reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

etna ale ja właśnie kupłam newbaby jedna paczke 1 i w realu była promocja 2 tez new baby tylko pakowanych podwójnie tzw.jumbo pack wiec kupiłam i tam wychodzi 188 pampresów...płąciłam za nie 85zł wiec chyba sie opłaca a waga to od3-6 wiec chyba nie az takie duże...

reklama
Helena myślę, że w zupełności Ci starczy na początek, nawet mówią żeby nie robic za dużych zapasów, bo dzieciątko może być uczulone, albo nam nie będą pasować te pampersy i trzeba bedzie szukac w innych firmach. Teraz tego wszystkiego jest tyle, że mysle ze idzie sie szybko zaopatrzyc w jakies pieluchy bez wiekszych zapasow, a pewnie jeszcze nam 100 rzeczy wyjdzie ktore nam brakuja jeszcze do kupienia :-).

aaa chcialam dodac ze kupilam sobie - a raczej malzonek w ramach przekupstwa kupil mi Aventu sterylizator IQ i podgrzewacz IQ (chcialam zwykle, ale okazalo sie ze w uero Agd mieli je w zblizonej cenie do starszego modelu a ster. wrecz byl tanszy )... takze jak ktos zainteresowany to rozejrzec sie prosze nie w sklepach dla dzieci czy necie ale w sklepach ze sprzetem agd i rtv :D

dziewczyny pamiętam, że pisałyście już o stanikach do karmienia, ale nie mogę tego odnaleźć. Chciałam się tylko upewnić, mają być koniecznie bez fiszbin, tak?

Dzięki!

dziewczyny właśnie wróciłam z rossmanna i jest promocja na pampersy. ja za 2 (sztuk 94 + chusteczki pampers sensitiv )zapłaciłam 49 zł. aczkolwiek mało już tych paczek mieli, więc może promocja się kończy? albo mają na zapleczu pochowane i dokładają w razie co :)

A ja zlecilam szwagierce zakupy, i kupi mi tantum rosa, sol fizjologiczna, jeszcze troszke kosmetykow do kapieli malucha i rozejrzy sie za biustonoszami odpinanymi z przodu dla mnie :-):-)

a dzis przyszedl stroj dinozaurka dla mojego synka :-) tzn spiochy z ogonem i tymi trojkatnymi "kolcami" na kapturku i ogonku ;-) taki kochany i mieciutki i nawet lezac na pleckach nie beda przeszkadzac :-)

ja miałam okazję kupić wczoraj kombinezon reniferka na zimę....
ale był tylko rozmiar 3-6 i 6-9 więc za duże...:-(
ale nie wątpię że jeszczze takie przyjdą i zdążę kupić...

zamówiłam sobie ten no-scar i mam nadzieję e będzie dobry:tak:

reklama
ja miałam okazję kupić wczoraj kombinezon reniferka na zimę....
ale był tylko rozmiar 3-6 i 6-9 więc za duże...:-(
ale nie wątpię że jeszczze takie przyjdą i zdążę kupić...

zamówiłam sobie ten no-scar i mam nadzieję e będzie dobry:tak:

Ja mam stroj reniferka na swieta :) napewno jeszcze znajdziesz na 0-3 a pewnie Tesco czy NEXT wprowadzi swiateczna kolekcje juz niedlugo :-) nie moge sie doczekac :-)

A no scar dalej uzywam i jest superancki :tak: dalej pomaga :) zamowilam juz sobie u szwagierki dodatkowe opakowanie :-)

Do góry