reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

dla chlopcow tez sa fajowe ciuszki...najbardziej podoba mi sie styl "na malego elegancika":-) najlepiej bylo by miec parke....chociaz ja nie wiem czy jeszcze raz sie odwaze....
no słodkie te ciuszki ale ja mam wrażenie,ze to niezbyt wygodne dla dziecka takie spodenki, koszulki itp dlatego tylko podziwiam a i tak kupuję śpioszki. Doslownie kilka sztuk mam takich wyjściowych. Bo taki maluch to głownie spi, a w każdym razie leży, a ja sama w jeansach np leżeć nie lubię :dry:

reklama
racja...ja nie rozumiem czemu 90% sweterkow ma kaptury...moze wygladaja slodko ale przeciez takiej dzidzi nie bedzie zbyt wygodnie lezac na tym kapturze a przeciez nie bede jej w domu trzymac z kapturem na glowie...zeby ja nie cisnelo w plecki.:confused:

no słodkie te ciuszki ale ja mam wrażenie,ze to niezbyt wygodne dla dziecka takie spodenki, koszulki itp dlatego tylko podziwiam a i tak kupuję śpioszki. Doslownie kilka sztuk mam takich wyjściowych. Bo taki maluch to głownie spi, a w każdym razie leży, a ja sama w jeansach np leżeć nie lubię :dry:

a wlasnie tak sie zastanawiam jak matki ubieraja w takie ciuszki w okresie jak my bedziemy rodzic ze cieplo to nie jest to i rajstopki trzeba ale chyba nie jest to wygodne dla dziecka? lepiej u takich malutkich to chyba spiochy zeby nie uciskały brzuszka

ja mysle, ze to takie wyjsciowki a w domu to wiadomo ubiera sie zeby bylo najwygodniej mamie i dzidzi....ja w ogole przy prasowaniu dopiero skumalam sie, ze mam prawie 20 par spodenk najrozniejszych i nie mam pojecia skad sie tyle ich wzielo...i wiem, ze tyle napewno mi nie bedzie potrzebne....

kochanie cudne ubranka mi mama z anglii przywiozla sliczna sukieneczke :) cudo normalnie zaraz zrobie foto i wstawie szkoda tylko ze dla mojej corki siusiak wyskoczyl :) a pozatym patrze ze wsyztskie ubranka na 56 a ona na dlugo nie wystarcza :) wiec moze wieksze zacznij kupowac bo te ciuszki takie slodkie ze pozniej serce bedzie bolec ze malenstwo malo w nich chodzilo :)
mam pprawie identyczną sukienkę:-D kupiłam u nas w Dunnes store:tak:
w sumie to chyba wszystkie ciuszki z UK i IE są takie same.....

a wlasnie tak sie zastanawiam jak matki ubieraja w takie ciuszki w okresie jak my bedziemy rodzic ze cieplo to nie jest to i rajstopki trzeba ale chyba nie jest to wygodne dla dziecka? lepiej u takich malutkich to chyba spiochy zeby nie uciskały brzuszka

:confused::confused::confused:

hehe no co :p
chodzi mi o to ze np jak sa sukieneczki albo spodnie jeansowe w mini rozmiarach i jak idziemy gdzies w odwiedziny itp to pod spod trzeba rajstopki nakladac a dla takich malych dzieci to chyba niewygodne jak uciska na brzuszku ... takie moje zdanie nie wiem jak wyjdzie w praktyce moze doswiadoczone mamusie sie wypowiedza czy od poczatku maja zamiar nakladac rajstopki itp

Ka...M'cia i co rozumiesz ? :)

chodzi mi o to ze np jak sa sukieneczki albo spodnie jeansowe w mini rozmiarach i jak idziemy gdzies w odwiedziny itp to pod spod trzeba rajstopki nakladac a dla takich malych dzieci to chyba niewygodne jak uciska na brzuszku ... takie moje zdanie nie wiem jak wyjdzie w praktyce moze doswiadoczone mamusie sie wypowiedza czy od poczatku maja zamiar nakladac rajstopki itp

mi tez sie tak wydaje, ze takie spodenki np to w przyszek cisną. Zwłaszcza, ze maluszki mają takie delikatne brzuuszki i niby nie ciśnie, a fałdka nad paskiem sie robi i takie wrażenie, ze dzidzia jak baleronik.

:-D:-D:-D ja rozumiałam...
ale nie wiedziałam czy napisać że prawda to jest...bo nie wiem jak by to wyszło w praktyce... jako że może będzie za dużo tych ciuszków na raz założonych....
wolałam poczekać na opnię doświadczonych mam:tak:

reklama
Do góry