reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

ja tez uwielbiam car boot-y i tez duuuuzo na nich kupilam dla malej....
jak tylko jedziemy na jakis |D mowi...ocho Karolinka w swoim zywiole i tylko idzie za mna z tymi siatami jak wielblad...biedny:zawstydzona/y:

reklama
o rety.... co ty bedziesz robic z taka iloscia pieluch:rofl2:

na przewijak , do wanienki do kąpieli, pod głowę w rożku, żeby nie prać rożka po każdym ulaniu i do karmienia, jak się z pysia wylewa, albo z cyca pryska :cool2: 20 to wcale nie tak dużo jak się pierze raz na tydzień :tak:

A co myślicie o tych poduszkach do karmienia - mam tylko opinię Dziubaska (dzięki !!), ale jedna opinia to mało i ja wciąż nie wiem...

Ostatnia edycja:
na przewijak , do wanienki do kąpieli, pod głowę w rożku, żeby nie prać rożka po każdym ulaniu i do karmienia, jak się z pysia wylewa, albo z cyca pryska :cool2: 20 to wcale nie tak dużo jak się pierze raz na tydzień :tak:

A co myślicie o tych poduszkach do karmienia - mam tylko opinię Dziubaska (dzięki !!), ale jedna opinia to mało i ja wciąż nie wiem...
Ja kupilam rogal do karmienia ale z kulkami nie z silikonem w środku. Kulki wygodniej ulozyc pod dziecko, a te drugie takie sztywne, że nie wyobrazam sobie jak to pod dziecko ulozyc.

Wiem, od mamusi i ze szkoly rodzenia, ze dobrze miec taki rogal, zeby wygodnie karmic. Kolezanka podczas karmienia czesto jadla sniadanie, bo miała wolne ręce, a dziecko wygodnie i bezpiecznie lezalo.

klaudzia, ja dopiero carbooty odkrywam, w niedz jade na drugi, w sumie potrzebuje chyba najbardziej moses basket,ale moze jeszcze cos wypatrze :-)

ja mam rogala z kulkami sttyyropianowymi w środku. I on jest naprawdę twardy, wcale nie taki jak zwykła poduszka, ubity taki. Myślę, ze będzie dobry. Bo nie wyobrażam sobie kąłść dziecka na tej desce. Kupilam w Guciu pod stacją, a chyba nie wszystkie sa takie mocno wypchane i ubite, bo niektóre na allegro sprawiały wrażenie badziej miękkich tzn jakby mniej tego wypełnienia było.

hehe...smiesznie by to wygladalo:-)ale bys byla widoczna z daleka hehe:-)a ja nabywlam wczoraj na ebayu ciuszka na swieta:-)zazdroszcze Wam tych gield w Anglii ale jak maluch podrosnie to mam nadzieje ze na wiosne udam sie tam na zakupki:-)

Sliczny ten dresik!!!! PRZESLODKI!!!!

a co do kurtki to napewno z km byloby mnie widac hehehe :-)

Klaudia jak mówisz, że na ebay te monitory oddechu takie tanie, to też zakupię i szwagierka mi przywiezie :)

gie-oska ja tez mam zamiar na wiosnę/lato jechać do Anglii na zakupy :)

sa 2 ktore zreguly anogle sprzedaja jedna do angelcare a druga babysense. Dzis zerklam na 3/4 aukcje ktore dalam tylko do obserwacji bo nadal czekam na przyplyw dodatkowej gotowki na moje konto. i z angelcare (drozsza firma) sprzedaly sie po 20/30 funtow a baby sense okolo 15 (w cene od razu wliczam przesylke) ;-) wiec naprawde sie oplaca. ostatnio sprzedalo sie tez za 10 funtow wiec to juz naprawde bardzoooo malo.

klaudzia, ja dopiero carbooty odkrywam, w niedz jade na drugi, w sumie potrzebuje chyba najbardziej moses basket,ale moze jeszcze cos wypatrze :-)

pochwal sie co tam kupilas ciekawego :-):-):-) ja bylam dzis rano przelotem na carboocie i nic nie kupilam bo wszystko juz mam! ciuszkow dla chlopcow prawie wogole nie bylo, szukalam wsumie podgrzewacza do butelek i jedna babka miala ale za 12 funtow z aventa... chyba ja pojeb**** tymbardziej ze dziewczyny kupowaly kolo 2 funciakow, zreszta na ebayu tez taniej kupie. :-)

jade w niedz 27.09., a nie wczoraj :) tez potrzebuje podgrzewacza i najlepiej z aventu, bo laktator i sterylizatory tez mam z aventu. £12? :szok: walnieta.

kolezanka kupila mi uzywana kolyske u siebie w miescie, podobno sliczna, nie moge sie doczekac,zeby ja zobaczyc. moze w srode mi przywioza :cool2:

śliczny dresik bardzo mi się podoba....

a ja zakupiłam przewijak i gąbkę do wanienki.... w tym tydodniu kupie rzeczy do higieny i medyczne....

Załączniki

• P7120001.jpg
    P7120001.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 27
  • P7120002.jpg
    P7120002.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 26
reklama
Do góry