reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Nam ołyskę sprezentował szef D :-D i mamy taką na jednej nóżce... razem z materacykiem ....:tak:
chociaż nawet nie planowaliśmy jej kupować...
a teraz jeszcze kelnerka powiedziała żebym w żadnym wypdaku nie kupowała kosza dla dzidzi bo ona mi kupi w prezencie...:-p:zawstydzona/y: miło z jej strony choć również nie planowaliśmy takiego zakupu....

reklama
Nam ołyskę sprezentował szef D :-D i mamy taką na jednej nóżce... razem z materacykiem ....:tak:
chociaż nawet nie planowaliśmy jej kupować...
a teraz jeszcze kelnerka powiedziała żebym w żadnym wypdaku nie kupowała kosza dla dzidzi bo ona mi kupi w prezencie...:-p:zawstydzona/y: miło z jej strony choć również nie planowaliśmy takiego zakupu....
Szkoda, ze mi nie robia takich prezentow:-p
Moja ciocia miala nam kupic dla malenstwa kombinezonik Mis z Quelle, ale widzialam, ze podniesli ceny, i zastanawiam sie czy nie namowic jej zamiast tego(bo dzidzia szybko wyrosnie i szkoda 130zl)na jeden komplet nowej poscieli i rozek:-p, w sumie wyjdzie ja taniej...Szkoda byloby mi po kiku zalozeniach schowac do szuflady ten kombinezon choc barrrrdzooo mi sie podoba...:-D

to ja Ci taki prezent zrobię jak u nas znajdę :-p
no ja już się boję co będzie jak już się dzidzia urodzi...
bo ta kelnerka (ona nie ma dzieci amnie i D bardzo lubi) już się pytała czy mamy ciuszki dziecięce... czy dziecko będzie duże no i powiedziąła że koniecznie nas będzie odwiedzać .... haha
a ja pomyślałam ... no tak święta się zbliżają;-):zawstydzona/y::laugh2:

to ja Ci taki prezent zrobię jak u nas znajdę :-p
no ja już się boję co będzie jak już się dzidzia urodzi...
bo ta kelnerka (ona nie ma dzieci amnie i D bardzo lubi) już się pytała czy mamy ciuszki dziecięce... czy dziecko będzie duże no i powiedziąła że koniecznie nas będzie odwiedzać .... haha
a ja pomyślałam ... no tak święta się zbliżają;-):zawstydzona/y::laugh2:
hahaha, dobre z tym prezentem;-):-p
Ale fajnie miec taka znajoma:tak:. Pewnie jej brakuje dzieci, a moze samej mozliwosci kupowania takich rzeczy maluszkowych-sa przeciez takie slodkie:-D wiec Was bedzie obdarowywac. Super:-)

moja siostra kupila mi dzisiaj sliczna bluze longsdale, super mieciutkie spiochy z aplikacjami i 10 ! sliniaczkow (w tym 3 takie sliczne-jablko pomarancza i truskawka), wszystko nowe po £1, te 10 sliniaczkow tez funta.ona zawsze ma szczescie do takich zakupow.

moja siostra też ma szczęście do takich promocji....:tak:
ostatnio kupiła dla synka kilka bluz po 2 e....:szok:
a ja szukam zawsze i nigdy na nic promocyjnego trafić nie mogę a czasemm się okazuje że przepłacam :dry:

reklama
Do góry