reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Udało mi się wygrac aukcję na pościel: Uroczy komplet pościeli 4 el.+gratis kocyk (721748382) - Aukcje internetowe Allegro
Powiem Wam szczerze, że bardzo podoba mi się rozwiązanie kołderki ozdobnej zamiast kołderki i poszewki na nią gdyz wtedy do prania wsadzamy całą kołderkę i mamy wszystko czyściutkie :)))
Naprawdę śliczny komplecik.

Ja dzisiaj kupiłam w hurtowni "Akpol": TOMMEE TIPPEE Kosz na zu¿yte pieluchy SANGENIC - Pojemnik na zużyte pieluszki - porównanie cen wszystkiech produktów na Twenga. Zapłaciłam za nigo 79zł bo w szkole rodzenia dostaliśmy kupon rabatowy, więc postanowiłam odrazu kupić i mam, razem z jednym wkładem (100szt.) wieć na początek mamy i jeszcze kupiłam pampersy 1 też niech już są. Chyba te 43 szt. starczą do szpitala co? Potem się kupi jak maluszek nie będzie na nie uczulony.

Oglądałam też pościele i poszewki na te kołyski/wózki i powiem że te co mi podawałyście dzisiaj były najpiękniejsz!!! Tam były jakieś okropne i bez wyrazu.
A małyłe prześcieradła z gumką były ale tylko różowe, niebieskie i łososiowe a ja chcę białę wiec zamówię tez te co mi podałyście.

Szukałam też rożków, ale oczywiście ja to sobie wymyśliłam, że ma być biały, usztywniany lekko i oprocz rzepu przewiązany jeszcze. Mam taki po w spadku niebieski i nie mogę nigdzie trafić na podobny biały.

my tez sie z klaudzia zaopatrzylysmy w te smietniczki bo sa u nas teraz w tesco za 1/3 ceny...9 funcikow.....w ogole udalo nam sie wpasowac w czasie bo akurat maja teraz wszystkie produkty tomme tippee w mega promocji:tak:

Szukałam też rożków, ale oczywiście ja to sobie wymyśliłam, że ma być biały, usztywniany lekko i oprocz rzepu przewiązany jeszcze. Mam taki po w spadku niebieski i nie mogę nigdzie trafić na podobny biały.
Etna, ja będę sobie szyć powłoczki na rożek, bo mam upatrzony materiał :-)

Udało mi się wygrac aukcję na pościel: Uroczy komplet pościeli 4 el.+gratis kocyk (721748382) - Aukcje internetowe Allegro
Powiem Wam szczerze, że bardzo podoba mi się rozwiązanie kołderki ozdobnej zamiast kołderki i poszewki na nią gdyz wtedy do prania wsadzamy całą kołderkę i mamy wszystko czyściutkie :)))

sliczny komplet! Bardzo mi sie podoba, taki skromny ale ma to cos i nie jest przedobrzony :)

my tez sie z klaudzia zaopatrzylysmy w te smietniczki bo sa u nas teraz w tesco za 1/3 ceny...9 funcikow.....w ogole udalo nam sie wpasowac w czasie bo akurat maja teraz wszystkie produkty tomme tippee w mega promocji:tak:

no to fakt :-) testowalas go juz ???? ja na poczatku i jestem zachwycona...

a no i mam pytanko do dziewczyn z Anglii... co pakujecie do szpitala dla siebie i dla maluszka razem z ciuszkami na wyjscie? ?

Naprawdę śliczny komplecik.

Oglądałam też pościele i poszewki na te kołyski/wózki i powiem że te co mi podawałyście dzisiaj były najpiękniejsz!!! Tam były jakieś okropne i bez wyrazu.
A małyłe prześcieradła z gumką były ale tylko różowe, niebieskie i łososiowe a ja chcę białę wiec zamówię tez te co mi podałyście.

Pewnie juz wszystko obejrzałaś ale myślę, że ciekawa jest ta oferta: POŚCIEL DO WÓZKA I KOŁYSKI Z PRZEŚCIERADŁEM (729341726) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Do góry