reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

a ze stanow nie mozesz sobie sciagnac??
no właśnie nie ma juz ich na allegro. Klaudzia mi czegoś szuka na ebayu, ale ja kjak patrzyłam to niestety na ebayu wychodzi drogo, bo tu zapłacę z prrzesyłką 600 zł a na ebayu ok 270$ + przesyłka to niestety sporo drożej. Do tego niestety muszę dokupić folię, która kosztuje 130 zł i nosidełko-gondolę za 160zł. Już sama nie wiem. Może kupić w sklepie granatowy też, ale dopłacać 300zł za sam kolor to mi się nie bardzo uśmiecha.

reklama
Zapomniałam sie pochwalić, że dostałam od siostry karuzelę z projektorem i stertę ubranek:) Chyba nie kupuję już żadnych ciuszków, bo mały tego nie przenosi:sorry: Od teścia dostałam ostatnio.. marchewkę.. I to tyle, że nie mam pojęcia co z nią zrobić:shocked2: Pewnie spleśnieje i tyle.. Żeby to zjeść musielibyśmy chyba się w króliki zmienić.

ja jak miałam nadmiar marchewki i owoców to robiłam sobie soczek w sokowirówce i wlewałam do takich małych butelek po Kubusiach i pasteryzowałam, a później miałam świeży sok i nie musiałam wyciągać codziennie i myć sokowirówki :)) polecam....

Zapomniałam sie pochwalić, że dostałam od siostry karuzelę z projektorem i stertę ubranek:) Chyba nie kupuję już żadnych ciuszków, bo mały tego nie przenosi:sorry: Od teścia dostałam ostatnio.. marchewkę.. I to tyle, że nie mam pojęcia co z nią zrobić:shocked2: Pewnie spleśnieje i tyle.. Żeby to zjeść musielibyśmy chyba się w króliki zmienić.

ajjj mi by sie taki tesc przydal hehe marchewki ostanio ciagle wcinam, w kazdej postaci. domownicy maja juz mnie dosc, bo do wszystkiego robie marchewke hehe

a co dokladnie potrzebujesz tylko podusi i kołderki ?
to ja potrzebuję: podusi, kołderki i może prześcieradełko. Wymiary kołyski to: długość 85cm, szerokość 44cm. Dla mnie moze byc biala cala.
Ale chodzi mi o to żeby była i kołderka i osobno pościel, żebym mogła spokojnie to prać.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
to ja potrzebuję: podusi, kołderki i może prześcieradełko. Wymiary kołyski to: długość 85cm, szerokość 44cm. Dla mnie moze byc biala cala.
Ale chodzi mi o to żeby była i kołderka i osobno pościel, żebym mogła spokojnie to prać.

etna tak z ciekawosci wpisalam i wyskoczylo mi to:

przescieradelka:

kołyska : prześcieradło dżersej 90x40 UNIKAT (715349597) - Aukcje internetowe Allegro
PRZEŚCIERADŁO FROTTE KOŁYSKA 40x90 do kołyski (734066006) - Aukcje internetowe Allegro

posciel:
kołyska, wózek : pościel z aplikacjami, CUDO (731863239) - Aukcje internetowe Allegro

a moze powinnas poszukac poscielki takiej jak do wozka? ona pewnie ma podobne wymiary a wiekszy wybor no i ceny tez rozne... ;-)

Do góry