reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

dzieki:-)a skoro masz gazetke to mozesz mi napisac ile tak w gazetce wychodzi za szt pieluchy rozmiar 1 i ile za szt rozmiar 2?? bo ja mam ta gazetke na necie i nic nie widac:-(a powiekszyc sie nie da:-(
mogę ci powiedzieć bo nawet sama kupiłam :)) pampersy 1 to nie wchodzą w tą promocję więc kupowałam osobno pakowane po 43 szt za 24,95. A co do rozmiaru 2 to wychodzi 188 szt. :))

reklama
No i moje malenstwo bedzie mialo komplet nowej poscieli :)
Tak jak pisalam wczesniej, rozmawialam juz z ciocia co miala kupic Alankowi nowy kombinezon z Quelle(ja w koncu kupilam uzywany za 1/3 ceny) a zamiast tego, mam jej podac namiary na posciel.
Teraz prosba do Was, ktorego sprzedawce poscieli Tato-mamo polecacie???

Acha, i zrobilam w poniedzialek maly zakup dla siebie- 4 saszetki Tamtum Rosa i dla malenstwa cale opakowanie(12sztuk) fiolek roztworu soli fizjologicznej do przemywania oczek. Malymi kroczkami i moze uda mi sie wszystko zakonczyc przed terminem porodu ;)
Kurcze, w tej ciazy jakas niezorganizowana jestem...az jestem na siebie wsciekla!

Dziewczyny czy tantum rosa będziecie stosowały cały czas czy też zamiennie z jakimś płynem intymnym? Ja słyszałam, że dobrze jest podmywać się szarym mydłem...

Dziewczyny czy tantum rosa będziecie stosowały cały czas czy też zamiennie z jakimś płynem intymnym? Ja słyszałam, że dobrze jest podmywać się szarym mydłem...
Ja wlasnie zastanawiam sie czy stosowac jakis inny plyn. Po pierwszym porodzie chyba(nie pamietam dokladnie) niczym innym sie nie podmywalam...
Teraz zastanawiam sie nad tym plynem do higieny z Perfecta Mama...Krem do twarzy jest fanktycznie super, moze i plyn by sie sprawdzil...Najpierw plyn, potem Tamtum Rosa...tyle, ze Tamtum czesciej w ciagu dnia...

No i moje malenstwo bedzie mialo komplet nowej poscieli :)
Tak jak pisalam wczesniej, rozmawialam juz z ciocia co miala kupic Alankowi nowy kombinezon z Quelle(ja w koncu kupilam uzywany za 1/3 ceny) a zamiast tego, mam jej podac namiary na posciel.

Acha, i zrobilam w poniedzialek maly zakup dla siebie- 4 saszetki Tamtum Rosa i dla malenstwa cale opakowanie(12sztuk) fiolek roztworu soli fizjologicznej do przemywania oczek. Malymi kroczkami i moze uda mi sie wszystko zakonczyc przed terminem porodu ;)
Kurcze, w tej ciazy jakas niezorganizowana jestem...az jestem na siebie wsciekla!
mozesz powiedziec mniej wiecej ile kosztuje ta sol fizjologiczna?

dziewczyny dzis kupiłam te pampersy w realu miałam szczęscie bo była ostatnia paczka tych 2 pakowanych po 2... koło mnie sa 3 reale ale tylko w jednym było.... gazetka jest do 30,09 wazna ale naprawde ciezko dostac te małe w dwupakach duzo jest tych wiekszych rozmiarów....
kupiłam tez paczke tych 1 za niecałe 25zł...
dzis zrobiłam tez zakupy w aptece i mam juz wszystko co zwiazane z medycyna i higiena dla maluszka....
zakupiłam tez buteleczki-2 duze i jedna mała
takze dzis troche poszalałam.....

reklama
sklep mamo-tato na allegro Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

ja podmywałam się szarym mydłem tam ze 2-3 razy dziennie, a potem i tak tantum-rosa. A później jak już wyszłam ze szpitala to płynem do higieny intymnej z kory dębu

Do góry