reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Ostatnia edycja:
reklama
Udało mi się wygrac aukcję na pościel: Uroczy komplet pościeli 4 el.+gratis kocyk (721748382) - Aukcje internetowe Allegro
Powiem Wam szczerze, że bardzo podoba mi się rozwiązanie kołderki ozdobnej zamiast kołderki i poszewki na nią gdyz wtedy do prania wsadzamy całą kołderkę i mamy wszystko czyściutkie :)))

Aza mi tez sie strasznie podobaly te kompleciki, u nas odpadlo ze wzgledu na pranie, koldry niestety nie wysusze zima w mieszkaniu... a posciel zamierzam co 2 tygodnie prac wiec u nas niestety odpadlo:sorry:

Wczoraj chciałam sobie kupić bluzę taką fajną i owszem były ale gdzie z takim brzuchem się zapiąc w M nie weszłam. L też odpadła i dopiero XL...Wygladam jak wielka ropucha bo bluza jest zielona innej nie było...ale cieplusio przynajmniej
a ja za pozno sie zorientowalam ze moge w bluzach mojego meza chodzic... teraz praktycznie zaczynam sie nie miescic :( :wściekła/y:

Aza mi tez sie strasznie podobaly te kompleciki, u nas odpadlo ze wzgledu na pranie, koldry niestety nie wysusze zima w mieszkaniu... a posciel zamierzam co 2 tygodnie prac wiec u nas niestety odpadlo:sorry:

No ciekawa jestem jak to będzie z praniem tej kołdry... Jak bedzie schła bez problemu to kupie jeszcze jeden taki zestaw... :-)

Jeśli chodzi obluzy i sweterki to ja póki co mięszczę sie we wszystkie sprzed ciąży. Jednak czeka mnie szukanie sukienki bo za 2 tygodnie ide na wesele a tu same typowo letnie i mało eleganckie sukienki. Choć z drugirj strony troche szkoda kasy na jakąś wymyślną kreację w sumie na jeden raz...Ehhh...

No ciekawa jestem jak to będzie z praniem tej kołdry... Jak bedzie schła bez problemu to kupie jeszcze jeden taki zestaw... :-)

Aza jak polecisz to i ja kupie bo tez mi sie strasznie podobaly... z tego co dzisiaj zauwazylam po praniu poscieli z Glucka - ich ochraniacza, i ochraniacza z mamotato to ten pierwszy byl prawie suchy bez rozwieszania... jak tylko w misce troche polezal... a ten drugi musial sie sluszyc na sloneczku troche czasu - nie wiem ile bo w pracy siedzialam, wiec chodzi o wypelnienie... Choc i tak polecam mamo tato :)

Aza jak polecisz to i ja kupie bo tez mi sie strasznie podobaly... z tego co dzisiaj zauwazylam po praniu poscieli z Glucka - ich ochraniacza, i ochraniacza z mamotato to ten pierwszy byl prawie suchy bez rozwieszania... jak tylko w misce troche polezal... a ten drugi musial sie sluszyc na sloneczku troche czasu - nie wiem ile bo w pracy siedzialam, wiec chodzi o wypelnienie... Choc i tak polecam mamo tato :)

Hmmm... No ciekawa jestem... Jak sprawdze to dam znać. Jeśli chodzi o mamotato to wiem tylko, że prześcieradła na przewijaki spierają się a pościel wiem, że ok. Jedyne jeszcze co zauważam u koleżanki to problem z ochraniaczem od nich. Koleżanka musiała już obniżyć poziom łóżeczka i teraz góre ochraniacza przywiązuje do szczebelków. Niestety te ochraniacze są miękkie i cały jej się obsuwa choć mocno jest przywiązany. Nie wiem jak jest z Twoim kompletem, może już jakoś rozwiązali ten problem i bardziej usztywnili ten ochraniacz...

Jeśli chodzi obluzy i sweterki to ja póki co mięszczę sie we wszystkie sprzed ciąży. Jednak czeka mnie szukanie sukienki bo za 2 tygodnie ide na wesele a tu same typowo letnie i mało eleganckie sukienki. Choć z drugirj strony troche szkoda kasy na jakąś wymyślną kreację w sumie na jeden raz...Ehhh...
Też mam wesele za 2 tyg i nie mam w co się ubrać...
Chyba ubiorę jakąś tunikę i już a co tam.I tak będę siedzieć za stołem i nikt się na mnie gapił nie będzie aż tak , a kobiecie w ciązy się wszystko podobno wybacza :-D:-D:-Dmi też szkoda kasy na sukienkę, która pozniej ma tylko leżeć.

Hmmm... No ciekawa jestem... Jak sprawdze to dam znać. Jeśli chodzi o mamotato to wiem tylko, że prześcieradła na przewijaki spierają się a pościel wiem, że ok. Jedyne jeszcze co zauważam u koleżanki to problem z ochraniaczem od nich. Koleżanka musiała już obniżyć poziom łóżeczka i teraz góre ochraniacza przywiązuje do szczebelków. Niestety te ochraniacze są miękkie i cały jej się obsuwa choć mocno jest przywiązany. Nie wiem jak jest z Twoim kompletem, może już jakoś rozwiązali ten problem i bardziej usztywnili ten ochraniacz...

Aza w uzytkowaniu wyjdzie na razie nawet nie mamy jeszcze lozeczka aby sprawdzic ten ochraniacz :(

reklama
Też mam wesele za 2 tyg i nie mam w co się ubrać...
Chyba ubiorę jakąś tunikę i już a co tam.I tak będę siedzieć za stołem i nikt się na mnie gapił nie będzie aż tak , a kobiecie w ciązy się wszystko podobno wybacza :-D:-D:-Dmi też szkoda kasy na sukienkę, która pozniej ma tylko leżeć.

Też się nad tym zastanawiam... Myślałam żeby kupić ładne leginsy i do tego tunike. Też będę za stołem siedzieć więc co tam...

Do góry