reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

dzieki klaudzia. bylam dzis w tesco i patrzylam na pieluchy i takie tam, ale nawet nie mam pojecia jak to wyglada cenowo. skoro mowisz,ze tanio to chyba tanio :-D zaopatrze sie :tak:

no niestety pampersy dosc drogo wychodza w anglii wiec za 100 pampersow za 9 funciakow to sie oplaca :) zreszta zerknij sobie w swoja paczek "bounty pack" ktora dostalas od poloznej na pierwszej wizycie i tam w roznych gazetkach sa vauchery na pampersy. ja zanim sie skaplam to prawie wszystkie ulotki wyrzucilam i zostal mi tylko jeden... ale dobre i to... ;-)

reklama
ja ulotek nie wyrzucilam, ale ostatnio zauwazylam na tej paczce naklejke: expires 27 aug i teraz niewiem,czy te kupony w srodku sa jeszcze wazne

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja ulotek nie wyrzucilam, ale ostatnio zauwazylam na tej paczce naklejke: expires 27 aug i teraz niewiem,czy te kupony w srodku sa jeszcze wazne

napewno, poprzegladaj sobie wszystkie gazetki tzm bedzie osobno na vaucherach do kiedy sa wazne, ja mam jeden ktory jest wazny do 2010 lub 2011 roku nie jestem pewna w 100%

Przykro mi nie mam aparatu-mąż ma w delegacji......

Tak... myślę przyszłościowo o nastepnej zimie, 26,99 - nie ma czego żalować :)

Gosia kupiłam u siebie na osiedlu w Biedronce- ale w kazdej jest ten sam asortyment na tego typu artykuly.

Oferta Tygodniowa

Na dole macie ofertę tych kurteczek.

śliczna ta kurteczka:tak: szkoda że nie mieszkam w pl:-p hiiii

no ale faktycznie jak za taką cenę to nie ma co żałować.....

no śpioszki czy pajacyki tez potrafią być prześliczne.
A nie wie, czy Wam pisałam ale ja kupiłam dla mojego malca przesliczny welurowy pajacyk na wyjście. Tyle, ze jest różowy :sorry2: myslicie, ze to duża wioska będzie? Kupiłam wcześniej zanim wiedziałam, ze będzie chłopiec.

Oj tam... :) ja też mam synka w brzuszku i jednego ślicznego różowego pajaca na wyjście :)))

ok to ja wklejam obiecane fotki kołderki do wózeczka oraz poszewek na kołdrę do łóżeczka...
przy czym z góry mówię że są lekko pozaginane:zawstydzona/y: bo prasować będę jak już popiorę wszystko , a póki co leży to w wielkim worku aby się nie zakurzyło:tak:
p1070934k.jpg
p1070935l.jpg
p1070936m.jpg
p1070940v.jpg
p1070937f.jpg
p1070941.jpg

oczywiście dodam od razu że wzory są nieco ciemniejsze i wyraźniejsze ale moja lampa je rozjaśniła lekko ...:sorry2:
a imię wyszykli nam gratis :-p no chyba zapomnieli doliczyć do kosztów....:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
ok to ja wklejam obiecane fotki kołderki do wózeczka oraz poszewek na kołdrę do łóżeczka...
przy czym z góry mówię że są lekko pozaginane:zawstydzona/y: bo prasować będę jak już popiorę wszystko , a póki co leży to w wielkim worku aby się nie zakurzyło:tak:

oczywiście dodam od razu że wzory są nieco ciemniejsze i wyraźniejsze ale moja lampa je rozjaśniła lekko ...:sorry2:
a imię wyszykli nam gratis :-p no chyba zapomnieli doliczyć do kosztów....:-D:-D:-D

bardzo ladne i delikatne :tak:;-) no i fajny pomysl z tym imieniem

super ta twoja posciel :) tez sie zastanawialam bo podoba mi sie te wyszyte imie ale kurde boje sie bo pewna to ja nie jestem czy bedzie córa czy syn hehe zeby pozniej córka nie musiala spac pod posciela z imieniem Pawełek :)

reklama
super ta twoja posciel :) tez sie zastanawialam bo podoba mi sie te wyszyte imie ale kurde boje sie bo pewna to ja nie jestem czy bedzie córa czy syn hehe zeby pozniej córka nie musiala spac pod posciela z imieniem Pawełek :)
no śmiesznie by było... hehe
ale możesz bez imienia zamawiać:tak: te z imieniem są 10zł droższe tylko więc zamówiliśmy z ... ale ja też się zastanawiam co jak się syn urodzi... hehe
sprzedać nawet będzie trudno bo imie już naprasowane :-p
ale nie szkoda nam było....;-)
no i fajnie to jest zrobione bo to jest tak jakby wtopione w nitki materiału nie żadna naszywka czy naprasowanka która później mogłaby zejść.....

Do góry