haha,ja tez. a w jakim rozmiarze? moze ten sam?:-)Dziekuje, mam zaznaczony od nich jeden biustonosz do obserwacji :-);-)
reklama
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
haha,ja tez. A w jakim rozmiarze? Moze ten sam?:-)
36 d :-) lub 36 c sama nie wiem ktory rozmiar brac
Ostatnia edycja:
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
mniej wiecej to samo
a jaki rozmiar cie interesuje? bo widzialam kilka ladnych ale rozmiar B
kilolek
podwójna listopadowa mama
ja używałam i bardzo polecam. Zaczęłam dopiero w 3 dobie, bo nie kupiłamw cześniej i dopiero 3 dnia mąz mi kupił. I wystarczyły 2 dni używania. 2 dni później mialam już wszystko pięknie zagojone. Miałam w saszetkach, nawet nie wiedział, ze jest w płynie. Z resztą jjak mąż poszedł do apteki to mu baba całe opakowanie kazała kupić. 10 saszetek, a ja zużyłam 2 jeszcze na kilkoro dzieci mi starczy :-) Rozpuszczałam w butelce 0,5. W ulotce jest, ze to musi być przegotowana woda. I po każdej wizycie w łazience się tym podmywałam i osuszałam ręcznikiem jednorazowym. Jestem mega zadowolona, bo ja rany kroocza bałam sie najbardziej z całego porodu. Mojej mamie goiło się 6 miesięcy, bałam sie, ze mi też będzie sie tak goić, zwlaszcza, ze wszyscy mi mówili, ze 5-6 tygodni to norma, a ja w 5 dobie wróciłam do domu już bez szwów i spokojnie usiadłam na drewnianym krześle. Moją mamę to aż zatkało z wrażenia jak to zobaczyyła.dziewczyny ja mam pytanie do was czy będziecie używać Tantum Rosa? i w plynie ten czy w saszetkach... pytanie do mam doswiadoczonych ktore uzywaly jakie lepsze
Kingula82
Fanka BB :)
b niestety za maly. teraz mam duze c, a przy karmieniu pewnie bedzie da jaki rozmiar cie interesuje? bo widzialam kilka ladnych ale rozmiar B
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
b niestety za maly. teraz mam duze c, a przy karmieniu pewnie bedzie d
no to tak jak ja... ehhh a na duze C/ D prawie wogole nie ma rozpinanych z przodu :--(
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
ja używałam i bardzo polecam. Zaczęłam dopiero w 3 dobie, bo nie kupiłamw cześniej i dopiero 3 dnia mąz mi kupił. I wystarczyły 2 dni używania. 2 dni później mialam już wszystko pięknie zagojone. Miałam w saszetkach, nawet nie wiedział, ze jest w płynie. Z resztą jjak mąż poszedł do apteki to mu baba całe opakowanie kazała kupić. 10 saszetek, a ja zużyłam 2 jeszcze na kilkoro dzieci mi starczy :-) Rozpuszczałam w butelce 0,5. W ulotce jest, ze to musi być przegotowana woda. I po każdej wizycie w łazience się tym podmywałam i osuszałam ręcznikiem jednorazowym. Jestem mega zadowolona, bo ja rany kroocza bałam sie najbardziej z całego porodu. Mojej mamie goiło się 6 miesięcy, bałam sie, ze mi też będzie sie tak goić, zwlaszcza, ze wszyscy mi mówili, ze 5-6 tygodni to norma, a ja w 5 dobie wróciłam do domu już bez szwów i spokojnie usiadłam na drewnianym krześle. Moją mamę to aż zatkało z wrażenia jak to zobaczyyła.
no ja tego sie boje tez najbardziej ale mysle ze wlasnie bede tak jak mowisz rozpuszcze w wodzie pol litra i bede za kazdym razem podmywac sie i mam nadzieje ze szybko wylecze
cudny pokoik dla ksiezniczki
reklama
dziewczyny mam dziś zamiar kupić pampersy i napiszcie mi prosze czy te żóty lepiej kupic 1 tzn od 2-5kg czy 2 od 3-6kg bo widziałam w realu promoje 89zł za 2 opakowania tylko nie pamiętam które to były.....
czy moze lepiej kupi po jedny opakowaniu tego i tego... albo jedna paczke zótych i jedna ta active baby od 4-6 kg
mam nadzieje ze nie zagmatwałam za bardzo :-)
kolejne pytanie dotyczy proszku widziałam tak dzidziusia, lovela i jelp.... bardziej byłabym skłonna loveli ale chce poznac Wasze zdanie...
czy moze lepiej kupi po jedny opakowaniu tego i tego... albo jedna paczke zótych i jedna ta active baby od 4-6 kg
mam nadzieje ze nie zagmatwałam za bardzo :-)
kolejne pytanie dotyczy proszku widziałam tak dzidziusia, lovela i jelp.... bardziej byłabym skłonna loveli ale chce poznac Wasze zdanie...