reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
A to mje zdobycze z wyprawy do lumpeksiku(wszystko po 1 lub 2 zł)
Super ciuszki:tak:
Ja jutro zajrze do lumpeksiku po wizycie u gin:-D:-D:-D

Klaudzia, ten tygrysek jest super!
Ja niedawno kupilam mojemu sarszemu synkowi(bo mlodszy jeszcze w brzusiu) taki tygryskowy disneyowski szlafrok-poncho, z kapturem i codziennie po kapieli kaze sobie ubierac i mowi, ze bedzie brykal. Mowi: bryk, bryk, bryk i skacze do sypialni aby go ubrac:-D:-D:-D

superancko :-) szara bluzeczke ze wzorem "serca" widzialam na ebayu ostatnio w komplecie ze spodenkami ;-) hehe widze ze angielskie ciuszki szybko do polski trafiaja :) fajnie bo mozna pokupic cudenka za grosze :-)

Dokładnie, ja też się bardzo cieszę bo teraz w lumpkach to przede wszystkim ciuszki angielskie a te jak wiadomo są świetnej jakości :))))

Ale ubranka!! :)))) Świetne i to za jakie pieniądze. Ja na razie musze sobie odpuscic kupowanie ubranek, bo z miejscem kiepsko. Jak rozłozymy łozeczko i pieluchy tam przeniose, to sie zrobi luzniej w komodzie Maksowej ;)))

To dobrze, że nie widzisz co sie u mnie dzieje... Szuflada zapełniona ubrankami powyżej 3 miesięcy a z szafy wszystko juz wylatuje... Ale co tam, za takie pieniądze to można brać , najwyżej na allegro pójdą :)))

Ostatnia edycja:
To dobrze, że nie iwdzisz co sie u mnie dzieje... Szuflada zapełniona ubrankami powyżej 3 miesięcy a z szafy wszystko juz wylatuje... Ale co tam, za takie pieniądze to można brać , najwyżej na allegro pójdą :)))

ja ciuszkami mam zawalone 3 szuflady w komodzie i caly drazek w szafie!!!!! a pewnie jeszcze nie jeden ciuszek dojdzie jak znam siebie hehe, ale tez mam w planach sprzedac pozniej wszystko na ebayu, napewno wiekszosc sie sprzeda, przynajmniej bede miec kaske na kolejne juz wieksze ciuszki :-):-):-)

wiecie co chodzilam dzis po aptekach i chcialam kupic husteczki alc. do pepuszka i widze, ze moge zapomniec....powiedzieli, ze oni tu uzywaja tylko wody na waciku do przeczyszczenia.... a jak zapytalam o cos do higieny intymnej zeby sie szybciej goilo po porodzie powiedzieli, ze mam w szpitalu zapytac po porodzie napewno mi cos doradza....a obie pomyslalam halo!!!!po porodzie to ja chce to odrazu miec i uzywac....co za dziwny kraj....:confused2:

reklama

Załączniki

• IMGP0425.jpg
    IMGP0425.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 32
Do góry