reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

ja uważam, że dla takich maluchów to najlepsze pajace i śpiochy są i nawet w gości tak będziemy chodzić :)))

zgadzam sie:-)ja swoja Maje nie stroilam w zadne sukieneczki itp tylko wygodne body i pajace:-)dopiero chyba jak miala 3miesiace to juz zaczelo sie strojenie bo bobas juz wiecej sie rusza:-)a patrzcie co udalo mi sie wylicytowac na angielskim ebayu przed chwila:-)tak sie ciesze jak male dziecko:-)podoba Wam sie??

Załączniki

• !B,Kf(zgCGk~$(KGrHgoH-DUEjlLlw8DFBKqQ,vkIMw~~_12.JPG
    !B,Kf(zgCGk~$(KGrHgoH-DUEjlLlw8DFBKqQ,vkIMw~~_12.JPG
    26,5 KB · Wyświetleń: 42
reklama
Kobietki powiedzcie mi ja zaczynam dopiero teraz szalenstwo zakupowe dla synusia i tak się zastanawiam po ile kupować spiochów, body i pajacyków w tych najmniejszych rozmiarach???

ja uważam, że dla takich maluchów to najlepsze pajace i śpiochy są i nawet w gości tak będziemy chodzić :)))
no śpioszki czy pajacyki tez potrafią być prześliczne.
A nie wie, czy Wam pisałam ale ja kupiłam dla mojego malca przesliczny welurowy pajacyk na wyjście. Tyle, ze jest różowy :sorry2: myslicie, ze to duża wioska będzie? Kupiłam wcześniej zanim wiedziałam, ze będzie chłopiec.

zgadzam sie:-)ja swoja Maje nie stroilam w zadne sukieneczki itp tylko wygodne body i pajace:-)dopiero chyba jak miala 3miesiace to juz zaczelo sie strojenie bo bobas juz wiecej sie rusza:-)a patrzcie co udalo mi sie wylicytowac na angielskim ebayu przed chwila:-)tak sie ciesze jak male dziecko:-)podoba Wam sie??

śliczne....
a na jaki to jest rozmiarek?? bo nadalsię zastanawiam w jakim szukać....

Śliczny naprawdę skąd wy to znajdujecie, ale twoj diabełek też jest śliczny :happy2:
na angielskim ebayu jest taki wybor za grosze ciuszkow ze glowa boli:-)i dziekuje za diabelka:-)
śliczne....
a na jaki to jest rozmiarek?? bo nadalsię zastanawiam w jakim szukać....

ja kupilam na rozmiar 3-6mcy bo wiem ze bede miec duzego bobaska skoro pierwszy wazyl 4200...mam nadzieje ze drugi ok 3800max bedzie!!
Ka..M a Ty nie mialas sie pochwalic posciela jaka zakupilas>>

Gosia a jak duże twoje dzidzi teraz jest ?
Tzn ile waży albo ile ważyło na ostatniej wizycie i w jakim to tygodniu było ?

Sliczny ciuszek wylicytowalaś !!!!

Gosia a jak duże twoje dzidzi teraz jest ?
Tzn ile waży albo ile ważyło na ostatniej wizycie i w jakim to tygodniu było ?

Sliczny ciuszek wylicytowalaś !!!!

ja dopiero w pon sie dowiem ile ma maluch bo mam wizyte:-)ale ja sie nastawiam na duze dziecko tj w pierwszej ciazy poza tym ja i moj m bylismy tez duzi jak sie urodzilismy:-)

Ciesze sie ze kombinezon Tobie tez sie podoba:-)

DZIEWCZYNY !!!

Właśnie wróciłam z BIEDRONKI i od dziś są super kurteczki dla niemowlaków.
Rozmiary od 62-86.

Spieszcie się, bo już trochę mało ich jest !!

Kupiłam Malwince kurteczkę r. 86 tak żeby na nastepną jesien miała, bo na teraz mamy już kombinezon.

Kurteczki są błękitne i czerwone-superowe i w super cenie 26,99 zł
icon_smile.gif

reklama
Dziewczyny ja już chyba zaczynam wariować na punkcie małej,cały czas coś kupuje:) Jak mój mąż zobaczy ile kasy znikło z konta to chyba mnie zamorduje:) Ładne??
SUKIENKA+body+bolerko 0-3j.n (742233001) - Aukcje internetowe Allegro
Dresik dla dziewczynki z bluzeczką 0-3,kompl 3cz. (742234047) - Aukcje internetowe Allegro

sliczne :-):-):-):-)

dla chlopcow tez sa fajowe ciuszki...najbardziej podoba mi sie styl "na malego elegancika":-) najlepiej bylo by miec parke....chociaz ja nie wiem czy jeszcze raz sie odwaze....
ja mialam 3300 wiec nie najgorzej.....bo jak mi sie przypomina ta historia z 5200 to jestem przerazona, ze moze trafi mi sie tak!!!

Ja nie przypuszczalam ze sa az tak sliczne ciuszki dla chlopcow zanim sie dowiedzialam ze bede miec synka, wczesniej patrzylam tylko na rozowe ciuszki z kokardkami kwiatuszkami itd hehe :-) mam naprawde sliczne ciuchy dla malego

mam kilka par spodenek w tym tez jeansy ale sa naprawde mieciutkie i podszywane miekkim materialem od wewnatrz na gumeczce do tego zaloze body pod spod i na wyjscie napewno bedzie mu wygodnie, a po domku pajacyki i mieciutkie dresiki ;-)

sliczny :-) a wysylka do Polski czy do znajomych w anglii wysylasz?

no śpioszki czy pajacyki tez potrafią być prześliczne.
A nie wie, czy Wam pisałam ale ja kupiłam dla mojego malca przesliczny welurowy pajacyk na wyjście. Tyle, ze jest różowy :sorry2: myslicie, ze to duża wioska będzie? Kupiłam wcześniej zanim wiedziałam, ze będzie chłopiec.

Ja mam pajacyka w czerwono, lososiowo, rozowe paski z aplikacja kroliczka trzymajacego kwiatuszki chyba, i 2 pary rompersow z dlugimi rekawkami jeden jest blado rozowy i kakaowy w pasy, drugi tez w pasy malinowo pomaranczowe, kupilam zanim sie dowiedzialam ze bedzie synus a jednego rompersa dostalam i wcale nie uwazam zeby moj synus nie mogl tego zalozyc :-) dla takiego niemowlaka te kolorki nie sa takie wazne, byle nie zakladac sukieneczek chlopcom to bedzie ok.
Mam jeszcze rozowa bluze, koszulke i trampki... jak teraz faceci potrafia chodzic w rozowych ciuchach (koszulkach, koszulach a w anglii nawet butach) to nie widze problemu zeby male szkraby tez takie ciuchy nosily :tak::tak::tak:

ja kupilam na rozmiar 3-6mcy bo wiem ze bede miec duzego bobaska skoro pierwszy wazyl 4200...mam nadzieje ze drugi ok 3800max bedzie!!
Ka..M a Ty nie mialas sie pochwalic posciela jaka zakupilas>>

ten co kupilas to 3-6???? wyglada na mniejszy... ja ta pande co kupilam to rozmiar pisze 0-3 a gdy przylozylam do innego ktory niby jest do 1 miesiaca zycia to sa identyczne! bez sensu, panda napewno sie nie skurczyla w praniu bo kombinezonik nie byl wogole uzywany.

Do góry