R
rouż
Gość
w sypialni mam juz komode, wstawie na pewno lozeczko i wiecej nie dam rady pomiescic ale wydaje mi sie ze powinno wystarczyc, choc czy malemy jego komode tez upchac?
zastanawialam sie jakie lozeczko mniejsze czy wieksze? chyba mniejsze bo i tak z zalozenia potem bedzie spac u siebie
i teraz problem kupic komode czy nastawke? czy cos takiego na zwykla komode jest, lub sa nastawki na lozeczeka czy zdaje to egzamin?
czy kupic zestaw caly szafa, komoda lozeczko - i te dwie pierwsze juz w jego pokoju postawic?
czy czekac z zakupem tego jak juz bede wieksze lozko kupowac i wtedy caly pokoj zrobic
pokoj dzieciecy jest maly i nie chce go zagracic i weszlo by mi normalne lozko, biurko, komoda albo szafa... i co wtedy.....
poradzcie cos
Ja bym kupila lozeczko tradycyjne, mniejsze. Jesli (tak jak piszesz w nastepnym poscie)nie miescicie sie z wlasnymi rzeczami, to dokupilabym komode(albo regal jakis-wyzszy a wezszy aby nie zajmowal miejsca) ale do tych mebli co juz macie-jak dziecko bedzie mialo swoj pokoj, Wam zostanie w sypialni regal pasujacy do mebli i bedzie na Wasze rzeczy, a dziecku urzadzicie pokoik w nowe meble w jednym stylu
My tak zrobilismy przy synku. Dokupilismy komode do naszego kompletu, ona zostala u nas, a synek ma juz inne mebelki