ja kupowąłm jeszcze przed ppromocją w takim razie :-(
a gdzie kupilas za taka cene bez promocji??ja tez chyba kupie te pampersy w rossmanie na poczatek:-)ale wg was ktore lepsze normalne pampers czy sensitive??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja kupowąłm jeszcze przed ppromocją w takim razie :-(
moim zdaniem na początek sensitive, a potem normalne. Ja kupowałam w rossamnie przed promocją jak jeszcze kosztowały 28 zł. A na bazarku udaje mi sie kupić taniej.a gdzie kupilas za taka cene bez promocji??ja tez chyba kupie te pampersy w rossmanie na poczatek:-)ale wg was ktore lepsze normalne pampers czy sensitive??
Mam pytanie do dziewczyn z Wrocławia: gdzie najlepiej wybrać się na zakupy dla dzidziusia, tzn najlepiej żeby "wszystko" kupić w jednym miejscu
No ja właśnie wróciłam z takich zakupów. Wszystko w dobrych cenach kupisz w hurtowni Bajka na ul. Długosza 2-6. Zakupiłam tam dziś wanienke, materaz do łóżeczka,prześcieradła, szczotke do włosków, nożyczki i jescze kilka pierdołek ))
Dzięki wielkie za info ja mam zamiar jutro specjanie jechać do Wrocławia po "TAKIE" zakupy a tylko słyszałam do tej pory o sklepie ASKOT i nie miałam żadnej alternatywy.
Askot jest drogi jak dla mnie a w Bajce są naprawde przystępne ceny... Miłych zakupów