katrenki
Fanka BB :)
fajne...nie ma to jak nagly przyplyw kaski...
my ostatnio dostalismy duuuuzy zwrot ktorego sie nie spodziewalismy i bylismy w dobrych humorach caly tydz....![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
![Happy :happy: :happy:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/happy.gif)
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
haha uż się nie rozmyśli, a nawet jesli to odwrotu nie ma, bo kasa w moim portfelu :-)tylko kurcze nie ma tego koloru co chciałam. Jest tylko brązowy albo czarny. Czarny mi się bardziej podoba (z dwojga złego) ale obawiam się, że mi sę w nim dzieci pogotują latemszukaj,szukaj, zanim tesc sie rozmysli)))))
A ja się muszę pochwalić, ze dostalam od teścia kase na wózek!!!! :-) także nie czekam dłużej tylko szukam odpowiedniego koloru na allegro![]()
haha uż się nie rozmyśli, a nawet jesli to odwrotu nie ma, bo kasa w moim portfelu :-)tylko kurcze nie ma tego koloru co chciałam. Jest tylko brązowy albo czarny. Czarny mi się bardziej podoba (z dwojga złego) ale obawiam się, że mi sę w nim dzieci pogotują latem
graco stadium duo kolor gianni, ale wiem, ze np w usa jest duzo większy wybór kolorów tylko kupno wózka po angielsku mnei przerasta, ubranka mam opanowane ale jak czytam o tych wózkach to nic nie rozumiem. :-(szkoda ze nie ma tego niebieskiego, jak on sie dokladnie nazywal to moze sprawdze czy go u mnie gdzies nie sprzedaja? ;-)
no ba! to już trzeci wozek jaki mi zasponsorował, a to dopiero drugi wnuk ;-)Kilolek, kochany teść![]()
graco stadium duo kolor gianni, ale wiem, ze np w usa jest duzo większy wybór kolorów tylko kupno wózka po angielsku mnei przerasta, ubranka mam opanowane ale jak czytam o tych wózkach to nic nie rozumiem. :-(
no ba! to już trzeci wozek jaki mi zasponsorował, a to dopiero drugi wnuk ;-)
super:-)tez bym tak chciala:-)A ja się muszę pochwalić, ze dostalam od teścia kase na wózek!!!! :-) także nie czekam dłużej tylko szukam odpowiedniego koloru na allegro![]()
a ze stanow nie mozesz sobie sciagnac??haha uż się nie rozmyśli, a nawet jesli to odwrotu nie ma, bo kasa w moim portfelu :-)tylko kurcze nie ma tego koloru co chciałam. Jest tylko brązowy albo czarny. Czarny mi się bardziej podoba (z dwojga złego) ale obawiam się, że mi sę w nim dzieci pogotują latem
Ty to zawsze masz szczescie hehe:-)a ja dzis zakupilam sobie jeansy w H&M byly za 30fuciakow wiec pomyslalam ze strasznie drogie ale wkoncu kaske dostalam od meza wiec nie jestem stratna... podchodzac do kasy wyciagnelam jeszcze 10 od meza i 10 od kuzyna, tlumaczac im ze nie ucierpia jak dadza mi po 10funtow a mi bedzie lzej kupujac je... no ale moje szczescie dzis bylo ogromne i przy kasie uswiadomili mnie ze spodnie sa na promocji i zaplacilam tylko 20 hehehe czyli spodnie wyszly mnie za darmo :-):-):-) ni ma to jak szczescie ciezarnej :-):-):-)