reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
dziewczyny ja mam pytanie do was czy będziecie używać Tantum Rosa? i w plynie ten czy w saszetkach... pytanie do mam doswiadoczonych ktore uzywaly jakie lepsze
Bede. Ja widzialam tylko w saszetkach, z tego robi sie roztwor. Ja go trzymalam w sloiku:-)

przylaczam sie do pytania i jak w zaszetkach to ile saszetek kupicie?
Dzis zakupilam 4 saszetki. Chcialam kupic 3, ale w aptece miala 4ostatnie wiec wzielam wszystkie:-D. Na pewno sie przydadza:tak:
a co to jest tantum rosa??:sorry:
Jest to proszek, z ktorego robi sie roztwor np do podmywania. Pomaga goic krocze po porodzie. Skuteczne:tak:. I w ogole dobre jak sa jakies infekcje itd.

Ostatnia edycja:
aha:happy: no ja to się tylko zastanawiam skąd wy macie te wszystkie pomysły na te zakupy... hehe
ja zapewne jakbym nie wiedziała to niekupiłabym nic czekając aż samo się zagoi:sorry:
Od czego jest reklama:tak:, z reklamy kiedys sie dowiedzialam o tantum rosa, jeszcze dlugo przed slubem:-), ciaza i porodem. I sprawdzilo sie:tak:

Od czego jest reklama:tak:, z reklamy kiedys sie dowiedzialam o tantum rosa, jeszcze dlugo przed slubem:-), ciaza i porodem. I sprawdzilo sie:tak:
mówisz o reklamie w telewizji?
zawsze jak już coś oglądam to .... na reklamach...
albo wychodze do kuchni... albo do ubikacji albo... włączam Mtv :-p
więc jak to się mówi " nie ulegam reklamom":cool2:

reklama
Do góry