reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
czyli jak juz sie zrobi ten roztor w butelce to mozna tego uzywac przed dluzszy czas...? ja myslalam ze jedna saszetka jest do jednorazowego uzycia tzn ze sie rozpusci ten proszek w wodzie w misce podmyje i wylac :confused2: no i znowu sie czegos nauczylam :-)

Katrenki a ja mam pytanie do Ciebie i do dziewczyn z Anglii... Czy widzialyscie moze jakies biustonosze rozpinane z przodu? ale usztywaniane???? Wlasnie przeszukalam ebaya, ale tam sa same "miekkie" miseczki i ogromne zapiecia z przodu... :dry:

czyli jak juz sie zrobi ten roztor w butelce to mozna tego uzywac przed dluzszy czas...? ja myslalam ze jedna saszetka jest do jednorazowego uzycia tzn ze sie rozpusci ten proszek w wodzie w misce podmyje i wylac :confused2: no i znowu sie czegos nauczylam :-)

no ja tak samo a ona pisala ze jej taki roztwor starczal na jeden dzien i podlewala sie za kazdym razem jak zalatwila sie

Tantum rosa sama uzywalam,rozpuszczalam w butelce niepamietam jakie tam byly proporcje ale jak np ze jedna saszetka na litr to ja rozpuszczalam w pol litra a jak sie szlam przewinac i podmyc to wlewalam troche raztworu do kubka i dolewalam cieplej wody.
W szpitalu dali mi kubek i pokazdej wizycie w wc podmywalam sie rumiankiem stal koncentrat rumianku wlewalo sie go do wody.

Widze,ze u was ogolnie przygotowania cala para,piekne pokoiki,ciuszki,kosmetyki itd.
U mnie dalej wszystko na strychu czeka.Dzis udalo nam sie wylicytowac komode wiec dam jej postac okolo tyg i znasze rzeczy do prania i prasowania.Lozeczko itd niech sie juz wietrzy.Pozatym mam zamiar zabrac sie za dokupienie kosmetykow itd

Katrenki a ja mam pytanie do Ciebie i do dziewczyn z Anglii... Czy widzialyscie moze jakies biustonosze rozpinane z przodu? ale usztywaniane???? Wlasnie przeszukalam ebaya, ale tam sa same "miekkie" miseczki i ogromne zapiecia z przodu... :dry:
wiesz co tak szczerze mowiac to nie....ale jak cos wypatrze to dam znac....
a moze Ann Sumers...moze nie sa najtansze ale maja fajna bielizne....

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry