reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

katarzyna 1983 ja też czekam na paczkę od mamo-tato :-) Przywieźli ją mojemu M do pracy i on ciągle zapomina ją ze sobą zabrać. No, a mówi się że to w ciąży tylko takie roztargnienie ;-)
hihi ach Ci faceci :p :blink:to moze dzisiaj uda nam sie zawartosc sprawdzic ;) ja mojemu juz bede suszyc glowe w drodze powrotnej do domu :) musze sprawdzic wszystko... i podotykac itp :))))))

dziewczyny a co do rozkow - dostalam teraz od kuzynki taki z wkladem kokosowym, i on jest wiazany... a z tego co pamietam wiekszosc rozkow nie byla wiazana... jak to wlasciwie jest...
wiedzialabym gdybym otworzyla swoja paczke tam czeka tez rozek :confused:

reklama
Ja rożka nie mam ale wydaję mi się, że są wiązane i też na rzepy.Mam śpiworek do spania i nie wiem czy kupowac rożek , no bo ten śpiworek jest ogromny jak dla takiego bobasa...najgorzej jak nie będzie chciało spac ani w tym, ani w tym :-D

ja jescze nie wiem jaką kupię, ale kupię na pewno. Dwa razy obyłam się bez, ale jak sobie przypomnę jak ciągle trzeba pilnowac, żeby dzieciątko dobrze leżało, nie za bardzo wygięte i rączka żeby nie wisiała za plecami i td, i tak po godzinie karmienia plecy bolą, to wiem, że poduszkę mieć muszę bez względu na cenę :tak:

Ja rożka nie mam ale wydaję mi się, że są wiązane i też na rzepy.Mam śpiworek do spania i nie wiem czy kupowac rożek , no bo ten śpiworek jest ogromny jak dla takiego bobasa...najgorzej jak nie będzie chciało spac ani w tym, ani w tym :-D

hehe odnosnie spania to ja mam juz koldre... na razie nie wiem co sie z nia bedzie dzialo ;) bo duza jest... ale znowu podobno roznie bywa raz maluchy spia pod koldra raz nie... bede probowac jednak na samym poczatku okrywac tylko rozkiem, ale zobaczymy co z tego wyjdzie... spiworek tez chce kupic... ale pozniej jak nic z tych dwoch mozliwosci nie wyjdzie ;)
Cleo co do rozka to ja go kupuje bo na poczatku na pewno bede sie bala dzidziusia samego nosic... boje sie tej kruchutkiej glowki... wiec nawet jakby okrywala czyms innym to rozek by byl :)

Cleo co do rozka to ja go kupuje bo na poczatku na pewno bede sie bala dzidziusia samego nosic... boje sie tej kruchutkiej glowki... wiec nawet jakby okrywala czyms innym to rozek by byl :)
ja bym się bardziej bała, ze wyleci mi z rożka.
JA rożek tylko do spania, na co dzień na pewno nie będę w nim nosić, zwłaszcza, ze moim zdaniem to za ciepło.

hehe odnosnie spania to ja mam juz koldre... na razie nie wiem co sie z nia bedzie dzialo ;) bo duza jest... ale znowu podobno roznie bywa raz maluchy spia pod koldra raz nie... bede probowac jednak na samym poczatku okrywac tylko rozkiem, ale zobaczymy co z tego wyjdzie... spiworek tez chce kupic... ale pozniej jak nic z tych dwoch mozliwosci nie wyjdzie ;)
Moj synus przez pierwsze 2miesiace(a moze i 3, nie pamietam...)sypial w rozku, a jak wyrosl, to juz sypial pod kolderka i ta wieksza. Lozeczko wprawdzie mielismy 120x60, ale kolderke 135x100(chyba to jest en wiekszy rozmiar). I nie zakrywal sie nia, lezal dluuugo(chodzi mi o tygodnie, miesiace) bardzo ladnie:tak:. U nas kolderka sie sprawdzila. Fakt, nie mialam spiworka aby wyprobowac, ale teraz tez nie kupie.

reklama
Moj synus przez pierwsze 2miesiace(a moze i 3, nie pamietam...)sypial w rozku, a jak wyrosl, to juz sypial pod kolderka i ta wieksza. Lozeczko wprawdzie mielismy 120x60, ale kolderke 135x100(chyba to jest en wiekszy rozmiar). I nie zakrywal sie nia, lezal dluuugo(chodzi mi o tygodnie, miesiace) bardzo ladnie:tak:. U nas kolderka sie sprawdzila. Fakt, nie mialam spiworka aby wyprobowac, ale teraz tez nie kupie.
Royana dokladnie tak chce robic i takie lozeczko mam i taka kolderke... :) tez mam nadzieje ze sie obejdzie bez spiworka :tak:

Do góry