IzaBK jeśli będziesz w weekand w Grodzisku, zajrzyj do szkoły na Zondka.
o! a co tam będzie? mój oddział jest nieczynny w soboty, ale jeśli warto, to soie podjadę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam pytanie odnosnie stanikow do karmienia. Znalazlam dzis na allegro jakies miekkie, bez fiszbin w cenie 13zl-pewnie jakosc marna(choc niekoniecznie), ale to nic, tylko chodzi mi o rozmiar. Wy kupujecie na obwod pod biustem taki jaki mialyscie wczesniej, czy teraz? Pytam, bo zmierzylam sie i mam teraz wiecej niz wczesniej i zglupialam.
Kiloklu, a gdzie na tych wyprzedażach byłaś?Ja niedawno wróciłam z wyprzedaży. Nakupiłam fajnych ciuszków. W tym kombinezon na zimę za 35 zł. W smie wydałam 200zł a kupiłam jeansy, 2 bluzki i koszulę wyjściową dla Kuby oraz 2 kompleciki (spodenki i bluza), pajac ze sliniakiem, śpiworek do spania i kombinezon dla Michasia. Kupiłabym dużo więcej ale rozsądek nakazywał mi się opanować
Ale chyba się przeforsowałam, bo okropnie mnie teraz brzuszek boli i ciśnie do dołu.
u siebie w Grodzisku. na Kiermaszu odzieży. Hurtownia ubranek dziecięcych z Brwinowa organizuje wyprzedaż przez cały weekend.Kiloklu, a gdzie na tych wyprzedażach byłaś?
Jest kiermasz odzieży dziecięcej. Wszystko za pół ceny. Bardzo ładne ubranka rozmiary od 56 do 120, ale najwięcej jest tych małych. Mniej więcej co 2-3 miesiące są te kiermasze.o! a co tam będzie? mój oddział jest nieczynny w soboty, ale jeśli warto, to soie podjadę
Jest kiermasz odzieży dziecięcej. Wszystko za pół ceny. Bardzo ładne ubranka rozmiary od 56 do 120, ale najwięcej jest tych małych. Mniej więcej co 2-3 miesiące są te kiermasze.