reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
a gdzie kupilas za taka cene bez promocji??ja tez chyba kupie te pampersy w rossmanie na poczatek:-)ale wg was ktore lepsze normalne pampers czy sensitive??
moim zdaniem na początek sensitive, a potem normalne. Ja kupowałam w rossamnie przed promocją jak jeszcze kosztowały 28 zł. A na bazarku udaje mi sie kupić taniej.

Mam pytanie do dziewczyn z Wrocławia: gdzie najlepiej wybrać się na zakupy dla dzidziusia, tzn najlepiej żeby "wszystko" kupić w jednym miejscu :D

Mam pytanie do dziewczyn z Wrocławia: gdzie najlepiej wybrać się na zakupy dla dzidziusia, tzn najlepiej żeby "wszystko" kupić w jednym miejscu :D

No ja właśnie wróciłam z takich zakupów. Wszystko w dobrych cenach kupisz w hurtowni Bajka na ul. Długosza 2-6. Zakupiłam tam dziś wanienke, materaz do łóżeczka,prześcieradła, szczotke do włosków, nożyczki i jescze kilka pierdołek :)))

No ja właśnie wróciłam z takich zakupów. Wszystko w dobrych cenach kupisz w hurtowni Bajka na ul. Długosza 2-6. Zakupiłam tam dziś wanienke, materaz do łóżeczka,prześcieradła, szczotke do włosków, nożyczki i jescze kilka pierdołek :)))

Dzięki wielkie za info:) ja mam zamiar jutro specjanie jechać do Wrocławia po "TAKIE" zakupy a tylko słyszałam do tej pory o sklepie ASKOT i nie miałam żadnej alternatywy.

cholera mnie wezmie... paczka doszla ... jest u rodziny... ale moj nie mial sil po nia pojechac... rozumiem go bo cierpi strasznie z powodu bolu zeba-dziasel... spac nie moze - budzi sie o 1-2 w nocy z bolem i juz nie spi potem... (ma antybiotyk wlozony) jak sam sie budzi to i mnie budzi... obydwoje jestesmy skonani... ale ja sobie odespie zawsze po poludniu.... moze dzisiaj go przymusze aby po pracy tylko podjechac i odebrac... to wtedy napisze co i jak z mamo-tato :(

Co do zakupów we Wrocławiu to też zdecydowanie Bajkę polecam :-) Dużo taniej niż w ASKOT. Mi jeszcze zostały do kupienia: łóżeczko + materac, wózek + fotelik no i może karuzelka nad łóżeczko. Zastanawiam się też na poduszka do karmienia, ale to takie drogie!!:-(

reklama
katarzyna 1983 ja też czekam na paczkę od mamo-tato :-) Przywieźli ją mojemu M do pracy i on ciągle zapomina ją ze sobą zabrać. No, a mówi się że to w ciąży tylko takie roztargnienie ;-)

Do góry