reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

ja widziałam ten strój w penneys`ie (chyba dobrze napisałam? :zawstydzona/y:)
no a wiem że to początki:tak:
były jeszcze stroje mikołajków... no ale dla dziewczynki nie bardzo mi pasował...

reklama
mi wczoraj przyszły drobne zakupy: podkłady poporodowe, podkłady na łóżko, pieluchy flanelowe i tetrowe, chusteczki do pupy itp
a dzisiaj przyszły mi naklejki na ściane, ale nie mogę zacząć ich przyklejać bo pokuj jeszcz nie wymalowany :(((

były jeszcze stroje mikołajków... no ale dla dziewczynki nie bardzo mi pasował...

Moja znajoma ktore mieszkala kiedys w IE mowila na niego poprostu penis :-) a penis to odpowiednik naszego PRIMARKA :)

dla mam z uk w wilkinson-ie jest promocja i 6-opak husteczek pampers sensitive jest za okolo 3.50 funcika...uwazam, ze super cena jesli ktos zainteresowany:tak:

Napewno zakupie :-) to wsumie jeszcze taniej chyba wychodzi niz w ASDA za 12-pak tzn w przeliczeniu na paczke wychodzi mniej chyba

Alllllleeeeż udał mi się dzisiaj zakup - nieplanowany na dodatek:-p
dorwałam mega paki pampersów (rozmiar 3 i 4) - jedne 156szt, drugie 132szt i każda z nich jedyne 16euro!! :-) tj dokładnie 50% ceny :-)
Przy kasie okazało się że promocja już dawno minęła ale zapomnieli zdjąć wywieszek cenowych w związku z czym musieli je nam sprzedać po cenie jaką deklarowała cenówka :-)

dziewczyny pamiętam, że pisałyście już o stanikach do karmienia, ale nie mogę tego odnaleźć. Chciałam się tylko upewnić, mają być koniecznie bez fiszbin, tak?

Dzięki!
któraśz dziewczyn pisała, ze kupiła z silikonowymi fiszbinami, specjalnymi do karmienia, zeby nie uciskały

dziewczyny właśnie wróciłam z rossmanna i jest promocja na pampersy. ja za 2 (sztuk 94 + chusteczki pampers sensitiv )zapłaciłam 49 zł. aczkolwiek mało już tych paczek mieli, więc może promocja się kończy? albo mają na zapleczu pochowane i dokładają w razie co :)
one chyba są na wybrane rozmiary, bo ja np kupiłam rozmiar 5 (dla starszego, w nocy jeszcze pieluchę nosi) w tej promocji a 3 i 4 były bez promocji.

Alllllleeeeż udał mi się dzisiaj zakup - nieplanowany na dodatek:-p
dorwałam mega paki pampersów (rozmiar 3 i 4) - jedne 156szt, drugie 132szt i każda z nich jedyne 16euro!! :-) tj dokładnie 50% ceny :-)
Przy kasie okazało się że promocja już dawno minęła ale zapomnieli zdjąć wywieszek cenowych w związku z czym musieli je nam sprzedać po cenie jaką deklarowała cenówka :-)
ja na razie tak pieluch nie kupuję, bo co jeśli sie okaże, że maluch na pampersy jest uczulony a na huggies nie???
Mam zamiar kupić te małe po opakowaniu z każdej firmy na początek, żeby niespodzianek nie było później.

reklama
Ja niedawno wróciłam z wyprzedaży. Nakupiłam fajnych ciuszków. W tym kombinezon na zimę za 35 zł. W smie wydałam 200zł a kupiłam jeansy, 2 bluzki i koszulę wyjściową dla Kuby oraz 2 kompleciki (spodenki i bluza), pajac ze sliniakiem, śpiworek do spania i kombinezon dla Michasia. Kupiłabym dużo więcej ale rozsądek nakazywał mi się opanować :sorry:
Ale chyba się przeforsowałam, bo okropnie mnie teraz brzuszek boli i ciśnie do dołu.

IzaBK jeśli będziesz w weekand w Grodzisku, zajrzyj do szkoły na Zondka.

Do góry