reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

no śpioszki czy pajacyki tez potrafią być prześliczne.
A nie wie, czy Wam pisałam ale ja kupiłam dla mojego malca przesliczny welurowy pajacyk na wyjście. Tyle, ze jest różowy :sorry2: myslicie, ze to duża wioska będzie? Kupiłam wcześniej zanim wiedziałam, ze będzie chłopiec.
no cos ty nei ma ze dla chłopcow rozowego nie nalozysz chociaz moj szfagier uwaza ze jak moja siostra nalozy np body i ma jakis element np rozowy dla syna i akurat marudzi badz przebudzi sie ze snu szybko to ze wina tego bo to facet a nie baba ;) ale wiadomo faceci :) heheh

a tak apropo zakupow wpadla mi wlasnie do reki gazetka rossmana od jutra sa pampersy po 49 zl i chusteczki gratis i inne fajne pierdoly dla dzieci takie jak butelka lovi z termoopakowaniem za 25 zl na stronie rossmana mozecie se obejrzec
Promocje - drogerie Rossmann - gazetka promocyjna na rossnet.pl

reklama
Ja mam kilka różowych rzeczy bo babci sie wnusia marzyła.Kocyk różowy wymieniłam z bratową na niebieski w helikopterki, a tak reszta zostaje:)

DZIEWCZYNY !!!

Właśnie wróciłam z BIEDRONKI i od dziś są super kurteczki dla niemowlaków.
Rozmiary od 62-86.

Spieszcie się, bo już trochę mało ich jest !!

Kupiłam Malwince kurteczkę r. 86 tak żeby na nastepną jesien miała, bo na teraz mamy już kombinezon.

Kurteczki są błękitne i czerwone-superowe i w super cenie 26,99 zł
icon_smile.gif
Ola a moglabys jakies zdjecie tej kurteczki zrobic??I w ktorej biedronce bylas??
sliczny :-) a wysylka do Polski czy do znajomych w anglii wysylasz?
ten co kupilas to 3-6???? wyglada na mniejszy... ja ta pande co kupilam to rozmiar pisze 0-3 a gdy przylozylam do innego ktory niby jest do 1 miesiaca zycia to sa identyczne! bez sensu, panda napewno sie nie skurczyla w praniu bo kombinezonik nie byl wogole uzywany.
Klaudia wysylka jest do kolegi w londynie a przywiezie mi to kuzynka meza ktora jedzie we wtorek na tydz w odwiedziny do lonynu:-)wyglada wlasnie na mniejszy ale w aukcji pisze 3-6mcy przyjdzie to sie okaze jaki to w rzeczywistosci rozmiar:-)

na prawdę przyszłościowo myślisz :szok::eek: :-D

hehe ja tez mam kurteczke na jesien przyszla dla synka, ale wzielam tylko dlatego ze byla za 50 pensow w ciuchbudzie :-)

Ola a moglabys jakies zdjecie tej kurteczki zrobic??I w ktorej biedronce bylas??

Klaudia wysylka jest do kolegi w londynie a przywiezie mi to kuzynka meza ktora jedzie we wtorek na tydz w odwiedziny do lonynu:-)wyglada wlasnie na mniejszy ale w aukcji pisze 3-6mcy przyjdzie to sie okaze jaki to w rzeczywistosci rozmiar:-)

No to fajnie, heh polujesz jeszcze na cos teraz?

Przykro mi nie mam aparatu-mąż ma w delegacji......

Tak... myślę przyszłościowo o nastepnej zimie, 26,99 - nie ma czego żalować :)

Gosia kupiłam u siebie na osiedlu w Biedronce- ale w kazdej jest ten sam asortyment na tego typu artykuly.

http://www.biedronka.pl/str/2/i/6.php

Na dole macie ofertę tych kurteczek.

Ostatnia edycja:
na angielskim ebayu jest taki wybor za grosze ciuszkow ze glowa boli:-)i dziekuje za diabelka:-)

ja kupilam na rozmiar 3-6mcy bo wiem ze bede miec duzego bobaska skoro pierwszy wazyl 4200...mam nadzieje ze drugi ok 3800max bedzie!!
Ka..M a Ty nie mialas sie pochwalic posciela jaka zakupilas>>

tak tak...
ale źle się poczułam i pozłam spać...na szczęście dzień się jeszcze nie skończył:-D
i mam jeszcze czas:-p
zaraz się ogarnę i pójdę pobuszować w moich pakunkach.....:-)
zrobię foto i wkleję....

i z innej beczki... mój wózio jest już w pl...
siostra D powiedziała że jest śliczny :-D więc już chcwemy jak najszybciej zamówić kuriera żeby był u nas.... hiiii

no cos ty nei ma ze dla chłopcow rozowego nie nalozysz chociaz moj szfagier uwaza ze jak moja siostra nalozy np body i ma jakis element np rozowy dla syna i akurat marudzi badz przebudzi sie ze snu szybko to ze wina tego bo to facet a nie baba ;) ale wiadomo faceci :) heheh

a tak apropo zakupow wpadla mi wlasnie do reki gazetka rossmana od jutra sa pampersy po 49 zl i chusteczki gratis i inne fajne pierdoly dla dzieci takie jak butelka lovi z termoopakowaniem za 25 zl na stronie rossmana mozecie se obejrzec
Promocje - drogerie Rossmann - gazetka promocyjna na rossnet.pl
w realu pampersy wychodzą taniej bo dzisiaj kupiłam :)) zapłaciłam 85 złotych za 2 paczki więc wychodzi 42,50 za paczkę

a ja mam cos dla dziewczyn z Anglii!

W Tesco maja teraz promocje na pampersy z HUGGIES za okolo 9 funtow 100 sztuk! Rozmiar 2 (3-6kg)

u mnie nie byly one na dziale dzieciecym tylko typowo promocyjnym wiec zerknijcie w oba dzialy ;-) bo naprawde sie oplaca :tak:

reklama
dzieki klaudzia. bylam dzis w tesco i patrzylam na pieluchy i takie tam, ale nawet nie mam pojecia jak to wyglada cenowo. skoro mowisz,ze tanio to chyba tanio :-D zaopatrze sie :tak:

Do góry