reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

hehe odnosnie spania to ja mam juz koldre... na razie nie wiem co sie z nia bedzie dzialo ;) bo duza jest... ale znowu podobno roznie bywa raz maluchy spia pod koldra raz nie... bede probowac jednak na samym poczatku okrywac tylko rozkiem, ale zobaczymy co z tego wyjdzie... spiworek tez chce kupic... ale pozniej jak nic z tych dwoch mozliwosci nie wyjdzie ;)
Cleo co do rozka to ja go kupuje bo na poczatku na pewno bede sie bala dzidziusia samego nosic... boje sie tej kruchutkiej glowki... wiec nawet jakby okrywala czyms innym to rozek by byl :)
No kołderkę też będę miała oczywiscie:-)w zestawie z łózeczkiem.Zobaczymy co mojej małej królewnie podpasuje.Ale na rożek się zdecyduje, masz rację, na początku takie to kruche maleństwo...Jezu trochę mnie przeraża czy we wszystkim dam radę..żeby krzywdy nie zrobić..

Tak na marginesie dziś śniło mi się że urodziłam chłopaka:-D
Tydzień temu mojej siostrze też się śniło to samo.
Zobaczymy 4 września juz na 100% co ta się wykluło w brzusiu hihi:-)

reklama
Ja wlasnie wrocilam z Rosmanna z tym 4pakiem chusteczek Pampers. kupilam sensitiv, ale chyba jakies inne niz kiedys bo z dodatkiem rumianku...kurcze, mam nadzieje, ze beda ok. Bo podobno rumianek czesto podraznia-wbrew opiniom, ze jest najlepszy. Jak sie okaza niewypalem to my je zuuzyjemy, albo starszy synek.
No i kupilam sobie nowa tubke Zajki Mamama:)

Tak na marginesie dziś śniło mi się że urodziłam chłopaka:-D
Tydzień temu mojej siostrze też się śniło to samo.
Zobaczymy 4 września juz na 100% co ta się wykluło w brzusiu hihi:-)
Hej, sni sie ponoc zawsze odwrotnie. Mi tez sni ze rodze chlopca, a na kazdym usg slysze - sliczna dziewczynka...

a mi się śniło że urodze bliźniaki, mojemu M się śniła córeczka a mojej szwagierce że to będzie synek :)) więc różnie z tym bywa :))

Pewnie wygodny taki przwijak z wanienką.Ale ja nie mam miejsca na takie coś u siebie.Pozostaje mi przwijac Niunię na łóżku u siebie:-),a wanienkę zwykłą kupuję widziałam w carefourze za 25 zł, rózne kolorki i nawet spora.

dziewczyny - w szczegolnosci Mamuliczko :) moja szwagierka ma taki przewijak i placila za niego powyzej 300zl ale u niej rewelacyjnie sie sprawdza Wanienka na stojaku i przewijak. (720135908) - Aukcje internetowe Allegro - za 70zl uwazam ze warto :) my bedziemy miec przewijak na komodzie... choc taki nam (a raczej mnie :p) sie marzyl.. ale ja bez ogladania nic nie kupie a nowe za drogie :(
ja mam taki przewijak z wanienką tylko z jedną półeczką a nie z dwoma. Ale taka wanienka na przewijaku wystarcza tylko na jakieś 3 miesiące bo jest malutka :)) Ja nie kupowałam tylko dostałam, bo jak dla mnie za drogi taki bajer :))

reklama
Do góry