reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Dziewczyny ja już chyba zaczynam wariować na punkcie małej,cały czas coś kupuje:) Jak mój mąż zobaczy ile kasy znikło z konta to chyba mnie zamorduje:) Ładne??
SUKIENKA+body+bolerko 0-3j.n (742233001) - Aukcje internetowe Allegro
Dresik dla dziewczynki z bluzeczką 0-3,kompl 3cz. (742234047) - Aukcje internetowe Allegro

kochanie cudne ubranka mi mama z anglii przywiozla sliczna sukieneczke :) cudo normalnie zaraz zrobie foto i wstawie szkoda tylko ze dla mojej corki siusiak wyskoczyl :) a pozatym patrze ze wsyztskie ubranka na 56 a ona na dlugo nie wystarcza :) wiec moze wieksze zacznij kupowac bo te ciuszki takie slodkie ze pozniej serce bedzie bolec ze malenstwo malo w nich chodzilo :)

Załączniki

• IMG_0021.jpg
    IMG_0021.jpg
    32,4 KB · Wyświetleń: 33
  • IMG_0022.jpg
    IMG_0022.jpg
    40,3 KB · Wyświetleń: 29
  • IMG_0024.jpg
    IMG_0024.jpg
    35 KB · Wyświetleń: 31
Ostatnia edycja:
A do mnie dzis przyszedl kombinezonik z Quelle-Mis :)
Cudowny! I rozowa czapeczka gratis ;)
Mam nadzieje, ze Alanek jak sie urodzi nie bedzie wiekszy od Maciusia i ze zdaze go choc raz ubrac w kombinezonik Mis:)
Normalnie napatrzec sie nie moge!!!

ja wczoraj zakonczylam prasowanie ubranek i mialam okazje dokladnie im sie przyjzec bo wczesnij patrzylam tylko zeby byly na 0-3m jak kupowalam i stwierdzilam, ze wiekszosc jest do 62 cm badz 6,5kg i sie troche odstresowalam bo myslalam, ze nakupowalam tych najmniejszych i ze musze kupic jeszcze...jak zaczelyscie pisac o tych rozmiarach...
no i obiecalam sobie, ze nie kupuje juz ubranek, chyba za teraz na 3-6m bo napewno 4 wielkie torby mi starcza na poczatek....dlatego staram sie juz nie ogladam bo wtedy strasznie trudno sie oprzec....:tak:

U mnie problem polega na tym, że ubranka w rozmiarze 62, 68 i nawet wieksze mam po bratanicy, a maleńkich bardzo mi brakuje, bo bratowa już te najmniejsze podarowała koleżance i ona tych ciuszków nie zwróciła:( Jak kupuje na allegro rzeczy od 0-3 to i tak to nie odpowiada rozmiarowi 56 tylko 62 i nawet większe:)

ja z tych najmniejszych mam tylko troszke ale mysle, ze one i tak bardzo szybko beda za male poza tym nie wiem jaka duza dzidzia sie urodzi bo tu niestety sa tylko 2 usg i nawwt wtedy nie mowili mi wagi.....a ze oboje nie jstesmy raczej malutcy to mysle, ze mala tez bedzie wyrosnietym bobaskiem...;-)

Dziewczyny ja już chyba zaczynam wariować na punkcie małej,cały czas coś kupuje:) Jak mój mąż zobaczy ile kasy znikło z konta to chyba mnie zamorduje:) Ładne??
SUKIENKA+body+bolerko 0-3j.n (742233001) - Aukcje internetowe Allegro
Dresik dla dziewczynki z bluzeczką 0-3,kompl 3cz. (742234047) - Aukcje internetowe Allegro
cudowne! jak ja bym chciała mieć dziewczynkę żeby ją tak stroić!

U mnie problem polega na tym, że ubranka w rozmiarze 62, 68 i nawet wieksze mam po bratanicy, a maleńkich bardzo mi brakuje, bo bratowa już te najmniejsze podarowała koleżance i ona tych ciuszków nie zwróciła:( Jak kupuje na allegro rzeczy od 0-3 to i tak to nie odpowiada rozmiarowi 56 tylko 62 i nawet większe:)
to kupuj konkretnie na 56

ja z tych najmniejszych mam tylko troszke ale mysle, ze one i tak bardzo szybko beda za male poza tym nie wiem jaka duza dzidzia sie urodzi bo tu niestety sa tylko 2 usg i nawwt wtedy nie mowili mi wagi.....a ze oboje nie jstesmy raczej malutcy to mysle, ze mala tez bedzie wyrosnietym bobaskiem...;-)
podobno da się przewidziec po urodzeniowej wadze rodziców. Dziewczynka po mamie, a chłopak u tacie. U nas rzeczywiście Kuba byl dokładnie taki sam jak mój A. Obaj 3500.
ale nie wiem czy to się zawsze sprawdza

reklama
cudowne! jak ja bym chciała mieć dziewczynkę żeby ją tak stroić!
dla chlopcow tez sa fajowe ciuszki...najbardziej podoba mi sie styl "na malego elegancika":-) najlepiej bylo by miec parke....chociaz ja nie wiem czy jeszcze raz sie odwaze....
ja mialam 3300 wiec nie najgorzej.....bo jak mi sie przypomina ta historia z 5200 to jestem przerazona, ze moze trafi mi sie tak!!!

Ostatnia edycja:
Do góry