reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
szukaj,szukaj, zanim tesc sie rozmysli :))))))
haha uż się nie rozmyśli, a nawet jesli to odwrotu nie ma, bo kasa w moim portfelu :-)tylko kurcze nie ma tego koloru co chciałam. Jest tylko brązowy albo czarny. Czarny mi się bardziej podoba (z dwojga złego) ale obawiam się, że mi sę w nim dzieci pogotują latem

A ja się muszę pochwalić, ze dostalam od teścia kase na wózek!!!! :-) także nie czekam dłużej tylko szukam odpowiedniego koloru na allegro :-D

no pieknie :-):-):-) kupuj kupuj!!!!

haha uż się nie rozmyśli, a nawet jesli to odwrotu nie ma, bo kasa w moim portfelu :-)tylko kurcze nie ma tego koloru co chciałam. Jest tylko brązowy albo czarny. Czarny mi się bardziej podoba (z dwojga złego) ale obawiam się, że mi sę w nim dzieci pogotują latem

szkoda ze nie ma tego niebieskiego, jak on sie dokladnie nazywal to moze sprawdze czy go u mnie gdzies nie sprzedaja? ;-)

a ja dzis zakupilam sobie jeansy w H&M byly za 30fuciakow wiec pomyslalam ze strasznie drogie ale wkoncu kaske dostalam od meza wiec nie jestem stratna... podchodzac do kasy wyciagnelam jeszcze 10 od meza i 10 od kuzyna, tlumaczac im ze nie ucierpia jak dadza mi po 10funtow a mi bedzie lzej kupujac je... no ale moje szczescie dzis bylo ogromne i przy kasie uswiadomili mnie ze spodnie sa na promocji i zaplacilam tylko 20 hehehe czyli spodnie wyszly mnie za darmo :-):-):-) ni ma to jak szczescie ciezarnej :-):-):-)

Kilolek, kochany teść:)
BanAna, mam własnie problem z pościelą do moses basket, na allegro nie znalazłam a w mothercare to kupa kasy..:-(
A w tym wiaderku wanience nie wiem jak można dzieci myć skoro one same tam ledwo się mieszczą?

szkoda ze nie ma tego niebieskiego, jak on sie dokladnie nazywal to moze sprawdze czy go u mnie gdzies nie sprzedaja? ;-)
graco stadium duo kolor gianni, ale wiem, ze np w usa jest duzo większy wybór kolorów tylko kupno wózka po angielsku mnei przerasta, ubranka mam opanowane ale jak czytam o tych wózkach to nic nie rozumiem. :-(

Kilolek, kochany teść:)
no ba! to już trzeci wozek jaki mi zasponsorował, a to dopiero drugi wnuk ;-)

graco stadium duo kolor gianni, ale wiem, ze np w usa jest duzo większy wybór kolorów tylko kupno wózka po angielsku mnei przerasta, ubranka mam opanowane ale jak czytam o tych wózkach to nic nie rozumiem. :-(

no ba! to już trzeci wozek jaki mi zasponsorował, a to dopiero drugi wnuk ;-)

no to jaki problem? przeciez od tego ma sie kolezanki z Anglii heheh :)

reklama
A ja się muszę pochwalić, ze dostalam od teścia kase na wózek!!!! :-) także nie czekam dłużej tylko szukam odpowiedniego koloru na allegro :-D
super:-)tez bym tak chciala:-)
a ze stanow nie mozesz sobie sciagnac??
a ja dzis zakupilam sobie jeansy w H&M byly za 30fuciakow wiec pomyslalam ze strasznie drogie ale wkoncu kaske dostalam od meza wiec nie jestem stratna... podchodzac do kasy wyciagnelam jeszcze 10 od meza i 10 od kuzyna, tlumaczac im ze nie ucierpia jak dadza mi po 10funtow a mi bedzie lzej kupujac je... no ale moje szczescie dzis bylo ogromne i przy kasie uswiadomili mnie ze spodnie sa na promocji i zaplacilam tylko 20 hehehe czyli spodnie wyszly mnie za darmo :-):-):-) ni ma to jak szczescie ciezarnej :-):-):-)
Ty to zawsze masz szczescie hehe:-)

Do góry