reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

ja będę ciuszki prała wszystki w proszku Persil BIO i do tego z płynem do płukania Comfort dla dzzieci...
na koniec przejadę żelazkiem i myślę że tak będzie najlepiej...
nie chcę używać zwykłych proszków ponieważ mogą źle wpłynąć na skórę dziecka...
ale takich typowo dziecięcych też nie zamierzam używać ponieważ później może być kłopot z przestawieniem dziecka na zwykły proszek....

nie wiem czy dobrze robię ale bratowa mi tak poleciła... ponieważ jej tak kazał lekarz rodzinny....
to też wiem że nie jest to jakiś wymysł osób trzecich albo coś...
a jeśli byłoby coś nie tak... to zawsze można proszek zminić :tak:

reklama
Dziewczyny w kauflandzie jest fajna promocja na chusteczki Nivea po 29,90 za 6-pak (czli 5 zł za paczkę) są w wersji zapachowej i sensitive bez zapachu. Ja wziełam zapachowe bo uwielbiam zapach nivea. A pieluszki pampers 2 w jumbopakach po 94 szt są za 48,92 zł czyli 52 gr za pieluszke wiec chyba też dość tanio.

Dziewczyny w kauflandzie jest fajna promocja na chusteczki Nivea po 29,90 za 6-pak (czli 5 zł za paczkę) są w wersji zapachowej i sensitive bez zapachu. Ja wziełam zapachowe bo uwielbiam zapach nivea. A pieluszki pampers 2 w jumbopakach po 94 szt są za 48,92 zł czyli 52 gr za pieluszke wiec chyba też dość tanio.
Dobrze wiedziec, dobra cena na te chusteczki. Ale jak kupie to chyba jednak sensitiv, bo choc uwielbiam zapach nivea, to jakos boje sie dla maluszka pachnacych...choc wlasciwie kazde na swoj sposob pachna:tak:
Jumbopaki cena ok, bywaja tansze, ale coraz trudniej o takie promocje niestety:-:)-:)-(

Sylaba, a mam pytanie do Ciebie. Ty chyba na poczatku wakacji kupowalas bukowy przewijak w bardzo dobrej cenie na allegro, prawda? Masz go rozlozonego? Jak z jego wielkoscia(dla polozonej dzidzi) i wysokosci-podobnie jakby byl nalozony na lozeczku? Ja wtedy nie mialam kasy, a teraz widze, ze dosc wysoko stoja ceny...Chce kupic, ale chce miec pewnosc, ze jest wysoki, bo moj M ma 191cm wzrostu i nie moze za bardzo sie schylac, a wysokosc lozeczka jest dobra.

Sylaba, a mam pytanie do Ciebie. Ty chyba na poczatku wakacji kupowalas bukowy przewijak w bardzo dobrej cenie na allegro, prawda? Masz go rozlozonego? Jak z jego wielkoscia(dla polozonej dzidzi) i wysokosci-podobnie jakby byl nalozony na lozeczku? Ja wtedy nie mialam kasy, a teraz widze, ze dosc wysoko stoja ceny...Chce kupic, ale chce miec pewnosc, ze jest wysoki, bo moj M ma 191cm wzrostu i nie moze za bardzo sie schylac, a wysokosc lozeczka jest dobra.

royanna - wklejam fotkę przewijak przy łóżeczku wysokość prawie ta sama (przewijak może ze 2 cm niższy) jest też o 4 cm węższy od standardowych przewijaczków na łóżeczko a długośc ta sama - jakość wykonania naprawdę dobra tylko warto wcześniej rozlożyć bo trochę musi sie przewietrzyć

Załączniki

• IMG_0134.jpg
    IMG_0134.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 65
royanna - wklejam fotkę przewijak przy łóżeczku wysokość prawie ta sama (przewijak może ze 2 cm niższy) jest też o 4 cm węższy od standardowych przewijaczków na łóżeczko a długośc ta sama - jakość wykonania naprawdę dobra tylko warto wcześniej rozlożyć bo trochę musi sie przewietrzyć
Dzieki za informacje:tak:
Ladnie sie prezentuje:tak:
Ja mam przewijak na lozeczko, ale taki tez by sie przydal, glownie do lazienki z myla o kapaniu. Musze polowac w takim razie na dobra cene i posprawdzac dodatkowo w komisach czy sa:-)

a byly te laktatory tez elektryczne??tanio te butelki kupilas:-)i to tez ta firma TT??

Byly tez elektryczne, tez za mniej niz polowe ceny, ale nie pamietam dokladnie ile, buteleczki tez z TT, wszystko z TT bylo w promocji. nawet kupilam jedno opakowanie wkladek laktacyjnych 50szt z TT:) bo byly za £2.40, hehe.

Ja obiecałam to się pochwalę, dostałam w końcu ten biały rożek i przy okazji kupiłam jeszcze prześcieradło do kołyski
Zobacz załącznik 164033 Zobacz załącznik 164034
A to moje dwa rożki, myślę że teraz mam dosyć:
Zobacz załącznik 164035
No i jeszcze zdjęcie kołyski w orginale:
Zobacz załącznik 164036

Hehe, mam identyczny ten niebieski na srodkowym zdjeciu. Wydaje sie spory, wiec kupilam jeszcze drugi, mniejszy z zyrafkami:) No i rozkow na tyle:)

reklama
Do góry