reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

ok:) będę szukać a mam pytanie do dziewczyn które mają fotelik maxi-cosi cabrio powiedzcie mi jak zamontować tą budkę ja fotelik kupiłam używany i teraz się zastanawiam gdzie to się doczepia bo że do uchwytu to wiem ale tą drugą część

reklama
Dziewczyny a mogły byście napisać ile macie sztuk pajaców, bodziaków czy śpiochów w rozmiarach 56 i 62 bo ja nie mam pojęcia ile tego kupić:)

a ja nie patrze ze mam wiecej tego mniej tego wszytskie ciuchy dostalam od siosttry i kolezanki i nie bede dokupowala nic wiecej :] wiem ze body mam w duzej ilosci i mysle ze to najlepsze ubranko dla dziecka oczywiscie z czyms w polaczeniu ale zawsze mozna zalozyc spiochy czy polspiochy na te body zreszta znajac zycie goscie beda przynosic jeszcze ubranka ... oby jak najmniej :)

Ja też mam wszystkiego nadmiar - jeszcze wczoraj dostałam 2 pudła do rozm 68 od koleżanki.

Piszecie o chustach, kurcze jakoś nie jestem do tego przekonana, mimo że wiele moich koleżanek i znajomych bardzo je sobie chwali. Kumpela obiecała, że mi pożyczy na próbę, może to mnie przekona:cool:

Wczoraj dostaliśmy prezent dla dzidzi od dziadków: FISHER PRICE LEŻACZEK bujaczek + GRATIS za 30pln (741821526) - Aukcje internetowe Allegro

Ależ się cieszę :) Myślałam podsunąc to rodzicom jako prezent gwiazdkowy bądź na chrzciny, a mamy już.

Ja też mam wszystkiego nadmiar - jeszcze wczoraj dostałam 2 pudła do rozm 68 od koleżanki.

Piszecie o chustach, kurcze jakoś nie jestem do tego przekonana, mimo że wiele moich koleżanek i znajomych bardzo je sobie chwali. Kumpela obiecała, że mi pożyczy na próbę, może to mnie przekona:cool:

Wczoraj dostaliśmy prezent dla dzidzi od dziadków: FISHER PRICE LEŻACZEK bujaczek + GRATIS za 30pln (741821526) - Aukcje internetowe Allegro

Ależ się cieszę :) Myślałam podsunąc to rodzicom jako prezent gwiazdkowy bądź na chrzciny, a mamy już.

Sliczny prezent :)

ja niestety tez mam nadmiar. A nadal mnie ciągnie do tych ciuszków :eek:

hehe no to mamy tak samo... :-D jak tylko wejde do jakiegos sklepu czy ciucholadnu to pierwsze co to lece na dzial dzieciecy :-D:-)

ok:) będę szukać a mam pytanie do dziewczyn które mają fotelik maxi-cosi cabrio powiedzcie mi jak zamontować tą budkę ja fotelik kupiłam używany i teraz się zastanawiam gdzie to się doczepia bo że do uchwytu to wiem ale tą drugą część
Tył budki wchodzi "na wcisk" (o ile dobrze pamiętam :baffled:).

tyl budki jest na gumece, jak przescieradlo, musisz naciagnac i wsadzic miedzy material fotelika a plastikowe wykonczenie fotelika....i sa jeszcze 2 gumeczki ktore musisz zachaczyc pomiedzy tym wykonczeniem a uchwytem.. hmmm nie wiem jak to inaczej wytlumaczyc

super prezencik bardzo mi się podoba....

No - właśnie nadeszły z dawna oczekiwane pieluchy wielorazowe, tym sposobem zakupy uważam za zakończone - cała wyprawka już jest (łącznie z moją) :-)

reklama
Do góry