reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

A ja poszukuję kostiumu kąpielowego. I nic nie mogę znaleźć. no może nic to za dużo powiedziane. Są owszem fajne kostiumy ciążowe ale kosztuja ponad 100zł, a ja pewnie założe go dosłownie kilka razy. Opalać się nie można, ja pływać też za bardzo nie mogę, więc potrzebny mi tylko do siedzenia na plaży. Myslałam też żeby może kupić sobie jakies fajne, niedrogie wycięte pod brzuszek zwykłe bikini. Co prawda ja jestem "duża" i z bikini pożegnałam się 2 lata temu czyli 30kg wstecz wraz z 1 ciążą, ale teraz z pękatym brzuszkiem może nie wyglądałabym źle.
Macie jakkies pomysły? W ogóle planujecie taki zakup? Moze macie coś na oku?

reklama
kilolek a sprawdzałaś w outlecie w faktory w ursusie? tak kupisz np w calzedonii fajny stroj do 50 zł...
nie sprawdzałam, bo szczerze mówiąc ja nie bardzo mobilnna jestem. Do ursusa mam 30 minut pociągiem, a do pociągu 30 minut pieszo, nie mówiąc już o wędrówce po factory. Najchętniej kupuje przez internet, bo nie mam siły na taką wycieczkę. W dodatku jeszcze z Kubusiem zakupy robi się ekspresowo, bo wiadomo dziecku zaraz się nudzi. Ale jesli niczego nie kupię w sieci będę musiała sie wybrać na jakieś zakupy.

A ja poszukuję kostiumu kąpielowego. I nic nie mogę znaleźć. no może nic to za dużo powiedziane. Są owszem fajne kostiumy ciążowe ale kosztuja ponad 100zł, a ja pewnie założe go dosłownie kilka razy. Opalać się nie można, ja pływać też za bardzo nie mogę, więc potrzebny mi tylko do siedzenia na plaży. Myslałam też żeby może kupić sobie jakies fajne, niedrogie wycięte pod brzuszek zwykłe bikini. Co prawda ja jestem "duża" i z bikini pożegnałam się 2 lata temu czyli 30kg wstecz wraz z 1 ciążą, ale teraz z pękatym brzuszkiem może nie wyglądałabym źle.
Macie jakkies pomysły? W ogóle planujecie taki zakup? Moze macie coś na oku?

ja to widzialam sliczny top w C&A ZA 25zl i do tego naloze swoj dół czarny od stroju i bede miala fajny strój i zasłoniety brzuch :)

kilolek to sprawdz na allegro. sporo jest tam calzedonii. oni tam maja calkiem fajnie, bo mozna kupic górę innego rozmiaru i dół innego rozmiaru, co w naszym przypadku jest niezwykle istotne;-)

kilolek ja właśnie w czerwcu wybieram się nad morze i też myślałam o tym co by tu ubierać na plaże :)) na początku myślałam że może kupie strój jednoczęściowy, ale później stwierdziłam że szkoda kasy. Mam bikini, w które jeszcze wejdę i kupiłam na allegro bardzo duże pareo, które można różnie upinać i to wtedy wygląda jak sukienka :))

Załączniki

• Zdj_cie008.jpg
    Zdj_cie008.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 43
obszyłam na dole i u góry takimi malutkimi kwiatuszkami a pod biustem wszyłam tasiemkę i mogę wiązać kokardkę :))

reklama
kilolek to sprawdz na allegro. sporo jest tam calzedonii. oni tam maja calkiem fajnie, bo mozna kupic górę innego rozmiaru i dół innego rozmiaru, co w naszym przypadku jest niezwykle istotne;-)
hmm, no właśnie szperam na allegro. Duży wybór to owszem jest na laski, na orki już dużo gorzej ;-)
właśnie tu potrzebuję porady, bo o ile stanik łatwo dobrać to z majtkami będzie gorzej, bo muszą być naprawdę niskie. Ja już mam duży brzuch, taki typowo ciążowy i zwykłe figi nie wchodzą w grę. Na co dzień tez nosze majtki ciążowe, jak zdarzy mi się założyć zwykłe fiki to rolują mi się pod brzuchem a to nie będzie dobrze wyglądać na plaży. Myślałam, ze może któraś z Was ma lub widziała taki "niski" model.

Do góry