Olica,
Laktator bedziemy chwalic dopiero po uzyciu, a tak kazdy chawli to co kupil Ja mam reczny TT, bo byl w promocji za pol ceny i kolezanka miala taki sam i chwalila, a tak nap[rawde one sa strasznie podobne, wiec kup ten, ktory bedzie tanszy
Lezaczka nie kupuje bo to zbedy wydatek i tylko dodatkowe miejsce zajmuje, fotelik do auta bede miala w domu i on ma opcje bujania, wiec nie ma sensu kupowac oddzielnego lezaczka. Ja zamierzam tylko dokupic taka zaczepke do wozka ze zwierzaczkami, to bede ja przypinac do fotelika zeby dzidzia miala sie czym zajac. A po 3 m-cu kupie hustawke jakas grajaca z bajerami
Karuzela to pytanie retoryczne. Oczywiscie nie musi byc z Fishera, kup jaka bedzie ci odpowiadala. Ja jeszcze nie mam lozeczka, nie wiem co mi bedzie pasowalo, ale nie chce nabzdziac za duzo, sa np. te baldachimy z kokardami zwisajacymi itp. to jeszcze jak doczepisz karuzele, to wszystko bedzie tylko dzidzie rozpraszac. Karuzele zawsze mozna zamowic kilka tyg. po porodzie, nie musisz sie spieszyc
Podgrzewacz kolezanka mi kupila z Aventu na carbudzie za 50p (2.40zl) choc butelki mam z TT, ale one pasuja do podgrzewacza Aventu. Nie ma podlaczenia do auta, ale ja nie potrzebuje, co innego jakbym byla w Polsce i miala jezdzic w kilkugodzinne trasu do rodzicow, mieszkam na wyspach, bede dzidzie tylko zabierac na spacerki wiec nie mam potrzebu podlaczania do auta. Przemysl czy bedziesz tego uzywac.
Opakowanie termo to podobno super sprawa jak idziesz nawet na spacerek, ja jeszcze nie myslalam czy kupie, ale mysle ze warto, choc niekoniecznie
Sterylizator mam z TT do mikrofali, po pierwsze dlatego ze byl w promocji za pol ceny, po drugie jest latwiejszy i szybszy w uzyciu niz elektryczny. Ale jaki wybierzesz to na pewno sie sprawdzi
Podusia super, ale jak dla mnie za duza. Ja tez chcialam kupic podobna, ale mi znajoma odradzila, bo podobno nie jest to takie wygodne. Chyba wiec bede uzywac zwyklej podusi do karmienia.
A kasy idzie sporo, wiadomo, zastanow sie tylko czy tego wszystkiego potrzebujesz zanim kupisz. Wszystko mozna dokupic z czasem, jak bedzie potrzeba.