reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Ja też myślałam, że ten wózek to po prostu drogie cacko co ma wyglądać. Ale znajomi mają go już 2,5 roku i jest po prostu świetny! Koleżanka przez 2lata raz w tygodniu chodziła biegać do lasu(po ścieżkach)z wózkiem właśnie no bo dziecka nie zostawi w domu. Żyli i żyją bardzo aktywnie, ich wózek przeszedł naprawdę dużo i szczerze mówiąc ani razu nic im się nie popsuło.
Jedyną wadą może być to, że rączka w wózku się nie przekłada. Ale dla mnie akurat to nie problem. Mogę do malucha zaglądać przez budę heh ;-)
Nie znalazłam też w internecie żadnej złej opinii o tym wózku, za to o Quinny i Mutsy(moje pierwsze typy) bardzo dużo...
No ale wiadomo, każda z nas jest inna i każda ma inne priorytety, nawet przy wyborze wózka :-D

a jakiego quinny chcialas??jaki model??

reklama
Ja mam chuste taka przez ramie Kangoo. Jest super, Zuzia momentalnie w niej zasypiala, troche ciezko bylo mi ja w niej położyć bo mi sie wydawało ze sie połamie:tak: Ta wiązana wyglada swietnie ale jakos tak mam wrazenie ze ciezko mi by bylo ja tak uwiązac jak na tych zdjecich, zwłaszcza z dzieckiem w srodku no i czy to wogole jest wykonalne np. w jedna osobę:confused: W tej mojej to jak Zuzia zasnela to zdejmowalam delikatnie i spala w niej np na wersalce. Bardzo ją uwielbiala:tak: Ale jakos nie uzywalam jej pozniej do noszenia na prosto bo bylo mi niewygodnie, lepsze bylo nosidlo

Buzz`a. Ale się naczytałam tyle i dodatkowo sprzedawczyni w sklepie powiedziała to i owo, i mi się odechciało...

Marta ja wlasnie chce buzza wiem ze ma on rozne opinie ale jednak napalilam sie na niego chodz czasami sie zastanawiam czy dobrze robie??a co Ci w sklepie powiedzieli na jego temat??

A ja wlasnie odebralam przed chwila od listonosza moje czarne rybaczki co zamowilam w zeszlym tygodniu. Sa bardzo ladne, mieciutkie, i jakosciowo super :-) a co najwazniejsze-pieknie podkreslaja brzusio :-) od razu humor am lepszy!

reklama
Do góry