reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Ja na jesień mam polar. Choć przydałby sie nowy. I kurtkę, ja to nazywam "z koca", bo taki do koca podobny. Fason nietoperz. Więc się nada. Kupiłam ją jakieś 10 lat temu (chomikowanie to jedna z moich najgorszych wad) w ciuchlandzie oczywiscie. Tak naprawdę to jej nie znoszę ale przydaje sie czasem. Fotkę Wam pokażę.

Załączniki

• IMGP8301.jpg
    IMGP8301.jpg
    40,9 KB · Wyświetleń: 53
Ostatnia edycja:
reklama
Ja na razie chodze w bluzie męża i mam jedna swoja troche cieplejsza, ale z kurtka na jesien bedzie gorzej. Mam zimowa kurtke w zeszlego roku i licze, że sie w nią zmieszcze gdy juz faktycznie bedzie zimno. A tak poza tym, to na zimniejsze dni nie mam nic. Nawet swetra pozadnego, tylko dwa wiązane kopertowo, ale ciękie.
Szczerze mowiac licze na to, że do porodu jakos przebąkam...

• ja mam jeden bardzo cieply welniany, sweter, idealny na ciaze, bo zapinany tylko z boku szyi na klamerke,a reszta rozcieta, taki trapez, jeszcze go nie nosilam. mam jeden gruby rozpinany i gruby golf w wiekszym rozmiarze. na pozniej mam takie lzejsze ponczo, poza tym na razie mieszcze sie w co wieksze kurtki, chociaz po zapieciu nie jest to atrakcyjny widok, zwlaszcza z boku :no:

Banana widze zakupy udane :-):-):-) superancko, zawsze mowilam ze carbooty sa zaje***** :-D mozna sie oblawic praktycznie za darmo... no ale ja swoj limit carbootow juz wyczerpalam i nie mam tam co kupowac juz hehehe wszystko mam.

Chce jeszcze zakupic ta nianie elektryczna co ma pilnowac oddechu dzidzi. Z tego co patrzylam to uzywane wychodza bardzoooo tanio. po 15 funtow juz mozna kupic! a nawet taniej. Wczoraj mi uciekla jedna i sprzedala sie za 9.80 :szok: szkoda bo zapomnialam o aukcji ale jeszcze bedzie pelno takich.

Poluje jeszcze na kamerke z monitorem przenosnym bo tez tanio wychodza a chce widziec malucha w nocy i w dzien gdy bede w kuchni a on bedzie spal na gorze u siebie w pokoiku tymbardziej ze nie dam rady uslyszec czy placze. ale to tez uzywane na ebayu kupie. ;-)

a tak to wszystko dla dzidzi mam. hmmm... przynajmneij nie przypominam sobie co jeszcze powinnam kupic.... a no termometr do wanny i normalny i gruszke do noska ale moze uda mi sie kupic ta elektryczna, ktos z was pokazywal kiedys... ;-)

No i mezus stwierdzil ze zabiera mnie na zakupy jutro wiec licze ze wkoncu sobei cos kupie do ubrania bo juz mnie naprawde wykancza proba ubrania sie gdy gdzies wychodzimy...

Widzialam dzis taka slicznaaaa kurtke zimowa, limonkowa, boska poprostu no ale nie za taka cene (65 funtow) no i nie wyobrazam sobie spacerkow z synkiem poozniej, nie dosc ze wozek oczojebna limonka to jeszcze kurtka hehehe

Ostatnia edycja:
Widzialam dzis taka slicznaaaa kurtke zimowa, limonkowa, boska poprostu no ale nie za taka cene (65 funtow) no i nie wyobrazam sobie spacerkow z synkiem poozniej, nie dosc ze wozek oczojebna limonka to jeszcze kurtka hehehe

hehe...smiesznie by to wygladalo:-)ale bys byla widoczna z daleka hehe:-)a ja nabywlam wczoraj na ebayu ciuszka na swieta:-)zazdroszcze Wam tych gield w Anglii ale jak maluch podrosnie to mam nadzieje ze na wiosne udam sie tam na zakupki:-)

Załączniki

• !B,oQbwwBWk~$(KGrHqIH-EIEquLURo(rBKsUJoHVew~~_12.JPG
    !B,oQbwwBWk~$(KGrHqIH-EIEquLURo(rBKsUJoHVew~~_12.JPG
    33,6 KB · Wyświetleń: 40
reklama
Klaudia jak mówisz, że na ebay te monitory oddechu takie tanie, to też zakupię i szwagierka mi przywiezie :)

gie-oska ja tez mam zamiar na wiosnę/lato jechać do Anglii na zakupy :)

Do góry