reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Giesoka promocja na pampersy jest tylko do dzisiaj :cool2:

BanAna Tantum Rossa ma długą datę ważności, więc jak miewasz jakieś infekcje (ja niestety dośc często coś łapię :zawstydzona/y:) to Ci się przydadzą.

Ja mam 35 pieluch tetrowych i 3 flanelowe, więc nie braknie :)

reklama
Giesoka promocja na pampersy jest tylko do dzisiaj :cool2:

BanAna Tantum Rossa ma długą datę ważności, więc jak miewasz jakieś infekcje (ja niestety dośc często coś łapię :zawstydzona/y:) to Ci się przydadzą.

Ja mam 35 pieluch tetrowych i 3 flanelowe, więc nie braknie :)
mam przed sobą gazetkę z reala i pisze że do 30 września :)) więc jeszcze tydzień :))

Kasia dzieki:-)
właśnie na necie na stronie reala zaglądnęłam i aktualne do 23.IX. Dziwne?

Nie wytrzymałam i kupiłam dla Oliwii taką sukieneczkę, z myślą o Świętach. Rozm 62 więc powinna byc.
http://photos03.allegroimg.pl/photos/400x300/730/90/11/730901116

a jak to sprawdzic czy u mnie ten promocja trwa do 30wrzesnia a nie tj u ciebie do dzis??sliczna sukieneczka:-)

dziewczyny i mam rozumiec ze rozmiar mini 2x94 to sa pampersy nr 1 tak??

Mi sie wydaje ze rozmiar mini to są dwójki bo jedynki to New Born pisze.:tak: Zresztą nie spotkałam sie z tymi 1 w wiekszych paczkach, sa tylko takie malutkie:tak:

Kochane, powiedzcie prosze czy ten Tantum Rosa moze byc do gojenia rany po cesarce:baffled::confused:

reklama
Mi sie wydaje ze rozmiar mini to są dwójki bo jedynki to New Born pisze.:tak: Zresztą nie spotkałam sie z tymi 1 w wiekszych paczkach, sa tylko takie malutkie:tak:

Kochane, powiedzcie prosze czy ten Tantum Rosa moze byc do gojenia rany po cesarce:baffled::confused:
no ja 1 widziałam chyba pakowane po 43 sztuki czy jakos tak i to największa paczka jaką widziałam
a co do tantum rossa to kijolek już CI wcześniej napisała, że do gojenia rany po cesarce raczej się nie nadaje :(

Do góry