reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

ja też chce kupic z canpola ale chciałam 2 mała 125ml i duza ze smoczkiem antykolkowym 250ml ni i jedna dużą antykolkową 250ml..... myslę ze wystarczy najwyżej jak beda potrzebne 2 małe to dokupię....

te butelki z canpol'a wszyscy sobie chwalą:) myślę że spokojnie powinno Ci wystarczyć:) za to ja muszę jeszcze dokupić:)

reklama
ja tez kupilam antykolkowe bo akurat byly w promocji z toomee tippee ale tez mysle ze lepiej kupowac odrazu te niz zwykle a potem te bo w sumie to wyda sie wiecej wiec zadna oszczednosc.....

To ja teraz zadam podstawowe pytanie:
"Czym się różni butelka antykolkowa od zwykłej"? (jakoś naciąganie mi to brzmi... :sorry2: )

To ja teraz zadam podstawowe pytanie:
"Czym się różni butelka antykolkowa od zwykłej"? (jakoś naciąganie mi to brzmi... :sorry2: )
butelki antykolkowe mają taki odpowietrzacz że dziecko jak ssie nie połyka powietrza i przez to nie ma później bóli brzuszka. A tak w ramach sprostowania to chodzi bardziej o smoczki antykolkowe a niekoniecznie całe butelki :))

ja jutro muszę wysłać M po pampersy do Reala bo są na promocji podwójne paki czyli za 188 szt pampersów 2 wychodzi 85 zł. czyli wg mnie się opłaca. Co myślicie??

Ostatnia edycja:
butelki antykolkowe mają taki odpowietrzacz że dziecko jak ssie nie połyka powietrza i przez to nie ma później bóli brzuszka. A tak w ramach sprostowania to chodzi bardziej o smoczki antykolkowe a niekoniecznie całe butelki :))
Dzisiaj właśnie po butelki i smoczki do nich się wybierałam i w sumie dobrze, że akurat temat się nawinął...
Możesz mi podesłać linka do takiego smoczka antykolkowego i zwykłego?
Jak fizycznie wygląda ta róznica??
Jejku - ja to jednak nadal zielona jestem... :zawstydzona/y:

Nie mogę się doczekać twojej opini "na żywo" o tej pościeli bo ja sama nie mogę się jakoś zdecydować. jakby dało radę to wstaw zdjęcia. Dzieki wielkie!!
kochana pościel jest śliczna....:-D normalnie się napatrzeć nie mogłam...
wkleję focię specjalnie dla Ciebie tylko najpierw muszę się zmotywować bo nawet mi się nie chce :-p
ale wkleję ...
i powiem Ci że kolory są ładniejsze niż na stronce....
chociaż jak czytałam opinie to pisali co niektórzy że te kolory jakieś wyblakłe czy coś poplamione....:no: nie wierzę... coś pozmyślali
ja nawet poprosiłam o mały dodatek za który powinnam zapłacić 9zł dodatkowo a nie zapłaciłam nic :-p

Dzisiaj właśnie po butelki i smoczki do nich się wybierałam i w sumie dobrze, że akurat temat się nawinął...
Możesz mi podesłać linka do takiego smoczka antykolkowego i zwykłego?
Jak fizycznie wygląda ta róznica??
Jejku - ja to jednak nadal zielona jestem... :zawstydzona/y:
powiem szczerze że nie wiem czym się różnią i nie wiem jak wyglądają zwykłe smoczki bo ja kupowałam antykolkowe. Jedyną różnicę w sklepie jaką widziałam to z boku smoczka antykolkowego na dole jest taka dziurka (odpowietrzacz)

A jakie smoczki kupujecie silikonowe czy lateksowe??

Załączniki

• img_lochgroesse.jpg
    img_lochgroesse.jpg
    15 KB · Wyświetleń: 87
powiem szczerze że nie wiem czym się różnią i nie wiem jak wyglądają zwykłe smoczki bo ja kupowałam antykolkowe. Jedyną różnicę w sklepie jaką widziałam to z boku smoczka antykolkowego na dole jest taka dziurka (odpowietrzacz)

A jakie smoczki kupujecie silikonowe czy lateksowe??

niunians
Już w międzyczasie znalazłam :tak: jak niżej.. Myślę że na początek wystarczy.
Buy Avent Newborn Starter Kit. at Argos.ie - Your Online Shop for .
A swoją drogą - te z aventu są silikonowe czy lateksowe? Jaka jest różnica dla dzidzi?? :sorry2:

reklama
MagdaP3011 - śliczne!!!! :-) Żywe kolorki i takie cieplutkie :-)

Ja chyba od allegro powoli się uzależniam :-) Mój wczorajszy zakup (teraz juz mam 1 czapeczkę :-))

Załączniki

• body.jpg
    body.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 34
  • kombinezonik miś.jpg
    kombinezonik miś.jpg
    40,2 KB · Wyświetleń: 39
Do góry