etna ale ja właśnie kupłam newbaby jedna paczke 1 i w realu była promocja 2 tez new baby tylko pakowanych podwójnie tzw.jumbo pack wiec kupiłam i tam wychodzi 188 pampresów...płąciłam za nie 85zł wiec chyba sie opłaca a waga to od3-6 wiec chyba nie az takie duże...
reklama
MONIA-AREK
Fanka BB :)
Jak sobie przeliczycie ceny pieluch na szt i wychodzi 0,50zł to dobra cena.
E
etna36
Gość
Helena myślę, że w zupełności Ci starczy na początek, nawet mówią żeby nie robic za dużych zapasów, bo dzieciątko może być uczulone, albo nam nie będą pasować te pampersy i trzeba bedzie szukac w innych firmach. Teraz tego wszystkiego jest tyle, że mysle ze idzie sie szybko zaopatrzyc w jakies pieluchy bez wiekszych zapasow, a pewnie jeszcze nam 100 rzeczy wyjdzie ktore nam brakuja jeszcze do kupienia :-).
katarzyna1983
aaa chcialam dodac ze kupilam sobie - a raczej malzonek w ramach przekupstwa kupil mi Aventu sterylizator IQ i podgrzewacz IQ (chcialam zwykle, ale okazalo sie ze w uero Agd mieli je w zblizonej cenie do starszego modelu a ster. wrecz byl tanszy )... takze jak ktos zainteresowany to rozejrzec sie prosze nie w sklepach dla dzieci czy necie ale w sklepach ze sprzetem agd i rtv
bosastopka
dziewczyny pamiętam, że pisałyście już o stanikach do karmienia, ale nie mogę tego odnaleźć. Chciałam się tylko upewnić, mają być koniecznie bez fiszbin, tak?
Dzięki!
Dzięki!
MONIA-AREK
Bez, żeby kanałów mlecznych nie zatykac uciskaniem.dziewczyny pamiętam, że pisałyście już o stanikach do karmienia, ale nie mogę tego odnaleźć. Chciałam się tylko upewnić, mają być koniecznie bez fiszbin, tak?
Dzięki!
dziewczyny właśnie wróciłam z rossmanna i jest promocja na pampersy. ja za 2 (sztuk 94 + chusteczki pampers sensitiv )zapłaciłam 49 zł. aczkolwiek mało już tych paczek mieli, więc może promocja się kończy? albo mają na zapleczu pochowane i dokładają w razie co
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
A ja zlecilam szwagierce zakupy, i kupi mi tantum rosa, sol fizjologiczna, jeszcze troszke kosmetykow do kapieli malucha i rozejrzy sie za biustonoszami odpinanymi z przodu dla mnie :-):-)
a dzis przyszedl stroj dinozaurka dla mojego synka :-) tzn spiochy z ogonem i tymi trojkatnymi "kolcami" na kapturku i ogonku ;-) taki kochany i mieciutki i nawet lezac na pleckach nie beda przeszkadzac :-)
a dzis przyszedl stroj dinozaurka dla mojego synka :-) tzn spiochy z ogonem i tymi trojkatnymi "kolcami" na kapturku i ogonku ;-) taki kochany i mieciutki i nawet lezac na pleckach nie beda przeszkadzac :-)
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
ja miałam okazję kupić wczoraj kombinezon reniferka na zimę....
ale był tylko rozmiar 3-6 i 6-9 więc za duże...:-(
ale nie wątpię że jeszczze takie przyjdą i zdążę kupić...
zamówiłam sobie ten no-scar i mam nadzieję e będzie dobry
reklama
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
ja miałam okazję kupić wczoraj kombinezon reniferka na zimę....
Ja mam stroj reniferka na swieta napewno jeszcze znajdziesz na 0-3 a pewnie Tesco czy NEXT wprowadzi swiateczna kolekcje juz niedlugo :-) nie moge sie doczekac :-)
A no scar dalej uzywam i jest superancki dalej pomaga zamowilam juz sobie u szwagierki dodatkowe opakowanie :-)