No ja wczoraj odpakowąłam i złożyłam wózek. I musze przyznać,żę jestem zadowolona. Oczywiście ma swoje minusy (jak to chyba każdy wózek) ale jest stabilny, wygląda na solidny, ma naprawde duże kółka jak na skrętne, a i kolor w realu nie jest taki zły, zwłaszcza, że ma troche kremowego więć rozjaśnia całość. Tylko teraz nie mogę nigdzie znaleźć do niego gondolki (tej wkładki - nosidełka) w takim samym kolorez. Nawet toreb nie ma w tym kolorze. Nosidełka sa tylko czarne albo granatowe
ehhh ja nie urok to ...
Podzwonię jeszcze po sklepach, ale jak patrzyłam w ofertach to nie mają wcale tych nosidelek, a na alegro tylko 1 sprzedawca. Jak się nie uda to pewnie będę musiała się zdecydować na czarne.
Moje stare tzn od starego wózka nawet pasuje ale tak na styk
jest problem z wyjmowaniem, bo trzeba na pionowo odkręcić by wyjąć, a to już się mija z celem, bo bym wolała starszaka wziać za łapkę a malucha w nosidełko i tak ruszyć po schodach,a z malcem na ręku to nie wiem czy ta operacja mi sie uda ;-) w każdym razie nie będzie bezpieczna.
A no i to moje stare nosidelko jest ciemnooliwkowe, jak wlożyłam to tak strasznie ponuro się zrobiło.
Czaiłam się od tygodnia na allegro na dwie chusty NATI używane. Niesttety ie powiodło sie, ale jestem w szoku, bo nowa kusztuje 180 zł a te poszły po 150
bez sensu moim zdaniem kupować używaną za 90% ceny.
Zdecydowałam się jednak, ze kupię polską tkaną jednolitą. Jeden sprzedawca budzi szczególnie moje zaufanie, bo ma rózne rodzaje chust i nosidel ergonomicznych, widać, ze zna się na rzeczy.
VOMBATI Lniana chusta wiązana *Powietrze* 4,6m (738748445) - Aukcje internetowe Allegro