reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
xxxklaudziaxxx dzieki wielkie o to mi chodziło, tylko teraz musze dopasowac sobie kolorki, poszukam jeszcze poszewek na wózki

Kasiiula dzięki!!!!

Jesteście wielkie teraz już jestem spokojniejsza i wiem z czym to się je jak zamówię to wam pokażę co wybrałam, ale bardzo podoba mi się ta biała: http://www.allegro.pl/item732695169_urocza_haftowana_posciel_do_wozka_4_el_darland.html i to prześcieradełko też białe: http://allegro.pl/item734066006_przescieradlo_frotte_kolyska_40x90_do_kolyski.html

Ostatnio edytowane przez moderatora:
xxxklaudziaxxx dzieki wielkie o to mi chodziło, tylko teraz musze dopasowac sobie kolorki, poszukam jeszcze poszewek na wózki

Kasiiula dzięki!!!!

Jesteście wielkie teraz już jestem spokojniejsza i wiem z czym to się je jak zamówię to wam pokażę co wybrałam, ale bardzo podoba mi się ta biała: UROCZA HAFTOWANA POŚCIEL DO WÓZKA 4 el-DARLAND (732695169) - Aukcje internetowe Allegro i to prześcieradełko też białe: PRZEŚCIERADŁO FROTTE KOŁYSKA 40x90 do kołyski (734066006) - Aukcje internetowe Allegro

no i widzisz :) wszystko gra ;-) ja uwielbiam ogladac posciele dla dzieci ... jeszcze nie wybralam dla siebie bo za kazdym razem cos fajnego wpadnei mi w oko i zdecydowac sie nei moge :)

to ja potrzebuję: podusi, kołderki i może prześcieradełko. Wymiary kołyski to: długość 85cm, szerokość 44cm. Dla mnie moze byc biala cala.
Ale chodzi mi o to żeby była i kołderka i osobno pościel, żebym mogła spokojnie to prać.

ja w sklepie gluck widzialam typowa posciel do kolyski ale cena taka ze hohoho:eek::eek::eek::eek:

a mi dzis przyszly spodnie ciazowe i w koncu mam w czym chodzic:-)nie mam sie co dalej oszukiwac ale zwykle dzinsy sie juz nie dopinaja:no::no:

p.s. dziewczyny te posciele co dalyscie do kolski sa chyba takich samych wymiarow jak do wozka..tylko posciel do wozka jest duzzo tansza..wiec Etna moze lepiej kupic posciel do wozka??

reklama
Dziewczynki, któraś z Was ostatnio wklejała link do forum o chustach. Myslałam, zę dodałam do zakałdek ale gdzies mi wsiąkło, a zanim przeszukam forum mina wieki. Macie może ten link?

Do góry