xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Klaudzia- dzieki, napewno sie przyda....
znalazlam stronke gdzie maja tantum rosa ale w pudelkach po 10 saszetek...
Dla Mamy i Dziecka - polskie kosmetyki i leki uk - Inne Dla Mamy i Dziecka
Dzieki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Klaudzia- dzieki, napewno sie przyda....
znalazlam stronke gdzie maja tantum rosa ale w pudelkach po 10 saszetek...
Dla Mamy i Dziecka - polskie kosmetyki i leki uk - Inne Dla Mamy i Dziecka
ja poprosilam mame zeby mi kupila 2 saszetki no i czekam az kuzyn wroci w niedziele i wezmie mi wszystko to co tam sobie zamowilam...juz nie moge sie doczekac....DziekiSkorzystam jezeli szwagierka nie da rady mi kupic ;-) a ty komus zlecasz zakupienie tego w PL? czy kupisz przez ta stronke?
rraczej nie, bo w ulootce jest napisane, ze to na rózne dolegliwości pochwy typu grzybice, odparzenia itp oraz rany poporodowe. Tylko oczywiście różnie się stosuje w różnych sytuacjach.A co do tego tantum rosa to czy on tez sie nadaje do gojenia rany po cesarskim cięciu, jakby w razie coś??
nie, on nie ma właściwości myjących, jedynie lecznicze. Ale raczej nie stosuje się tego z płynem do higieny. Najwyżej najpierw sie umyć, a później przemyć tantum rosa.Kilolek, tantum rosa to nie jest płyn do higieny, taki myjący, tylko coś zamiast wody??
ja mam 10doradzcie tylko ile pieluch tetrowych trzeba kupic??jak uwazacie??wczesniej mialam chyba z 80 ale to tylko dlatego ze tesciowa w szpitalu pracowala i podwedzila przez moja cala ciaze no i tego nie musialam kupowac;-)a teraz niestety musze sie sama zaopatrzyc..
to ja chyba przesadzilamja poprosilam mame zeby mi kupila 2 saszetki no i czekam az kuzyn wroci w niedziele i wezmie mi wszystko to co tam sobie zamowilam...juz nie moge sie doczekac....![]()
do 30 wrześniadziewczyny nie wiecie do kiedy trwa promocja w realu na te pieluchy pampersa??