reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Tutaj jest jeden z wielu artykulow w wyborze termometra dla malenstwa: www.consumerreports.org: Thermometers

A taki do wody zakupie na pewno, bo sobie nie wierze. A jaka powinna byc temp wody tak zeby bobas nie zmarzl ani sie nie poparzyl? 36,6?

Ostatnia edycja:
reklama
Agusisko widzę, że Ty też jestes taka "mądrutka" i lubisz się taplac w gorącej wodzie :-)
Ja kupiłam termometr do wody dla dziecka, bo jestem kiepskim królikiem doświadczalnym w sprawdzaniu zimna czy ciepła :-)

Jak np myję ręce i mąż włoży swoje do mycia to wydaje dźwięk AŁAAAAA :-)
A jak skończe się myc prysznicem i nie zakrecam wody tylko jemu przekazuje prysznic to słyszę "Chcesz mnie poparzyć ?! " :-D

Ola to ty gorąo kobieta jesteś :)))) hihihi
a termometr dla ciebie, nie może być ten, którym mierzyłaś temperaturę 8 miesięcy temu? :))))

reklama
Odnosnie laktatorów to słyszałam , że najlepsze są ręczne i teraz mam pytanie, bo wiem, że ten Avent Isis jeste super, a ręczny Tommee&Tippy ktoś używał ?????
ja miałam, uzywałam i jest bardzo dobry, choc ma tez swoje wady. Ma ten lejek na pierśz takiej grubej gumy i mi sie w tym strasznie pierś pociła i bałam się, zę część tego potu splywa do butelki, no i trochę mleczka zamiast do butelki spływało po piersi tym lekiem. Ale naprawde polecam!

Do góry