reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Super, ze masz kogos kto to zrobi:tak:. Posciel bedzie ladna i wykorzystana:tak::-D:-D:-D
Ja nie mam ani zdolnosci, ani nikogo chetnego do takiej pracy:-(, a nieraz by sie przydalo.

No faktycznie, pod tym wzgledem to mamy dobrze, bo ze wszystkim do niej jezdze. Ma w domu maszyne wiec skrocic spodnie to dla niej minutka. Albo zwezic, bo moja cora to jest taka chuda, ze nie mozna na nia znalezc zadnych spodni :eek:

ja rowniez poszukuje uzywanego angelcare, ale to nie takie proste, wszystkiego uzywanego pod dostatkiem, ale monitorow niestety nie znalazlam, a jesli nawet na ebay to jak do ceny dolicze cene przesylki to wychodzi na to, ze w tej samej cenie kupie nowy :( marzy mi sie takie cudenko, ale niestety nie stac mnie na to :-( Angelcare Deluxe Movement Sensor w Sound Baby Monitor

faktycznie wlasnie weszlam na waszego ebaya i dosc sporo chca nie raz za te monitorki uzywane... szkoda :-(

Dziewczyny, ma ktoras z was posciel z darlanda? Bo ja wlasnie piore ochraniacz i sie zastanawiam czy sie nic z nim nie stanie :eek: ale juz chyba i tak za pozno na zastanawianie sie :-p
Wkurzylam sie bo dostalam sliczna posciel, jedna w koniki pony, a druga w misia Yogi i niestety bede musiala ja chyba komus wydac lub sprzedac bo okazalo sie ze za mala na moja koldre. Jestem wsciekla jak smok :wściekła/y:

Dziunka ja jak kupilam kolderke w ikei dla dziecka to uznalalam ze jest za duza. i obcielam ja po bokach i z dlugosci, i przeszylam na maszynie, mniej roboty z taka kolderka niz z doszywaniem odpowiedniego materialu do poscielki.

No faktycznie, pod tym wzgledem to mamy dobrze, bo ze wszystkim do niej jezdze. Ma w domu maszyne wiec skrocic spodnie to dla niej minutka. Albo zwezic, bo moja cora to jest taka chuda, ze nie mozna na nia znalezc zadnych spodni :eek:
Dziunka ja też mam szczupłą córkę i spodnie fane są albo w tesco z cherokee albo w reserved(a jak jest przecena to można za 30zł kupić) i zawsze mają takie gumeczki w pasie:) do zwężenia
DZIEWCZYNY A SĄ JAKIEŚ POLSKIE STRONY Z TAKIMI PROMOCJAMI JAK W ANGLII??

Dziunka ja też mam szczupłą córkę i spodnie fane są albo w tesco z cherokee albo w reserved(a jak jest przecena to można za 30zł kupić) i zawsze mają takie gumeczki w pasie:) do zwężenia
DZIEWCZYNY A SĄ JAKIEŚ POLSKIE STRONY Z TAKIMI PROMOCJAMI JAK W ANGLII??

Heh chyba bedzie ciezko... ja przynajmniej nie znam :no:

reklama
Do góry