstepna cene, a i tak cena minimalna sprzedajacego nie zostala osiagnieta jeszcze, takze myśle, że ze 100zł chcą za ten bujaczek.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja kupilam taki: =SN= BLUE ANGEL milusi kombinezon ok. 62 błękit (750797601) - Aukcje internetowe Allegroa ja wlasnie poluje na kombinezon 56/62 bo doszlam do wniosku ze zawsze w listopadzie to ja kurtke zimowa nakladalam a dla dziecka to mialam taki jesienny kombinezonik niezbyt gruby zobacyzmy czy uda mi sie wygrac za grosze![]()
Nie da rady aby w jednym nasze maluszki pochodzily, trzeba przynajmniej 2, 62 i 68. Tak mi sie wydaje przynajmniej...Jej, mam problem z rozmiarem. Jakie Wy kupujecie? Czy 62 nie będzie za mały? Jak szybko rosną dzieci?? Chciałabym żeby mały miał jeden kombinezon na zimę. Nie mam jednak pojęcia jak duży się urodzi.. Ot i dylemat.
![]()