reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

my tez sie z klaudzia zaopatrzylysmy w te smietniczki bo sa u nas teraz w tesco za 1/3 ceny...9 funcikow.....w ogole udalo nam sie wpasowac w czasie bo akurat maja teraz wszystkie produkty tomme tippee w mega promocji:tak:

No wlasnie, ja w tesco ostatnio z tomee tippee kupilam: laktator reczny, sterylizator taki do mikofali, wkladki laktacyjne 50szt, smoczki dwa na 0-3 m-ca i 3 buteleczki na 260ml (bo w sumie 3 buteleczki na 150ml byly gratisem do sterylizatora i laktatora:)). Nie wiesz do kiedy ta promocja? Pewnie byla tylko w weekend...

reklama
a ja jeszcze raz mam pytanko do dziewczyn z Anglii... co dokladnie pakujecie do szpitala ???? Razem z ciuszkami na wyjscie ze szpitala??

Ja jeszcze nic nie pakuje, nie mam nwet calej wyprawki dla dzidziusia gotowej. Wozek jeszcze z Polski nie przyslany, w ten weekend bede wybierac lozeczko i posciel, a o wyprawce pomysle za jakies 2 tyg:) Ale mialam gdzie taka liste co potrzeba, jak znajde to podesle szczegoly:)

ja chcialam dzis kupic kilka pieluch....ale w tesco nie bylo, w matalanie nie bylo, w bootsie nie bylo....chyba poczekam az przyjada te co mi mama kupila albo zamowie przez neta....

Ja pieluszki kupilam w duzym Sainsbury, sprawdz w Asdzie bo slyszalam ze tez tam maja. Oczywiscie tetrowe.

No wlasnie, ja w tesco ostatnio z tomee tippee kupilam: laktator reczny, sterylizator taki do mikofali, wkladki laktacyjne 50szt, smoczki dwa na 0-3 m-ca i 3 buteleczki na 260ml (bo w sumie 3 buteleczki na 150ml byly gratisem do sterylizatora i laktatora:)). Nie wiesz do kiedy ta promocja? Pewnie byla tylko w weekend...
ta promocja dlugo byla...ale nie wiem czy przypadkiem nie do dzis bo cos mi sie kojarzy, ze do 7....:sorry:

dziekuje :D fajnisty artykul, wszystko brzmi tak slicznie i latwo, ale na sama mysl o wkladaniu takiej kruszynki do wanienki i podtrzymywaniu jej jedna reka slabo mi sie robi, raz czytalam, ze glowke myje sie na poczatku i osusza, zanim wlozy sie bobasa do wody, ale cos mi to nie pasowalo, bo chyba odrazu czapeczke trzeba by bylo zalozyc.
tak sobie mysle, ze chyba trzeba zalozyc nowy watek o pielegnacji niemowlaczka :D

hejka dziewczyny:-)
a ja mam do was pytanie i prosze o porade..bo juz tyle zescie zakupow narobily ze orientujecie sie bardziej niz ja chyba:zawstydzona/y:
1-chce kupic uzywany podgrzewacz do butelek...znalazlam dwie firmy,ktore mnie interesuja..philipsa albo aventa...ktory podgrzewacz bedzie lepszy??bo cos tam pisalyscie o butelkach o ile dobrze pamietam..ze nie wszystkie wchodza butelki do kazdego rodzaju podrzewacza:sorry::confused2:
i rowniez zastanawialam sie nad elektryczna niania..rowniez znalazlam philipsa dosc niedrogo za 15 euro-oplaca sie to kupowac..jak sadzicie??

a ja mam do was pytanie i prosze o porade..bo juz tyle zescie zakupow narobily ze orientujecie sie bardziej niz ja chyba:zawstydzona/y:
1-chce kupic uzywany podgrzewacz do butelek...znalazlam dwie firmy,ktore mnie interesuja..philipsa albo aventa...ktory podgrzewacz bedzie lepszy??bo cos tam pisalyscie o butelkach o ile dobrze pamietam..ze nie wszystkie wchodza butelki do kazdego rodzaju podrzewacza:sorry::confused2:
i rowniez zastanawialam sie nad elektryczna niania..rowniez znalazlam philipsa dosc niedrogo za 15 euro-oplaca sie to kupowac..jak sadzicie??

z tego co ja się orientuje to philips ma markę avent właśnie.

tj Dziubasek napisala..philips polaczyl sie z aventem i jest teraz philips avent:-)

reklama
Do góry