reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Mam pytanie odnosnie stanikow do karmienia. Znalazlam dzis na allegro jakies miekkie, bez fiszbin w cenie 13zl-pewnie jakosc marna(choc niekoniecznie), ale to nic, tylko chodzi mi o rozmiar. Wy kupujecie na obwod pod biustem taki jaki mialyscie wczesniej, czy teraz? Pytam, bo zmierzylam sie i mam teraz wiecej niz wczesniej i zglupialam.

Mam pytanie odnosnie stanikow do karmienia. Znalazlam dzis na allegro jakies miekkie, bez fiszbin w cenie 13zl-pewnie jakosc marna(choc niekoniecznie), ale to nic, tylko chodzi mi o rozmiar. Wy kupujecie na obwod pod biustem taki jaki mialyscie wczesniej, czy teraz? Pytam, bo zmierzylam sie i mam teraz wiecej niz wczesniej i zglupialam.

a duza to różnice masz? ja kupialm na poczatku ciazy jeden tanszy zwykly bo nie potzrebuje wiecej przynajmniej na poczatek i kupilam o jeden rozmiar wiekszy niz mialam przed i to ze nie jest usztywniany pasuje caly czas czasem zakladam aby piersi odpoczely od tych usztywnianych ... a w obwodzie masz haftki wiec mozesz zawsze pare cm dodac

Ja niedawno wróciłam z wyprzedaży. Nakupiłam fajnych ciuszków. W tym kombinezon na zimę za 35 zł. W smie wydałam 200zł a kupiłam jeansy, 2 bluzki i koszulę wyjściową dla Kuby oraz 2 kompleciki (spodenki i bluza), pajac ze sliniakiem, śpiworek do spania i kombinezon dla Michasia. Kupiłabym dużo więcej ale rozsądek nakazywał mi się opanować :sorry:
Ale chyba się przeforsowałam, bo okropnie mnie teraz brzuszek boli i ciśnie do dołu.

IzaBK jeśli będziesz w weekand w Grodzisku, zajrzyj do szkoły na Zondka.
Kiloklu, a gdzie na tych wyprzedażach byłaś? :)

Kiloklu, a gdzie na tych wyprzedażach byłaś? :)
u siebie w Grodzisku. na Kiermaszu odzieży. Hurtownia ubranek dziecięcych z Brwinowa organizuje wyprzedaż przez cały weekend.

o! a co tam będzie? mój oddział jest nieczynny w soboty, ale jeśli warto, to soie podjadę :cool2:
Jest kiermasz odzieży dziecięcej. Wszystko za pół ceny. Bardzo ładne ubranka rozmiary od 56 do 120, ale najwięcej jest tych małych. Mniej więcej co 2-3 miesiące są te kiermasze.
To są Ci ludzie, co kiedyś mieli "Baby sezam" koło cukierni przy deptaku.
w Bardzo wiele ubranek tam pokupowałam, bo naprawdę dobra jakość (mój Kuba potraf się porząnie wytytłać i nic ani kolorów w praniu nie traci, ani się nie wyciąga) a cena bardzo korzystna. Są pajace po 10 zł. Kompleciki ubranek (spodenki/spódniczka i bluzka) po 20-30 zł, kombinezony 35-60zł. Super jeansy Kubie kupiłam za 15 zł. Jest też duzo takich pajcyków welurkowych i takich ciuszków typu unisex choć najwięcej i najpiękniejsze dla dziewczynek.
Moja teściowa pracuje w tej szkole, dzięki temu mogłam isć tam dzisiaj jak jeszcze towar rozkładały, bo w soboty zwykle jest duży tlok, a w niedzielę często już malo co zostaje. Ale co się dziwić?
Tylko jakbyś tam dotarła to na wieszakach są ceny zwykłe, a przy kasie liczą od tego 50% ceny.

Jest kiermasz odzieży dziecięcej. Wszystko za pół ceny. Bardzo ładne ubranka rozmiary od 56 do 120, ale najwięcej jest tych małych. Mniej więcej co 2-3 miesiące są te kiermasze.

Brzmi super! tylko że moje ukrywające-pleć-dzidzi nie pozwala mi tam pojechać... nie wiem co mam kupować.. zaczekam do następnego kiermaszu :sorry: one są ogłaszane jakoś? byłam dziś w pracy, czyli obok rossmana, a więc rzut beretem do te szkoły, a nie widziałam żadnego afiszu..:confused2:

Są ogłoszenia, na słupach, na szkole i na niektórych sklepach ale niezbyt rzucają się w oczy.
Spokojnie nawet nie znając płci możesz cos kupić, bo niektóre rzeczy są i dla chłopca i dla dziewczynki.

Jak będę wiedziec o następnym to kontrolnie dam znać.

reklama
Do góry