reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
kilolek-dzieki za odpowiedz. Przewijak chce miec na lozeczku, wiec wiem juz ktory sie zakupic:)
i jakie w koncu materace wybieracie? Stanelo, ze najlepsze kokosowo-gryczane?Dobrze pamietam?:)
ja kokos-panka-gryka
w zeszłym tygodniu kupiłam starszemu do większego łóżęczka taki
MATERAC KOKOS-PIANKA-GRYKA 160 x 70 cm (716500532) - Aukcje internetowe Allegro to chyba Helenka go wynalazła na allegro tzn taki mniejszy. Wygląda porządnie i myślę, ze się sprawdzi. Zwłaszcza, ze cena jest przystępna. 120/60 kosztował coś kolo 50 zł. Więc kupię też taki mniejszy.

jaki materacyk najlepszy to już wiemy :-) ale one mają rózne grubości (stąd też róznice w cenie) i powiedzcie jaką grubość brać pod uwagę?

Hej! Piszecie o chustach do noszenia dzieci. A nie myślałyście, żeby sobie uszyć? Jeśli któraś ma maszynę (lub kogoś kto szyje), to naprawdę nie jest żaden problem. Sama zamierzałam sobie taką uszyć, ale potem okazało się, że to bliźniaki, więc zrezygnowałam.
Dla zainteresowanych podaję linka do strony z instrukcją jak szyć: oooooOPPAMAMA - chusty i mi�kkie nosid�a

Hej! Piszecie o chustach do noszenia dzieci. A nie myślałyście, żeby sobie uszyć? Jeśli któraś ma maszynę (lub kogoś kto szyje), to naprawdę nie jest żaden problem. Sama zamierzałam sobie taką uszyć, ale potem okazało się, że to bliźniaki, więc zrezygnowałam.
Dla zainteresowanych podaję linka do strony z instrukcją jak szyć: oooooOPPAMAMA - chusty i mi�kkie nosid�a

Bura jestes Aniolem :-) Nawet nie pomyslalam zeby ja uszyc, a szkoda mi pieniedzy zeby ja kupowac bo tu sa bardzo drogie takie bajery. No nic trzeba bedzie babcie zatrudnic :-D

Bura, spójrz na 4. zdjęcie na tej stronie:
Moby Wrap Baby Wraps - Parenting By Nature, Canada :rofl2:

reklama

Moja koleżanka chciała sobie taka uszyć ale nie mogła znaleźć odpowiedniego materiały więc kupił agpotową chustę. Ten materiał musi być z jednej strony bardzo mocny a z drugiej elastyczny...

Do góry